Nechápu co máte proti HTP motoru
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
fatal píše: Dawid130 píše: No to si děláš srandu že budeš rovnat motorku a auto? v otáčkách. Pojďme srovnat výkon.
to možná tak poměr váha/výkon
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.6.08, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Sadra17 píše: to možná tak poměr váha/výkon
Mám větší!
|
6.6.08, 20:26 |
|
|
Jarda S.
|
fatal píše: Sadra17 píše: to možná tak poměr váha/výkon Mám větší!
kolik ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.6.08, 20:36 |
|
|
CROWACK
|
Tak váhu bych měl ...a jak si změřit výkon? Podle piv za večer?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.08, 20:40 |
|
|
fatal
rejpal
|
Minimálně 20.
|
6.6.08, 20:47 |
|
|
Jarda S.
|
fatal píše: Minimálně 20.
myslim kolik výkonu na kolik kilo
|
6.6.08, 20:48 |
|
|
fatal
rejpal
|
Sadra17 píše: myslim kolik výkonu na kolik kilo
Psal jsi váha/výkon.
|
6.6.08, 20:49 |
|
|
Jarda S.
|
fatal píše: Sadra17 píše: myslim kolik výkonu na kolik kilo Psal jsi váha/výkon.
už zase rejpe
|
6.6.08, 20:50 |
|
|
MATTESS
|
Re: Nechápu co máte proti HTP motoru
bany.xf.cz píše: A můžu ti říct, že jsem opravdu do kopce fábii dal! Když sem u toho byl, tak sem si to asi nevymyslel žejo. To je ale jedno, musel bys to vidět.
víš, kolik aut jsem si "dal" s Rapidem?? To jsou zase porovnávání. Jenom cestou z Doksů bych se asi upočítal, jel skoro pořád v levým pruhu
Ale mě připadá, jako by Vám to HTP někdo nutil? Nenutí, můžete si koupit, co chce přece. tyhle porovnávání už byly v x diskuzích. A výsledek - ŽÁDNÝ
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
6.6.08, 20:57 |
|
|
maca
|
MATTESS píše: bany.xf.cz píše: A můžu ti říct, že jsem opravdu do kopce fábii dal! Když sem u toho byl, tak sem si to asi nevymyslel žejo. To je ale jedno, musel bys to vidět. víš, kolik aut jsem si "dal" s Rapidem?? To jsou zase porovnávání. Jenom cestou z Doksů bych se asi upočítal, jel skoro pořád v levým pruhu Ale mě připadá, jako by Vám to HTP někdo nutil? Nenutí, můžete si koupit, co chce přece. tyhle porovnávání už byly v x diskuzích. A výsledek - ŽÁDNÝ
asi tak no,víc se nebudu vyjadřovat........
|
6.6.08, 21:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
maca píše: asi tak no,víc se nebudu vyjadřovat........
Nojo, ale tak nemusis to aspon vynaset na jina fora
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.6.08, 21:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Braver píše: 2 Vít: To si jel asi jen 40 kW verzi HTP. 12V verze ma vyssi kroutak nez corsa 1.2 a to jeste ve 3000 ot. Zatimco corsa ma vrchol az ve 4000, takze se musi tocit jeste vic nez HTPcko. Hmotnost fabie 1060 kg, corsa 1130. Takze si myslim ze porovnavas HTP 6V s corsu 1,2 16V, protoze jinak tak propastny rozdil o kterem si psal tam nemuze byt.
Jel jsem se 47kW /starý kombík i s 51kW (nová krátká a taky roomster), a ne jednou, jako řidič i jako cestující, laskavě mě nepoučuj o tom, s čím jsem jel, když jsi u toho nebyl. V šestiventilové mě jen vezl kamarád a to snad radši ani komentovat nebudu.
|
6.6.08, 22:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Braver píše: A je vhodne napsat v jake verzi HTP jsi jel, protoze jsou celkem 3.
jsou 4 - 40, 44, 47, 51
|
6.6.08, 22:11 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: junior má aspon všechny válce
ne vždy
|
6.6.08, 22:14 |
|
|
Braver
|
Nikdo te nepoucuje. Spis se mi zda, ze to tady delas ty. Podle me to je uplna blbost, aby ta corsa v tom nalozeni co si psal litala oproti fabce, ktera ma vyssi kroutak. To je proste bullshit. Nerikam, ze nepojede treba o neco lip, ale psat, ze fabka 12V nejede ani nenalozena a ze nalozena corsa se 110 Nm kroutaku pri 4000 otackach lita , to sou proste kecy, zvlast, kdyz je tam jeste vahovy rozdil ve prospech fabky. Vim jak to auto jede a muzu ho srovnat s celou radou jinych aut...zrovna teda ne s corsou, ktera je zrejme vyjimecna.
|
7.6.08, 00:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|