|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Tesi
|
Přepis auta ze zahraničí
Zdravim .Mel bych dotazek mam nabidku koupit auto ze zahraničí co mě čeká?Jako přpis to je mi jasné ale jestli jsou nejaké problemy s papirama ,nekdo mi neco rikal ze pokud to nema eu papiry tak je s tim docela problem mate s tim nekdo zkušenosti nebo nejaky ten odkaz?Diky moc
|
4.6.08, 08:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dneska už nejsou problémy s ničim je to jenom o penězích (cca 5000kč) a méš přihlášený všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.6.08, 09:39 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
|
4.6.08, 10:00 |
|
|
Jarda S.
|
až od prvního července
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.6.08, 14:29 |
|
|
Kristensen
|
Tak hele, tohle jsem dělal před cca týdnem, podstatné je aby to vozidlo bylo v německu odhlášené, to je asi tak nejduležitější, pak stačí auto naložit sebrat papíry a kupní smlouvu a hurá domu, no a doma? Zajedeš na Emise naměřej ti je a vystavěj oranžovou kartičku pak se objednáš na dovozovou TK u nás 1560,- Oni auto (většinou) nafotí, zkouknou čísla a během cca tří hodin ti vystaví dovozové protokoly z TK, než pujdeš šaškovat na ouřad s papíramam, tak si tam zajdi bez nich a zeptej se zda požadují český překlad joooo to si taky zajdi na tu TK požadovat ho můžou i tam ale většinou ho nechtěj, pokud ano tak si musíš sehnat někoho kdo má na to kulaté razítko aby ti přeložil papíry do CZ jazyka, u nás to požadují jen na úřadě, na TK nechtěj, je otázka 350,- ale co vím tak třeba v mém okolí, Litomyšl nebo Svitavy to údajně nepožadují, je to na jednotlivých úřadech. no tam vyplníš ty nesmyslný papíry, hodíš to ženský na hlavu a když bude mít dobrý den tak ti ještě ten den dá RZ.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.6.08, 14:29 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: až od prvního července no ještě si přečti letopočet
|
4.6.08, 14:38 |
|
|
Jarda S.
|
Vít píše: Sadra17 píše: až od prvního července no ještě si přečti letopočet
jenže od tý doby se to zase změnilo
|
4.6.08, 14:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: Vít píše: Sadra17 píše: až od prvního července no ještě si přečti letopočet jenže od tý doby se to zase změnilo no to by o tom na tom ministerstvu snad něco psali, ne ?
|
4.6.08, 14:44 |
|
|
Jarda S.
|
Vít píše: no to by o tom na tom ministerstvu snad něco psali, ne ?
tak čim je to že sem přihlásil motorku bez národního schválení
|
4.6.08, 14:47 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
v tomhle státě je děsnej bordel, tak možná to na to má vliv
|
4.6.08, 14:48 |
|
|