Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Neex píše: Tak to určitě ne ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 15 je proud spínaný po sepnutí zapalování takhle se osvětlení přístrojů určitě neoznačuje ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
No počkej nepleť mě...má to svítit pokud se zapne zapalování ne? Stejně tak jako na stropních hodinách ne? Tak v tom případě je to 15 přece.....ne? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Už jdu pro šroubovák asi... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.5.08, 17:56 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Neex
|
gokralik píše: No počkej nepleť mě...má to svítit pokud se zapne zapalování ne? Stejně tak jako na stropních hodinách ne? Tak v tom případě je to 15 přece.....ne? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Už jdu pro šroubovák asi... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No právě že ne... má to svítit po sepnutí parkovaček zároveň s podsvětlením přístrojů, tlačítek a topení...
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
15.5.08, 17:57 |
|
gokralik
|
Neex píše: No právě že ne... má to svítit po sepnutí parkovaček zároveň s podsvětlením přístrojů, tlačítek a topení...
V tom případě je to jiná...omlouvám se, já pořád vycházím z těch hodin, protože tam jsem měl zafixovanou 15. Ale myslím že je to jedno, protože máme celodenní svícení takže to klidně může zapojit na baterku ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.5.08, 18:01 |
|
Neex
|
Dobrý nic se nestalo ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Jinak to je na tobě jak si to necháš... já to chtěl mít přesně jako z výroby a je fakt že to tak i vypadá ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
15.5.08, 18:06 |
|
gokralik
|
Neex píše: Dobrý nic se nestalo ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Jinak to je na tobě jak si to necháš... já to chtěl mít přesně jako z výroby a je fakt že to tak i vypadá ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Já tam mám právě neorigo zásuvku...a ta není podsvětlená, takže žlutý a červený mám zapojené oba na zásuvku.
|
15.5.08, 18:09 |
|
Vala
|
Tak so to premeral, zapojil, asi to funguje ked mi to poistky nevyhodilo;
Cerveny +; biely je kostra a tez zlty na svetielko
_________________ Škoda Favorit 136L 46 kW r.v. 1989, Green
|
15.5.08, 20:29 |
|
Neex
|
Myslel jsem si že to tak bude ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
15.5.08, 20:44 |
|
gokralik
|
Neex píše: Myslel jsem si že to tak bude ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Já to dokonce věděl ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) až na to, že bych to zapojil na spínačku...ale možná by mi to časem došlo.
|
15.5.08, 20:50 |
|
Vala
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Zapojenie stropnych hodin
Tie hodiny mozem zapojit na to stropne svetlo
|
16.5.08, 12:02 |
|
Šemik
|
Vala píše: Cerveny +; biely je kostra a tez zlty na svetielko
Tímto se Ti omlouvám za špatný odhad ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.5.08, 17:38 |
|
Vala
|
to nevadi aspon som zistil ze biele kable su kostra a cervene (+)
|
16.5.08, 20:10 |
|
gokralik
|
Vala píše: to nevadi aspon som zistil ze biele kable su kostra a cervene (+)
No jak kdy...většinou je kostra i černý, hnědý nebo zelený kabel...a někdy je zas v zeleném + a v červeném kostra...mají v tom celkem bordel kluci z továrny. Já radši všechno proměřuju než něco začnu (de)montovat.
|
16.5.08, 20:13 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|