Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 17:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 výměna kastle? 
Autor Zpráva

Příspěvek výměna kastle?
tak jde o tu mrchu z toho švícarska už máme papíry ale bez šítku:( je to rok 93lx taky bmm ale motor je 136kat. psanej v techničáku a má 40kw to auto zhořelo a celí už je dávno ve šrotě(já ho do šrotu nedal ale bývalej majitel) jak složitý je do toho velkýho techničáku přepsat číslo kastle a změnit typ motoru?motor asi nechat vymazat ne? na ten typ budou koukat? nebo udělat nějakou přestavbu jak by to bylo s légálností?

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

15.5.08, 16:07
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: výměna kastle?
škodař píše:
tak jde o tu mrchu z toho švícarska už máme papíry ale bez šítku:( je to rok 93lx taky bmm ale motor je 136kat. psanej v techničáku a má 40kw to auto zhořelo a celí už je dávno ve šrotě(já ho do šrotu nedal ale bývalej majitel) jak složitý je do toho velkýho techničáku přepsat číslo kastle a změnit typ motoru?motor asi nechat vymazat ne? na ten typ budou koukat? nebo udělat nějakou přestavbu jak by to bylo s légálností?

se zajdi zeptat na STK že jste rozbili auto měnili kastli a jestli si tam můžete dát i jiný motor 136 nebo musí být ten původní 135 že praskl blok, jde všechno trefíš na debila, který vymyslí jak to neudělat a musíš jinam, tady zas vymysleli že když číslo kastle není tak auto muséš zrušit :evil: , tak když tam není ho tam musíš vymyslet jinak jedeš do šrotu, pořád na nás budou trénovat jak v tatrmánii :D miloš

15.5.08, 20:52

Příspěvek Re: výměna kastle?
slovacek.milos píše:
škodař píše:

se zajdi zeptat na STK že jste rozbili auto měnili kastli a jestli si tam můžete dát i jiný motor 136 nebo musí být ten původní 135 že praskl blok, jde všechno trefíš na debila, který vymyslí jak to neudělat a musíš jinam, tady zas vymysleli že když číslo kastle není tak auto muséš zrušit :evil: , tak když tam není ho tam musíš vymyslet jinak jedeš do šrotu, pořád na nás budou trénovat jak v tatrmánii :D miloš
takže díky tohle bych mohl zkusit ale určitě né u nás v přerově tak jsou fakt magoři ale když sme byli v olmu ze seatem a mněl místo 13tek 14ky kola tak jen řekl a nechal to tak být a jinak ten motor je 136 akorát má v tom zhořelím bylo jen 40kw a v tadyktom je 50

Včelař

16.5.08, 09:41
Profil ICQ

Příspěvek 
prý se to dělá tak že se nahlásí víměna podběhu a ten nemá číslo a to co na něm je tak se odžeže zapiluje a zabarví :idea:

Včelař

16.5.08, 18:41
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
škodař píše:
prý se to dělá tak že se nahlásí víměna podběhu a ten nemá číslo a to co na něm je tak se odžeže zapiluje a zabarví :idea:

tak to bych neřekl, zas mě co trénuje jeden debil tak ten tě pošle na zastoupení jestli ta kastle skutečně odpovídá té původní, zrovna tento týden jsem to viděl u evidenčky na AX citroen, a mrkni do těch papírů co sis koupil tam ti sedí číslo barvy? stím dovezeným favoritem? to se do toho pěkně zamotáš tak zvaný rychlý průlet STK a problém miloš

17.5.08, 10:19

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
škodař píše:

tak to bych neřekl, zas mě co trénuje jeden debil tak ten tě pošle na zastoupení jestli ta kastle skutečně odpovídá té původní, zrovna tento týden jsem to viděl u evidenčky na AX citroen, a mrkni do těch papírů co sis koupil tam ti sedí číslo barvy? stím dovezeným favoritem? to se do toho pěkně zamotáš tak zvaný rychlý průlet STK a problém miloš
na tom švícarovy byla stříbrná metla a na tom zhořelím modrá metla ale barva se přepsala hned jak se přehlašoval ted prostě jen zlegalizovat tu kastlu a motor a jít na evidenčku jinak do ledna to má technickou tak se stím jezdí sna se nestane nějakej průser :oops:

Včelař

19.5.08, 14:12
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
tak se tam běž zeptat na to STK odvážnému štěstí přeje :lol: toš kurna škodařu :evil: už něco dělej, v lednu može byt kosa jak prase :D miloš

