|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Platné nebo neplatné Emise ?
Autor |
Zpráva |
Davulus
|
Platné nebo neplatné Emise ?
Ahojte. mám auto z jiného okresu a už ho mám přepsané na sebe.akorát mě až teĎ napadlo že ta oranžová kartička emisí je ještě napsaná na původní SPZ! je tedy neplatná?? jakým způsobem to mám řešit ?? musím jet na Emise tam kde byly dělány naposled ??pač tj pro mě hodně daleko. musím ji u sebe vozit nebo stačí emise jako je ta nálepka na SPZ ?datum je platné.Díky za rady
|
20.5.08, 07:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud máš platnou zelenou nálepku na SPZ, tak to neřeš. Podle mých informací je růžová kartička přílohou TP a nemusíš ji vozit s sebou.
|
20.5.08, 07:22 |
|
|
Davulus
|
No tak teda díky! ptal sem se na více forech ale nikde to nikdo nevedel upe presne jestli mit nebo nemit u sebe
|
20.5.08, 07:42 |
|
|
fatal
rejpal
|
|
20.5.08, 08:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Davulus píše: No tak teda díky! ptal sem se na více forech ale nikde to nikdo nevedel upe presne jestli mit nebo nemit u sebe
a máš tam číslo motoru v té kartičce miloš
|
20.5.08, 09:16 |
|
|
gokralik
|
Já tam mám taky starou SPZ, při přepisu se po ní nikdo nesháněl, tak jsem na to zapomněl, a na TK v pohodě.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
20.5.08, 09:20 |
|
|
Kristensen
|
Davulus píše: No tak teda díky! ptal sem se na více forech ale nikde to nikdo nevedel upe presne jestli mit nebo nemit u sebe
A jinak kdyby tě to hodně trápilo tak by jsi musel vzít protokol o posledním měření emisí, kartičku a zajet na tu stanici kde to dělali a tam by ti to měli bez problémů přepsat ale jinak to vůbec řešit nemusíš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.5.08, 09:47 |
|
|
Davulus
|
Díky moc jste zlatí !!!
|
20.5.08, 09:57 |
|
|
Drak
|
Tu starou spz klidně škrtni a nad ňu napiš novou, to stejný ti udělají na emisárně, nebo na úřadě, kde bys to jel vyměnit, novou kartičku ti nikdo vypisovat nebude.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
20.5.08, 14:49 |
|
|
Jura
|
Drak píše: Tu starou spz klidně škrtni a nad ňu napiš novou, to stejný ti udělají na emisárně, nebo na úřadě, kde bys to jel vyměnit, novou kartičku ti nikdo vypisovat nebude.
Já ti kartičku po starém majiteli vůbec neměl třeba a vystavili mi úplně novou...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
20.5.08, 14:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|