Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 17:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Nový Superb přidány výsledky crash testu 
Autor Zpráva
Dezertér

Příspěvek 
Tak jo... :D co je u mě novího je R8 čka...nic jiního ji není podobný...majinko TTčko, ale to je jiná liga...jinak je to dokola no...

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

9.1.08, 13:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Asi se tím nikdy nesvezu :lol: ale mě se fakt líbí, hlavně ten agresivní předek. :lol:

9.1.08, 17:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Na můj vkus to tím usměvavým xichtem z roomsteru pokazili, jinak až na ten předek vypadá zvenku pěkně, uvidíme, co se z toho vyklube.

9.1.08, 18:59

Příspěvek 
Mě se teda nový Superb líbí....na to řešit nějaké podobnosti s něčím kašlu, to nemá smysl. Řeším akorát jestli je to (pro mě) pěkné a tohle určitě je. Uznejte že je to lepší než kdyby, ve snaze o originalitu za každou cenu, z toho vzniknulo něco ohavného jako to umí žabožrouti nebo Fiat. Navíc mi to příjde že poslední dobou se originalita moc nenosí a každý dělá to co je zrovna v módě.
K tomu motoru - neměl bych strach z toho 1,4TSi....Japonci mají motory s podobným obsahem o podobných výkonech snad už 10 let tak proč by se to s tím desetiletým zpožděním nemohla naučit Evropa?:) V jiných modelech VW se prý osvědčily.

9.1.08, 19:04
Profil ICQ

Příspěvek 
No já teda nevim, zezadu Laguna a ze předu BMW křížený s VW

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

9.1.08, 23:28

Příspěvek Nový web o superbu
Zdravím Vás, rád bych Vás pozval na nový web o Nové Škodě Superb, tak se mrkněte. Aktuální informace ze všech médií, fotky i videa. www.novy-superb.cz.

15.1.08, 12:58
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Nový web o superbu
Novy-superb.cz píše:
Zdravím Vás, rád bych Vás pozval na nový web o Nové Škodě Superb, tak se mrkněte. Aktuální informace ze všech médií, fotky i videa. www.novy-superb.cz.

nic moc tam teda neni...ale co mě dostalo hned dvakrát...ten otuněný superb. Vypadá to fakt dobře...na pár detailů bych si ale nezvykl. ALE CO TEN RACHOT? "DÍZL" v takovém autě? tam by se hodil 1.8T nebo 2.8 V6 ...chrochtá to fakt strašně.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

15.1.08, 14:58
Profil ICQ

Příspěvek To Radic: web bude doplňován
Na webu www.novy-superb.cz toho zatím moc není, ale obsah bude doplňován. No a ten otuněný Superb je hustej. Neříkám že se mě to líbí ale ten zvuk vypadá jako kdyby tátovi vyndal z traktoru motor a dal si to tam .. posuďte sami ..

15.1.08, 17:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
no co, všecky tdi na volnoběk klapou jak zetor a při sebemenším zvýšení otášek to dá pokoj, navíc v kabině není slyšet ani ten volnoběh, tak nevidím problém.. hodně muziky za pár kapek nafty

15.1.08, 18:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Superb II. se konečně povedl.Mám taky dojem,že je z několika aut.Dnes to dělají snad všecky automobilky.Originál asi opravdu nikoho nebere a to je škoda.Tím se ukazuje, jak dnes konzum a zisk převládá nad opravdovostí.Nebo není už co vymýšlet,jak tu je psáno... ...Ten tunning a roztočenej šestihrnec starýho mě ale rozesmál. :lol: :lol: :lol: Je to zase jen tunning ala nárazník až na zem,obrovský okna pod mřížkou chladiče,nevim na co,ale opravdu nevim....No a na to,jak je dlouhej a má velikej rozvor,do šířky moc nevyniká...právě proto ho tunit je trochu zvláštní....Tento jako všechny ostatní mě připadá,jak kolečková brusle 80sátých let bez řemínků,co je sešroubovaná na co největší velikost bot...Ty kola to trošku eliminují...Ale ten předek to všecko pohlcuje a ruší to,co tam jakš takš zdobí toho červenýho jezevčíka.Ale jo.....kdo má prachy ať si tvoří a třeba přetvoří.Je to jeho zrcadlo do duše... :wink:

16.1.08, 22:53

Příspěvek 
LOL.....škoda že na tom videu nejsou vidět ty mračna dýmu co šly z výfuku jak to točil :D:D:D

17.1.08, 15:39
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 5 *****
5 hvězd v euro ncap: http://news.auto.cz/bezpecnost/skoda-su ... zdami.html mám to auto rád a tohle mu pomůže

28.5.08, 14:08
Profil ICQ

Příspěvek 
to se dá udělat, tohle není směrodatný

29.5.08, 17:20
Voditelj brodice

Příspěvek 
zatial jedina vec co ma prudi je neskutocne skaredy volant

29.5.08, 17:37
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2