Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
Re: schéma
Melly píše: zdravím, chtěl bych poprosit, jestli by někdo neměl schéma zapojení palubky u 125ky. Mě totiž blbne otáčkoměr a vetšinou ho nahodí, když do toho bouchnu, tak jsem si řikal, že by mohli bejt špatný kontakty, ale nechce se mi to rozebírat, když bych pak třeba nevěděl, jak to dát dohromady. Díky za jakoukoliv radu. Vyber palubku a kukni ci nemas len uvolneny konektor . Co chces spravit ? vymenit otackomer ? ak ano a mas druhy skus kus za kus - chod po kablikoch a oni ta dovedu ku PINu tak to vymen podla stareho
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
5.6.08, 19:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin Sedláček
|
Melly píše: zdravím, chtěl bych poprosit, jestli by někdo neměl schéma zapojení palubky u 125ky. Mě totiž blbne otáčkoměr a vetšinou ho nahodí, když do toho bouchnu, tak jsem si řikal, že by mohli bejt špatný kontakty, ale nechce se mi to rozebírat, když bych pak třeba nevěděl, jak to dát dohromady. Díky za jakoukoliv radu. Zkus tohle http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=35 , to jsem dneska našel
|
5.6.08, 22:00 |
|
|
Melly
|
Jonny píše: Melly píše: zdravím, chtěl bych poprosit, jestli by někdo neměl schéma zapojení palubky u 125ky. Mě totiž blbne otáčkoměr a vetšinou ho nahodí, když do toho bouchnu, tak jsem si řikal, že by mohli bejt špatný kontakty, ale nechce se mi to rozebírat, když bych pak třeba nevěděl, jak to dát dohromady. Díky za jakoukoliv radu. Vyber palubku a kukni ci nemas len uvolneny konektor . Co chces spravit ? vymenit otackomer ? ak ano a mas druhy skus kus za kus - chod po kablikoch a oni ta dovedu ku PINu tak to vymen podla stareho
Presne tak, proste nekdy jde a nekdy zas ne a vetsinou kdyz tomu dam ranu zezhora tak to nabehne, takze jsem chtel zkontrolovat kontakty, ale trochu jsem se bal to rozebirat, kdyz nevim jak to vypada za tim...
|
5.6.08, 23:31 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Melly píše: Jonny píše: Melly píše: zdravím, chtěl bych poprosit, jestli by někdo neměl schéma zapojení palubky u 125ky. Mě totiž blbne otáčkoměr a vetšinou ho nahodí, když do toho bouchnu, tak jsem si řikal, že by mohli bejt špatný kontakty, ale nechce se mi to rozebírat, když bych pak třeba nevěděl, jak to dát dohromady. Díky za jakoukoliv radu. Vyber palubku a kukni ci nemas len uvolneny konektor . Co chces spravit ? vymenit otackomer ? ak ano a mas druhy skus kus za kus - chod po kablikoch a oni ta dovedu ku PINu tak to vymen podla stareho Presne tak, proste nekdy jde a nekdy zas ne a vetsinou kdyz tomu dam ranu zezhora tak to nabehne, takze jsem chtel zkontrolovat kontakty, ale trochu jsem se bal to rozebirat, kdyz nevim jak to vypada za tim... Ak mas okruhle budiky mas na zadnej strane kopu kablikov . Pri vytahovani musis najprv odpojit nahon tachometra . To urubis tak ze napchas ruku pod palubku ,nahmatas hruby kabel co ide do kasne . na palubke je prisrobovany o tachometer . Odsrobuj , a vytiahni palubku. uvidis hafo kablov skontroluj , uvolnene konektory zasun a nasrobuj naspet
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
6.6.08, 19:44 |
|
|
Martin Sedláček
|
Ahoj, mám problém. Zapojil jsem otáčkoměr ve 12Otce k zapalovací cívce, při přidání plynu reaguje, ale když nahodím motor, tak mám otáčky pod 500. Je možné, že jsem ten kabel zapojil k indukčce špatně a že to proto ukazuje takové nesmysly? Jo a ještě mi nejde počitadlo km. Měl sem tam předtím kulaté budíky ze 120L bez otáčkoměru. Musel jsem lanko náhonu uzpůsobit na střed, protože mám hranaté budíky. Nechápu proč mi nejdou počítat kilometry. Prosím poraďte.
|
6.6.08, 21:07 |
|
|
Šemik
|
A dostane se otáčkoměr nad 3000?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.6.08, 21:10 |
|
|
Martin Sedláček
|
Šemik píše: A dostane se otáčkoměr nad 3000? Jo to dostane, v Andrtovi je, že se má k cívce dát na pozici č. 1, k tomu kabelu co jde k rozdělovači. Ale mě to pak nešlo, musel jsem to pichnout vedle na prázdnej kontakt, na samostatnej.
|
6.6.08, 21:11 |
|
|
Šemik
|
Tak to je zapojený dobře a ty máš příliš nízký volnoběh
|
6.6.08, 21:13 |
|
|
Martin Sedláček
|
Šemik píše: Tak to je zapojený dobře a ty máš příliš nízký volnoběh Nevíš, proč mi nejdou počítat kilometry? Není možný, že je tam sjetej ten čtyřhran na těch"nových" hrncích
|
6.6.08, 21:15 |
|
|
Šemik
|
Čtyřhran ne, ojebaly se (praskly) ti plastová kolečka náhonu počítadla. Zcela obvyklá závada
|
6.6.08, 21:16 |
|
|
Martin Sedláček
|
Šemik píše: Čtyřhran ne, ojebaly se ti plastová kolečka náhonu počítadla. Zcela obvyklá závada Ale když zakroutím s kolečkem tak jde nulovat. Respektive jedničky, dvojky atd až nuly..
|
6.6.08, 21:17 |
|
|
Martin Sedláček
|
Strašně jsem se s tím nadřel. Musel sem růčo vyrobit napochovací kulatý kontakty z hranatejch. Teď jsem ještě zjistil, že k těm kulatejm hrncům byly k uchycení do palubky kratší šrouby, ještě k tomu jsem musel měnit střed náhonu k těm hranatejm hrncům. Je na ně prd vidět... Chjo..
|
6.6.08, 21:20 |
|
|
Šemik
|
Jo, na toto ta kolečka vliv nemají
|
6.6.08, 21:20 |
|
|
Martin Sedláček
|
Šemik píše: Jo, na toto ta kolečka vliv nemají Ten típek mi to prodal, že je vše ok za 350, pěkně mě ošidil:( Co s tím? Jo a je možný, že k těm hranatejm hrncům musí bejt delší šrouby k zapustění do palubky? Nebo sem to tam špatně dal?
|
6.6.08, 21:21 |
|
|
Martin Sedláček
|
Mám problém, otáčkoměr mi kecá v nízkých otáčkách a nejde do červeného pole. Kluci, nevíte co s tím jde dělat? Díky za rady. Mates
|
18.6.08, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|