Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Tady je trošku zachovalejší no ale jinak ho nemůžu nikde najít, už jich asi taky moc nebude.
http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/4650- ... 136/86245/
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.5.08, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
ale je možné že ten co ti cpou že je nějakej spešl a třeba bude ještě menší
|
24.5.08, 20:27 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: No to je pyco tunyng, hlavne radici paka z autobusu Majlanky: Dojdi si za Simkem a vytoc si na soustruhu vlastni volant
Hele jako neni blbej napad akorat nevim z ceho to vytocit To bude materialu jako hovado... Sem si tam soustruzil matky na votviraky a stravil sem tam hromady casu...
No ale fakt by me zajimalo jestli je to original nebo ne... Taky se mi zdal divnej ale docela me presvedcil ten stred. Tak jak teda
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
24.5.08, 20:27 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kristensen píše: ale je možné že ten co ti cpou že je nějakej spešl a třeba bude ještě menší
No a to prave nevim
|
24.5.08, 20:29 |
|
|
Kristensen
|
Majlanky píše: Kristensen píše: ale je možné že ten co ti cpou že je nějakej spešl a třeba bude ještě menší No a to prave nevim
zkus kouknout do garáže jestli ho tady někdo nemá (ten co myslím já), že by ho třeba změřil a ty by jsi změřil tenhle.
|
24.5.08, 20:32 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Co furt s takovym kormidlem?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.5.08, 20:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: Hele jako neni blbej napad akorat nevim z ceho to vytocit To bude materialu jako hovado... Sem si tam soustruzil matky na votviraky a stravil sem tam hromady casu... No ale fakt by me zajimalo jestli je to original nebo ne... Taky se mi zdal divnej ale docela me presvedcil ten stred. Tak jak teda
Hele doufam ze ty soustruhy nekurvite ... stacilo jak nejaky blbec na Zebrakovi naboural univerzalu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.5.08, 20:38 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Majlanky píše: Hele jako neni blbej napad akorat nevim z ceho to vytocit To bude materialu jako hovado... Sem si tam soustruzil matky na votviraky a stravil sem tam hromady casu... No ale fakt by me zajimalo jestli je to original nebo ne... Taky se mi zdal divnej ale docela me presvedcil ten stred. Tak jak teda Hele doufam ze ty soustruhy nekurvite ... stacilo jak nejaky blbec na Zebrakovi naboural univerzalu ... No dovol ja sem na soustruhu jeden z nejlepsich... I Simek si me pochvaloval kdyz sem tocil kuzel a ten byl pak jak zrcadlo a jemnouckej jak hajzlpapir Viky píše: Co furt s takovym kormidlem?
No co by? Do auta ne uz me neba ten muj bezeckej ohruh pro mravence
No spis jestli nekdo neznate stranku kde by se prave resila originalita takovejhle veci To je asi hodne specifickej pozadavek ale kdyby
|
24.5.08, 20:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: Matthes píše: Majlanky píše: Hele jako neni blbej napad akorat nevim z ceho to vytocit To bude materialu jako hovado... Sem si tam soustruzil matky na votviraky a stravil sem tam hromady casu... No ale fakt by me zajimalo jestli je to original nebo ne... Taky se mi zdal divnej ale docela me presvedcil ten stred. Tak jak teda Hele doufam ze ty soustruhy nekurvite ... stacilo jak nejaky blbec na Zebrakovi naboural univerzalu ... No dovol ja sem na soustruhu jeden z nejlepsich... I Simek si me pochvaloval kdyz sem tocil kuzel a ten byl pak jak zrcadlo a jemnouckej jak hajzlpapir
Jo to me taky chvalil, spolu s kolegou se kterym sem delal ... sme byli asi jedini sikovni. Jednou si myslel ze jedu na mechanicky posuv ... ze sem mel trisku asi 3 metry dlouhou ale jel sem to ruco (kdo nezna - chce to fakt cit a tocit furt stejne rychle).
Jinak ostatnim furt litaly klicky, popripade kusy nozu a tak
|
24.5.08, 20:49 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Jo to me taky chvalil, spolu s kolegou se kterym sem delal ... sme byli asi jedini sikovni. Jednou si myslel ze jedu na mechanicky posuv ... ze sem mel trisku asi 3 metry dlouhou ale jel sem to ruco (kdo nezna - chce to fakt cit a tocit furt stejne rychle). Jinak ostatnim furt litaly klicky, popripade kusy nozu a tak
No jo tak to se pozna skodovkar U nas byli taky prevazne strasny telata kterejm furt litalo vsechno mozny vsude mozne...
|
24.5.08, 20:56 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: No jo tak to se pozna skodovkar U nas byli taky prevazne strasny telata kterejm furt litalo vsechno mozny vsude mozne...
