Autor |
Zpráva |
jopoz
|
Origo konektory Skoda
Nieviete niekto kde sa daju zohnat origo konektory od skodovky? Zhanam jeden kabel a nedari sa mi ho zohnat, ako samostatna jednotka sa ten kabel nepredava. Teda musim chodit po vrakacoch a zatial marne. Ked ho nemozem zohnat tak si ho aspon vyrobim. Tie konektory by mali byt na feliciu.
|
1.6.08, 17:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Paulie I.
|
Tak ak je to na Feliciu napíš čo je to za kábel - kde je pripojený a k čomu a načo
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
1.6.08, 18:34 |
|
|
cyz
|
Ty konektory by se měly dát normálně objednat, aspoň ve všech lepších autodílech nebo v autorizované prodejně, ani nejsou moc drahé. Drahé je ale to osazení, všechny kontakty do většího konektoru tě vyjdou dohromady na 300-400
|
1.6.08, 19:19 |
|
|
jopoz
|
Paulie I. píše: Tak ak je to na Feliciu napíš čo je to za kábel - kde je pripojený a k čomu a načo
Je to kabel mimoriadnych vybav. Je zapojeny za palubovkou a odtial sa rozdvojuje a ide k vodicovym a spolujazdcovym dveram. Na tento kabel sa pripaja origo central, el. okna, el. zrkadla, ostrekovace svetlometov, vyhrievanie sedaciek. Felicie s oznacenim GLxi ho maju na 100% vo vybave ale Lxi ho nemaju.
|
1.6.08, 19:24 |
|
|
Paulie I.
|
Toto je ono ?
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
1.6.08, 19:51 |
|
|
jopoz
|
Paulie I. píše: Toto je ono ?
Ono, ten kabel v etke nenajdes. Ten zvazok co si poslal je iba pre dvere. Inak zapaja sa do toho zvazku pre mimoriadne vybavy. Ako hovorim ten zvazok sa nachadza za palubovkou a ide k dveram a tam sa potom nanho napajaju tie kable co su v etke a konkretne aj ten co si poslal.
|
1.6.08, 20:06 |
|
|
Paulie I.
|
Tak tie sa napájajú na tento : a nehovor mi že to neni on
|
1.6.08, 20:16 |
|
|
jopoz
|
Paulie I. píše: Tak tie sa napájajú na tento : a nehovor mi že to neni on
To nieje ono. Ten kabel v etke nieje. Ten kabel co si teraz poslal tak je len nadstavba. Ten prvy bol na central, repraky a na zrkadla a ked nan naposis tento tak mas este plus el.okna a sedacky a to vsetko sa zapoji do toho kablu mimoriadnej vybavy
|
1.6.08, 20:30 |
|
|
Paulie I.
|
Ten kábel v Etke musí byť a pokiaľ sa niekam zapája tak jedine do zväzku prednej inštalácie
|
1.6.08, 20:41 |
|
|
jopoz
|
Paulie I. píše: Ten kábel v Etke musí byť a pokiaľ sa niekam zapája tak jedine do zväzku prednej inštalácie
Tu mas kde sa to zapaja
http://upnito.sk/imgresize.php?id=03904b719cc700df6ca9954319b76d83&ms=-1
|
2.6.08, 09:59 |
|
|
Paulie I.
|
Noooo veď to je kábel prednej inštalácie..daj mi čas musím si reinštalovať dneska Etku potom ti pošlem ktorý to presne je
|
3.6.08, 09:07 |
|
|
jopoz
|
Paulie I. píše: Noooo veď to je kábel prednej inštalácie..daj mi čas musím si reinštalovať dneska Etku potom ti pošlem ktorý to presne je
OK
|
3.6.08, 10:03 |
|
|
jopoz
|
Kto mate doma feliciu s oznacenim GLxi od roku vyroby 1996?
|
11.6.08, 15:43 |
|
|
HaBaKuK
|
ja mam feldu GLXi z dubna 96, proč?
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
12.6.08, 08:56 |
|
|
Radic
|
asi chce abys mu poslal ten kabel ze svého auta
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
12.6.08, 12:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|