|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pajavlk
|
Lucasy Felicia
Přátelé, dnes mám opravdu inteligentní dotaz, až je mi trapné s ním zašpinit fórum. Mám problém s přepínačem blinkrů a dálkových světel u Feldy. Samovolně se mi rozsvěcuje světelný klakson a nejde vypnout, pouze když držím páčku rukou. Jsem si téměř jist, že problém je v té páčce, ale zde vzniká kámen úrazu. Potřeboval bych od někoho co nejlepší popis toho, jak jí dostat ven z auta. Normálně bych na to přišel sám, ale bohužel ve svém mladém věku mám nějaký zánět v kolenou a v praxi to znamená, že můžu sotva chodit. Prý to bude dobrý, ale teď nepřipadá v úvahu klečet u auta, či provádět podobnou akrobacii, která je v tomto případě nutná. Nejlepší by bylo vymontovat jí přímo se sedadla řidiče, ale k tomu potřebuju trochu vědět jak je to udělaný. Je to trochu divnej dotaz co? Věřte mi, že jsem se za měsíc perfektně vcítil do role důchodce, který nemůže vyjít schody, nebo vlézt do vany. Auto však potřebuju a opravit to taky musim....Předem dík všem.
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
5.6.08, 18:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Máš airbag nebo ne? Musíš sundat volant, oddělat spodní kryt sloupku, drží zespod na jednom šroubu cca 10 - 15 cm od volantu směrem dolu, ostatní si bohužel nevybavuju, mám dojem že musí dolu i horní kryt volantovej tyče, dá se to vše zvládnout z místa řidiče když tam budeš sedět stačí jestli se můžeš dobře hejbat alespoň v pase, tak se vždycky podíváš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.6.08, 18:44 |
|
|
pajavlk
|
Dík za info! Volat je bez balónu. Kromě těch blbechj kolen funguju uplně normálně, jen nelze ohýbat kolena a klečet Myslim, že to půjde
r.v. 1995
|
5.6.08, 18:52 |
|
|
Paulie I.
|
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
5.6.08, 20:01 |
|
|
pajavlk
|
Ty bláho, dík moc, zítra to udělám.
r.v. 1995
|
5.6.08, 20:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pajavlk píše: Ty bláho, dík moc, zítra to udělám.
jde to i bez volantu že ten horní kryt ohneš, ale práce vyžatuje zkušenosti už jen odjistit ten lucas a vatáhnout nená přišroubován miloš
|
6.6.08, 06:53 |
|
|
hany
|
slovacek.milos píše: pajavlk píše: Ty bláho, dík moc, zítra to udělám. jde to i bez volantu že ten horní kryt ohneš, ale práce vyžatuje zkušenosti už jen odjistit ten lucas a vatáhnout nená přišroubován miloš
taky jsem to nesundával všechno, ale chce to trochu bejčit
|
6.6.08, 11:50 |
|
|
pajavlk
|
Díky všem za rady, už to funguje
r.v. 1995
|
10.6.08, 21:05 |