No ... spis se poznal sikovny chlapec z venkova ...
|
24.5.08, 20:59 |
|
|
Kristensen
|
Jo to já když byl na škole tak tam bylo taky jedno supertele, ptal se mě jak tam nastaví otáčky tak jsem mu to ukázal, koukal na to jak na vrata ale tvrdil že rozumí no šel jsem po své práci ale očkem jsem ho pozoroval no koukal na to asi dvě minuty pak tam zakvedlal s pákama a pustil soustruh, v tu chvíli nikdo nedělal a všichni čuměli jedním směrem, hukot jak sviňa teď na tý starý herce začaly pištět řemeny a rambajs jak když vzlítá letadlo, no holt se mu podařilo nakvaltovat maximální točky co na tom šly, který tam nebyly zařazený snad posledních 15 let
|
24.5.08, 21:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Jo to já když byl na škole tak tam bylo taky jedno supertele, ptal se mě jak tam nastaví otáčky tak jsem mu to ukázal, koukal na to jak na vrata ale tvrdil že rozumí no šel jsem po své práci ale očkem jsem ho pozoroval no koukal na to asi dvě minuty pak tam zakvedlal s pákama a pustil soustruh, v tu chvíli nikdo nedělal a všichni čuměli jedním směrem, hukot jak sviňa teď na tý starý herce začaly pištět řemeny a rambajs jak když vzlítá letadlo, no holt se mu podařilo nakvaltovat maximální točky co na tom šly, který tam nebyly zařazený snad posledních 15 let
To sme delali teda umyslne abychom vedeli co to dela a co ne ... Takova zbrojovka na maximalni tocky to je hukot A ta ma jeste vymenitelny kolecka v prevodovce, takovy staly prevod a nebyl tam ten nejrychlejsi ... Jo soustruh bych chtel, ale tatovi se do toho nak nechce
|
24.5.08, 21:54 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kristensen píše: Jo to já když byl na škole tak tam bylo taky jedno supertele, ptal se mě jak tam nastaví otáčky tak jsem mu to ukázal, koukal na to jak na vrata ale tvrdil že rozumí no šel jsem po své práci ale očkem jsem ho pozoroval no koukal na to asi dvě minuty pak tam zakvedlal s pákama a pustil soustruh, v tu chvíli nikdo nedělal a všichni čuměli jedním směrem, hukot jak sviňa teď na tý starý herce začaly pištět řemeny a rambajs jak když vzlítá letadlo, no holt se mu podařilo nakvaltovat maximální točky co na tom šly, který tam nebyly zařazený snad posledních 15 let
To zase u nas byly dva(pac se pracovalo po dvojicich) A tyhle experti si nastavili doraz a sjizdeli material asi o 5mm po 1mm triskach na automatickej posun... A kdyz jeli asi posledni nebo predposledni trisku tak jeden z nich posunul doraz takze na ten automatickej posun to zacalo rezat asi 4mm trisku... Nejdriv vobrovskej lomoz, pak se zacala chvet seme jak to vibrovalo a pak rana jako svina a zlomili na tom celej nuz... Byli z toho tak posrany ze nebyli schopny nic delat dalsi dve hodiny
|
24.5.08, 21:57 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Kristensen píše: Jo to já když byl na škole tak tam bylo taky jedno supertele, ptal se mě jak tam nastaví otáčky tak jsem mu to ukázal, koukal na to jak na vrata ale tvrdil že rozumí no šel jsem po své práci ale očkem jsem ho pozoroval no koukal na to asi dvě minuty pak tam zakvedlal s pákama a pustil soustruh, v tu chvíli nikdo nedělal a všichni čuměli jedním směrem, hukot jak sviňa teď na tý starý herce začaly pištět řemeny a rambajs jak když vzlítá letadlo, no holt se mu podařilo nakvaltovat maximální točky co na tom šly, který tam nebyly zařazený snad posledních 15 let To sme delali teda umyslne abychom vedeli co to dela a co ne ... Takova zbrojovka na maximalni tocky to je hukot A ta ma jeste vymenitelny kolecka v prevodovce, takovy staly prevod a nebyl tam ten nejrychlejsi ... Jo soustruh bych chtel, ale tatovi se do toho nak nechce
Taky bych bral soustruch ale kam a jak to dat a za co a kde poridit
|
24.5.08, 21:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|