Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Ještě tu přístrojovku nemá v autě ale už mu to točí 6500
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.6.08, 22:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Ještě tu přístrojovku nemá v autě ale už mu to točí 6500
To se pres bluethoot napojilo na jine vozidlo ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.6.08, 22:32 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Kristensen píše: Ještě tu přístrojovku nemá v autě ale už mu to točí 6500 To se pres bluethoot napojilo na jine vozidlo ...
tak to bylo určitě na moje
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.6.08, 22:38 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: Matthes píše: Kristensen píše: Ještě tu přístrojovku nemá v autě ale už mu to točí 6500 To se pres bluethoot napojilo na jine vozidlo ... tak to bylo určitě na moje
Tvoje by tak malo netocilo
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
5.6.08, 08:16 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
DRYVER píše: MSMisak píše: Je to r.v 1990 a hnědý interiér. Takže bych tam dal buď přístrojovku z feldy,ale to se asi nevyplatí a nebo ten novější černej,ale to by asi zas chtělo vyměnit všechny ty vnitřky tech dveří Jo tak jestli mas tak stare auto, tak ti mozna ani nepujde nahodit ten cerny interier, protoze nemas udelanou pripravu ve dverich na ty cerne tapece (drzi tam uplne jinak a na jinem principu). Mozna vic poradi Deekay, ktery tohle uz podstoupil a stejne skoncil u samoreznych sroubu. Takze jedine co bys mohl prehodit je ta pristrojovka
Přesně tak. Já mám jeden z posledních favoritů z roku 90, ale dveře připravené pro nový interiér mám. Tak sem mrkni, třeba máš taky štěstí Jestli ale máš starý typ, tak bych nechal hnědý interiér, sežeň si ten LS, vypadá pěkně. Já o černém interiéru neuvažuju, leda že bych se dostal levně k tapecírům dveří, pak bych to překopal komplet celé.
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
5.6.08, 09:11 |
|
|
MSMisak
|
Ok včera jsem oddělával ty tapecíry z dveří (kuli tomu že nešlo otvírání dveří u řidiča) a drží to tam na takových špuntech(akorat na nacvaknutí).
Jak bych to tedy poznal?
Nebo jde to i poznat něják papírově?
Jinka tím LS je mysleno ty budíky?Ty bych tam chtěl každopádně
_________________ Favorit 136L, r.v. 1990 , nic moc, mám ho od 3.6.08
|
5.6.08, 13:33 |
|
|
gokralik
|
MSMisak píše: Ok včera jsem oddělával ty tapecíry z dveří (kuli tomu že nešlo otvírání dveří u řidiča) a drží to tam na takových špuntech(akorat na nacvaknutí). Jak bych to tedy poznal? Nebo jde to i poznat něják papírově? Jinka tím LS je mysleno ty budíky?Ty bych tam chtěl každopádně
Ty dveře mají jiné díry a jiné prolisy. Tady na pandě určitě najdeš obrázky nových i starých, ty nové mají u díry pro repro dole takový tvarovaný prolis (takové roztáhlé U) staré to nemají..podle toho to poznáš na první pohled. Jinak přehazovat interiér i do nových dveří je prdel....musíš vrtat díry pro ty plastové úchytky na kterých drží nové tapecí, a rozebírat zámky pro nová táhla. LS jsou jiné jenom ve výplni dveří. Mají ji takovou jinak strukturovanou a textilní. Ty budíky z nového typu si tam dej klidně i do hnědé přístrojovky, já to tak měl a slušlo to. Návod tady už je taky asi 10×.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.6.08, 13:46 |
|
|
Vala
|
tu mas navod ak by si to chcel prehadzovat a je tam popisany aj rozdiel medzi starym a novym typom dveri
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=471
_________________ Škoda Favorit 136L 46 kW r.v. 1989, Green
|
5.6.08, 13:53 |
|
|
krysolet007
|
Nový typ dveří poznáš jednoduše tím, že máš ve dveřích plno otvorů a děr ve kterých nic nebylo když jsi sundal tapecír. A tím LS sem myslel tapecíry, tyhle: . Myslim že vypadají docela dobře, lepší než předělávat komplet interiér na černý a vrážet do toho čas a prachy Přístrojovku máš asi s hodinama že?
|
5.6.08, 14:21 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tyhle vyapdají hezky, ale shánějí se v nepoškozeném stavu dost těžko
|
5.6.08, 14:22 |
|
|
krysolet007
|
Vít píše: tyhle vyapdají hezky, ale shánějí se v nepoškozeném stavu dost těžko
Přesně tak, ale když se zadaří, tak švihnout do vany, vydrhnout Arielem, pořádně vysušit a sou jak nové
|
5.6.08, 14:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
mě se zadařilo ještě víc, Kalista tady z TW mi napsal, že má a prodal mi kompletní sadu, úplně novou nenamontovanou...
|
5.6.08, 14:27 |
|
|
MSMisak
|
JJ toto vypadá hodně slušně.
Přístojovku mám ještě bez otáčkoměru s hodinama, takže predpokladam ze to bude ten stary typ vyroba byla někdy v unoru 1990.
A ten LS by tam šel teda švihnout bezproblému?(bez vrtání apod..)
_________________ Favorit 136L, r.v. 1990 , nic moc, mám ho od 3.6.08
|
5.6.08, 15:32 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
bez otáčkoměru to byla verze L, s otáčkoměrem verze LS (nebo v L dodělané), k otáčkoměru je potřeba drát, ten L nemá, natáhne se k indukčce, víc toho tam myslím není
|
5.6.08, 15:37 |
|
|
krysolet007
|
MSMisak píše: JJ toto vypadá hodně slušně. Přístojovku mám ještě bez otáčkoměru s hodinama, takže predpokladam ze to bude ten stary typ vyroba byla někdy v unoru 1990. A ten LS by tam šel teda švihnout bezproblému?(bez vrtání apod..)
Tak jestli ho máš z února, tak to bude určitě starý typ...
Jo, bez jakýchkoli úprav, je přichycený uplně stejně jak ten tvůj původní. Akorát sou tam navíc ty plastové lišty nahoře, ty se zastrkují pod ten černý gumoplast co těšní okno. Bude potřeba ho šroubovákem nebo něčím vysadit a nasadit ho aj na tu lištu. Jinak no problemo
|
5.6.08, 15:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|