Zahada Q - nejak divne nechladi.
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Zahada Q - nejak divne nechladi.
Tak jsme dneska Edovi dali LS-POWER a nestacime se divit.
Jede dobre.
Na LPG normalka, zadnej problem.
Na benzin se motor prehriva, kdyz mu nalozim, tak ho uvarim.
Jak je mozny ze na LPG s tim muzu delat vsechno mozny a uchladi se?
Ocekavam napady a navrhy.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.5.08, 21:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Zahada Q - nejak divne nechladi.
Viky píše: Tak jsme dneska Edovi dali LS-POWER a nestacime se divit. Jede dobre.
Na LPG normalka, zadnej problem. Na benzin se motor prehriva, kdyz mu nalozim, tak ho uvarim.
Ocekavam napady a navrhy.
chladič KO miloš
|
29.5.08, 21:15 |
|
|
Dawid130
|
slovacek.milos píše: Viky píše: Tak jsme dneska Edovi dali LS-POWER a nestacime se divit. Jede dobre.
Na LPG normalka, zadnej problem. Na benzin se motor prehriva, kdyz mu nalozim, tak ho uvarim.
Ocekavam napady a navrhy. chladič KO miloš
Ale jak vysvětliš že na LPG to chladí.
|
29.5.08, 21:17 |
|
|
patrik-hp
|
Viky a co těsnění pod hlavou,nezačíná už hnít?Plyn je na něj agresivní,teda spaliny plynu...Benzín dává obvykle větší výkon než-li vařič a tak to je spojené i s nároky na chlazení a těsnost...
|
29.5.08, 21:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak jak píše nakrmil motor dobrým palivem a LPG je palivo horší, třeba moje žena ta vaří pořád nepomůže nic v neděli jsme měli vepřo knedlo zelo a to jsem se zapotil než jsem to sežral, dnes byl zeleninový salát a v klídku žádný var miloš
|
29.5.08, 21:22 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
patrik-hp píše: Viky a co těsnění pod hlavou,nezačíná už hnít?Plyn je na něj agresivní,teda spaliny plynu...Benzín dává obvykle větší výkon než-li vařič a tak to je spojené i s nároky na chlazení a těsnost...
Na LPG to dneska jelo poprvy v zivote motoru.....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.5.08, 21:26 |
|
|
patrik-hp
|
|
29.5.08, 21:49 |
|
|
patrik-hp
|
Viky píše: patrik-hp píše: Viky a co těsnění pod hlavou,nezačíná už hnít?Plyn je na něj agresivní,teda spaliny plynu...Benzín dává obvykle větší výkon než-li vařič a tak to je spojené i s nároky na chlazení a těsnost... Na LPG to dneska jelo poprvy v zivote motoru.....
Tak promiň za podezřívavost ...Ale ty to auto taky sem tam proženeš....Možná se tam něco klube
|
29.5.08, 21:53 |
|
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: Tak jsme dneska Edovi dali LS-POWER a nestacime se divit...
Možná je to blbost, ale někde jsme tu řešili teplotu motoru při chudé směsi, nemůže to být kombinací chudé směsi a nevhodného předstihu? Někdo mě tuším přesvědčoval, že chudá směs zvedne teplotu motoru o 10°C, ale já jsem mu nevěřil. Chtěl jsem to zkusit, ale nebyla zatím příležitost, a když jsem měl extra chudou směs na minulém motoru, nevšiml jsem si nějakého přehřívání. Plyn má větší oktanové číslo, proto mě napadl ten předstih. Ale stejně je to divné, něco v chladícím okruhu musí být špatné.
|
30.5.08, 07:01 |
|
|
Kristensen
|
Na LPG to neudělá protože LPG chladí
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.5.08, 07:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Na LPG to neudělá protože LPG chladí
No proto na LPG taky problemy nejsou ... On to myslel obracene
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.5.08, 07:49 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
je to zvlastni... lpg hori s vyssi teplotou, takze teplo se produkuje v hlave vic,ale zase v reduktoru se teplo sporebovava na vyrobu plynyho plynu.nevim, co ma vetsi vliv.. kazdopadne kdyz to dela jen s benzinem, zkusil bych tu smes.. kazdej ma uskrceno jak blazen a zbytecne.jesli ti nastavoval semik,tak na smesi pridej 1/4 - 1/2 otacky a dorovnej vzduchem.kdyz to nebude ono,mas problem
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.5.08, 09:07 |
|
|
fatal
rejpal
|
Kachnis píše: ...kazdej ma uskrceno jak blazen a zbytecne...
Na volnoběhu... V tahu dělá směs kombinace trysek s vzdušníky, takže bych se podíval spíše na osazení karbu, zda tam není malá tryska.
|
30.5.08, 09:27 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
1. komora 112 a vzdusnik 160 a druha komora tryska 135 a vzdusnik 140 na sedru a na edsru mam ted to samy to je pro LS ten nejlepsi nektarek ovsem mit na druhym trysku 160 a vzdusnik 185 to jede taky velmi pekne
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.5.08, 09:40 |
|
|
Martin
|
S tou chudou směsí mě to taky napadlo, vím, že se takto seřizují modelářské motorky, že se měří teplota a když se přehřívá, tak se přidá.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
30.5.08, 09:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|