Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 20:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Interier-plasty z feldy do favorita? 
Autor Zpráva

Příspěvek Interier-plasty z feldy do favorita?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jdou dat bez nějákých větších problému plasty ze dveří (vnitřek) z felicie do favorita, popř jestli to někdo má a jak to vypadá?

3.6.08, 13:42
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
vnutro ide prehodit s malymi upravami

3.6.08, 13:57
Hluchoň

Příspěvek 
vypadá to hrozně, já tomu říkám kočkopes

3.6.08, 14:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Ok jestli to vypadá blbe tak bych do toho nešel, premýšlel jsem že bych vyměnil přístrojovku ktera je ve spatnym stavu a ty boky tech dveri protoze u ridica je to cely dodrbany ,nende odemykat z venku a te to celý rozpáraný.
A jinak na kolik by vysly nekde z vrakacu ty favoritacky interiery dveri,jak se asi hejbou ceny?
aby mě někde nenatáhly :P
De o to že fanouša mam teprv od dneška takže teprv zjištuju co vše muzu ubgradovat+ navic sem si to poridil jako prvni auto(stav ani vzhled nic moc) ale snad se z toho bude dat neco udelat :P
Jo a pak jak je to se vnitrnim zpetnym zrcatkem?
Dnes jak jsem si prave auto odvazel od majitele tak mi zniceho nic upadlo zrcatko...po nahledu jsem zjistil že tam bylo přišpendlený silikonem tak mi to bylo hned jasný :lol:
Takže bych taky uvažoval tam dat nějáké slušnější, popř kdo tam máte jaké, z čeho, jaká byla montáž a jak to vypadá vzhledově?
Dík

3.6.08, 16:26
Profil ICQ

Příspěvek 
ak myslis tapecy tie nove tvarovane nietko to predava za 2000 SK, ja som kupil cely interier za 2000 SK s mensimi chybami v cecha co sa divam tak tam to ide tak 200 -1000 KC treba len hladat a dohodnut sa

3.6.08, 16:34

Příspěvek 
Pristrojovka z feldy do fava tam jde dat bez vetsich obtizi, jediny problem jsou pehazet draty do pristrojovoveho stitu. Davat tapece na dvere z feldy do facka je prej ooobrovska hrobarina a nic tam poradne nepasuje a vse si musi upravovat a stejne nakonec zkoncis u samoreznych sroubu :wink: A zrcatku si sezen nejake druhe z facka. Mas jeste hnedy interier ci uz modernizovany cerny?

3.6.08, 16:36

Příspěvek 
Je to r.v 1990 a hnědý interiér.
Takže bych tam dal buď přístrojovku z feldy,ale to se asi nevyplatí a nebo ten novější černej,ale to by asi zas chtělo vyměnit všechny ty vnitřky tech dveří :P

3.6.08, 18:48
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
no a taky koberce a sedačky.. prostě komplet, ať to všecko k sobě pasuje

3.6.08, 18:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Určitě to chce všechno komplet... nevypadá to pak vůbec hezky jak je to splácanina hnědého a černého interiéru. Viděl jsem to tak a je to děs a běs.

3.6.08, 19:03

Příspěvek 
No sedačky, to by bylo asi moc, zatim do toho nechcu moc vražet(nahodil bych nejaky potahy), jediný co tak to trochu poupravit a hlavně pak něják udělat hudbu.
Jo a ještě bych se chtěl zeptat jestli jde do te favoritacke pristrojovky(ted myslím tu velkou s kaslikama atd) vrazit přístrojovku(tu malou-budíky,otáčkoměr,ukazatel paliva atd..) z feldy?
Tuto:
Obrázek

3.6.08, 19:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten přístrojový panel na fotce není z Feldy ale z Fava od roku výroby 93 tzn. z černého interiéru :wink:

3.6.08, 19:12

Příspěvek 
Aha :D no vypadá to už pěkně jako z feld :D A šlo by to tam?

3.6.08, 19:14
Profil ICQ

Příspěvek 
ide to tam v pohode len treba prehodit pini na konektore

3.6.08, 19:16

Příspěvek 
To víš že šlo, ale musí se upravit elektrika respektive konektory protože nesedí zapojení. Ale už se to tady myslím parkrát řešilo :)

3.6.08, 19:17

Příspěvek 
MSMisak píše:
Je to r.v 1990 a hnědý interiér.
Takže bych tam dal buď přístrojovku z feldy,ale to se asi nevyplatí a nebo ten novější černej,ale to by asi zas chtělo vyměnit všechny ty vnitřky tech dveří :P

Jo tak jestli mas tak stare auto, tak ti mozna ani nepujde nahodit ten cerny interier, protoze nemas udelanou pripravu ve dverich na ty cerne tapece (drzi tam uplne jinak a na jinem principu). Mozna vic poradi Deekay, ktery tohle uz podstoupil a stejne skoncil u samoreznych sroubu. Takze jedine co bys mohl prehodit je ta pristrojovka :wink:

4.6.08, 21:32
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další