19.5.08, 18:25

Příspěvek 
Já tady měl taky zajmavou přestavbu fáva, původní papíry byly na Škoda Favorit 136 a přestavba byla provedena na Škoda Forman 135 :lol: Bylo přepsáno kompletně vše co není shodné, takže VIN, kod motoru, hmotnosti, spotřeba, rychlosti, výkony, no prostě skoro vše a bylo to připsáno do vedlejšího sloupce (jedná se o novější typ TP) Dole v poznámkách asi 20 vyjímek, bylo to provedeno v roce 2000

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

19.5.08, 21:15
Mistr mechanik

Příspěvek 
jsem se tam ptal na tom STK, přijedeš na Stk nahláší se výměna kastle a výměna bloku motoru 136 že jako pajšl je 135, pokud ti to na úřadě nešežerou :evil: :evil: :evil: a vymyslí jak to neudělat, tak budeš muset do autorizivaného sevisu že ti napíšou papír že nainstalovaný motor 136 má podobné vlastnosti jako ten původní 135, tak mi to poradili na STK já bych teda vyleštil ten motor a jel prvně do toho servisu technikovi políbil ruku řízkem z kapříka :roll: a odjel stím papírem a máš je na lopatě :D miloš

21.5.08, 09:53

Příspěvek 
takže to nějak zkusím tatík chce stím jet na evidenčku ted má to přes nějakýho týpka domluvená že si vezme řkil do kapsi a prostě ty čísla přehlídne ale podle mě je to zbytečný zkusím to jak říkáte víměna kastle zatím díky pak napíšu jak to dopadlo

Včelař

21.5.08, 16:57
Profil ICQ

Příspěvek 
tak je to aj s techniskou ale furt ty čísla neseděj no:( prý se můsí zjistit původ kastle nechat prověřit od polišů jestli není z trestné činnosti a takový různý píčovinky prostě hrůza :(

Včelař

21.5.08, 18:04
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
škodař píše:
tak je to aj s techniskou ale furt ty čísla neseděj no:( prý se můsí zjistit původ kastle nechat prověřit od polišů jestli není z trestné činnosti a takový různý píčovinky prostě hrůza :(

nesmysl když přijedeš na STK tak ti musí udělat evidenci za to zaplatíš dvě kila a oni ví co mají dělat a pak jdeš na úřad kastli ti přepsat musí a nějaké šetření policistů, to se nesmíš bát sněhuláka v létě :D . já mám pro strach uděláno to jsem tu už psal jak jsem jednou přepisoval číslo motoru, moc jsem spěchal a byl jsem první a čuměl do toho motoru debil z dopravky a křičí jedte pryč máte přeražené číslo :evil: :evil: :evil: :evil: , zavolám kriminálku :evil: :evil: :evil: :evil: , těch dvacet lidí co bylo za mnou se nahrnulo do motoru a :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: čuměli na to číslo, já si trval na svém přišla kriminálka psovod, :shock: :shock: čuměl na to číslo pak to lustrovali, opičky kolem toho a stejně mi to přepsali, to je trotlhaus firma se to jemnuje evidence vozidel tak je mají evidovat a STK kontrolovat k tomu je snad jednou donutí EU zatím vymýšlí jen kraviny a čím větší kráva tím větší ...................... :D miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 21.5.08, 21:37, celkově upraveno 2

21.5.08, 19:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
až z toho budeš tatrman :?: :sick: :?: přijed do strážnice, zatrkáš si s beranem :shock: pokrosíš s multikárou :) a já ti to zatím vyřídím :D miloš

21.5.08, 19:32

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
až z toho budeš tatrman :?: :sick: :?: přijed do strážnice, zatrkáš si s beranem :shock: pokrosíš s multikárou :) a já ti to zatím vyřídím :D miloš
néo já řeknu tatíkovy at ti zkusí ale on s etoho bojí no páč mu nakukali takovej píčovyn aby je uplatil a oni ž emu to udělaj za nehorázný prachy kdyžtak bych tě asik navštívil multykáru jsme ještě neřídil :oops: :lol:

Včelař

22.5.08, 19:57
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
no aby nešla na úřadě vyměnit kastle to už by byla síla to tak vzít buldozer a srovnat ten úřad to už by bylo jedno jestli je k hovnu když stojí nebo leží miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 23.5.08, 12:58, celkově upraveno 1

23.5.08, 07:36
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další