|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
výměna teplotního čidla - Fabia 1,4 8V
Autor |
Zpráva |
cyz
|
výměna teplotního čidla - Fabia 1,4 8V
Jak funguje ten mechanismus který drží čidlo teploty?
|
26.5.08, 21:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: výměna teplotního čidla - Fabia 1,4 8V
cyz píše: Jak funguje ten mechanismus který drží čidlo teploty?
Není stejný jako na feldě? Vytáhneš plastovou segerovku a čidlo vycukneš z díry?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.5.08, 05:45 |
|
|
cyz
|
No na první pohled to tak vypadá ale radši se ptám jestli tam není nějaká záludnost díky.
|
27.5.08, 07:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no jestli je to čidlo zelené tak záludnost tam možná je, vysvětlit to tam je páčka do které se tlačí, ale ne do ní ale jakoby ve směru kam tu svorkovnici taháš, a někdy nechce povolit tak ji musíš zatlačit odjisit a vysuneš jak zabereš KO miloš
|
28.5.08, 13:54 |
|
|
cyz
|
V pohodě, už to mám. Tak jak jsem se Fabie zezačátku bál tak teď mi připadá na servis úplně skvělá, ke všemu dobrý přístup.....akorát si dovedu představit že když na to sáhne nějaké kopyto tak poulamuje polovinu plastových pacek na kterých tam všechno drží, ale já jsem naštěstí s plastovýma packama docela kamarád
|
28.5.08, 15:43 |
|
|
fatal
rejpal
|
cyz píše: ... já jsem naštěstí s plastovýma packama docela kamarád
...křup...
|
28.5.08, 15:44 |
|
|
mechanik.peta
|
cyz píše: Jak funguje ten mechanismus který drží čidlo teploty?
normal vytáhneš svorkovnici a vysuneš tu plast segerovku a vytáhneš to potom vytáhneš ten těsnící kroužek naliješ vodu a až bude voda u termostatu tak tam to čidlo vrazíš(tím to odvzdušníš) zajistíš segerovkou a zacvakneš svorkovnici
|
28.5.08, 19:23 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
mechanik.peta píše: cyz píše: Jak funguje ten mechanismus který drží čidlo teploty? normal vytáhneš svorkovnici a vysuneš tu plast segerovku a vytáhneš to potom vytáhneš ten těsnící kroužek naliješ vodu a až bude voda u termostatu tak tam to čidlo vrazíš(tím to odvzdušníš) zajistíš segerovkou a zacvakneš svorkovnici
skvele na nacasovanie prosim potom porad aj mne ked uz daco budem mat davno spravene
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.5.08, 19:31 |
|
|
mechanik.peta
|
deekay píše: mechanik.peta píše: cyz píše: Jak funguje ten mechanismus který drží čidlo teploty? normal vytáhneš svorkovnici a vysuneš tu plast segerovku a vytáhneš to potom vytáhneš ten těsnící kroužek naliješ vodu a až bude voda u termostatu tak tam to čidlo vrazíš(tím to odvzdušníš) zajistíš segerovkou a zacvakneš svorkovnici skvele na nacasovanie prosim potom porad aj mne ked uz daco budem mat davno spravene
tak já sem moc nechodím a nemůžu zato že to chccete hned jinbak dělám na helleru učen tak jsem docela přes škodovky ale elektrika stou si moc nerozumíám ale praxe mi to očiví 191548600 icqqqq
|
29.5.08, 09:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|