|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vlastik
|
Čistič vstřiků Fel 1,6
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo osobní zkušenost s přípravky na čištění vstřiků (potažmo palivové soustavy), popř. jaký přípravek doporučujete pro Fel 1,6 (provoz převážně na LPG)
Díky Vlastik
|
4.6.08, 13:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Vstřiky jedině laserem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.6.08, 14:20 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jako čistič bych použil nějaký lepší palivo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.6.08, 14:26 |
|
|
Vlastik
|
|
4.6.08, 15:08 |
|
|
v.kalandra
|
No píšou o tom hezky! Otazkou je co je na tom pravdy. Kazdopadne nejlepsi je opravdu tankovat stále kvalitní palivo. Taky pomáhá vymněnit palivovej filtr (ale já mám BMM takze nevim jak je to u tebe). Každopádně hodně zdaru a napiš taky výsledek. Rozhodně si nemyslim že by tim něco zkazil
|
8.6.08, 21:30 |
|
|
Vlastik
|
Zdravím
Tak jsem se dnes rozhodl čistič vstrřiků zakoupit a otestovat. Koupil jsem v autodílech a to Valvoline Fuel Injector & Carburettor Cleaner bratrů za 136,-Kč. Je to až na 68 litrů paliva. No jak se říká člověk v životě přijde o víc...Jinak palivo tankuji pouze na benzinkách OMW a nebo Shell a to obyč Natural 95...Pak napíšu jak jsem dopadnul a jestli je nějaká změna poznat.
Vlastik
|
9.6.08, 10:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|