Autor |
Zpráva |
DcSpeedi
|
membráná ?
ahooj
takže mám takovej problém
v autě při jizdě citím benzím, už jsem tu něco o tom četl ale jsem začátečnik tak jsi nejsem tim jistý popřípadě kde přesnějí najdu závadu
ještě bych měl dotaz jaký gumoasfált se používá na nátěr spodku auta, koukal jsem v obi tam maj jen na opravu střech....
předem diky za odpovědí
|
10.6.08, 23:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
zokot
|
na spodek auta je toho hodně
co třeba Tlumexplast
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
11.6.08, 05:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: membráná ?
DcSpeedi píše: ahooj takže mám takovej problém v autě při jizdě citím benzím, už jsem tu něco o tom četl ale jsem začátečnik tak jsi nejsem tim jistý popřípadě kde přesnějí najdu závadu
ještě bych měl dotaz jaký gumoasfált se používá na nátěr spodku auta, koukal jsem v obi tam maj jen na opravu střech.... předem diky za odpovědí
v autě je cítit benzín? problém je v tom že aut je strašně moc a zjistit které je tvoje je problém miloš
|
11.6.08, 06:10 |
|
|
Martin
|
Gumoasfalt používám snad od Parama, je též určen na opravu střech. Ovšem někdo ho tady velmi nedoporučuje (snad Cyz? poví víc). Já s ním zatím problémy nemám, táta ho doužíval již před lety na nové přední blatníky a vydržely o poznání déle, ona se s ním totiž dá udělat vcelku silná vrstva (1mm), která přeci jen odolává kamínkům lépe.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
11.6.08, 06:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Gumoasfalt používám snad od Parama, je též určen na opravu střech. Ovšem někdo ho tady velmi nedoporučuje (snad Cyz? poví víc). Já s ním zatím problémy nemám, táta ho doužíval již před lety na nové přední blatníky a vydržely o poznání déle, ona se s ním totiž dá udělat vcelku silná vrstva (1mm), která přeci jen odolává kamínkům lépe.
Ono jsem vyzkoumal ze se nesmi dat na plech ... musis zaklad a pak tohle Taky sem mel este zbytek cervenyho v kyblicku ale vysrazela se tam voda a nejak se to zkazilo, smradu jak v hradu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.6.08, 08:02 |
|
|
ventYl
|
ak je to zadohrabna popelnica, zrejme sa ti pohuzvali hadicky odvzdusnovania, potom najma po jazde na zadnych sedadlach smrdi benzin. sustava tych hadiciek sa da vymenit, ale je to porod.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.6.08, 09:14 |
|
|
DcSpeedi
|
slovacek.milos píše: v autě je cítit benzín? problém je v tom že aut je strašně moc a zjistit které je tvoje je problém miloš
předemnou nikdo nejezdí
|
11.6.08, 09:48 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
DcSpeedi píše: slovacek.milos píše: v autě je cítit benzín? problém je v tom že aut je strašně moc a zjistit které je tvoje je problém miloš předemnou nikdo nejezdí
tím ti miloš chtěl říct, abys napsal co máš za auto, můžeš si to dát do podpisu, to je vůbec nejlepší, jako to mám třeba já, nemusíš na to pak myslet, a jestli jsi to někdy v minulosti psal, tak se nezlob, ale nepamatujeme si auta skoro třech tisícovek uživatelů tohoto webu
|
11.6.08, 10:09 |
|
|
peterbn
|
neviem o ake auto ide, robi ti to aj ked mas zavrete okna a otvorene ofukovace? alebo len ked mas otvorene okna vtedy ten benzin citit dnu?
|
11.6.08, 11:29 |
|
|
Šemik
|
Trocha hledání v jeho příspěcích a vypadá to¨že má Fávo http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
11.6.08, 11:47 |
|
|
DcSpeedi
|
omlouvám se, ano mám favorit 92... takže karbec
|
11.6.08, 15:06 |
|
|
DcSpeedi
|
peterbn píše: neviem o ake auto ide, robi ti to aj ked mas zavrete okna a otvorene ofukovace? alebo len ked mas otvorene okna vtedy ten benzin citit dnu?
i když jsou zavřene okna, ofukovače jsou otevřené pořád
_________________ Favorit 135L r.v. 92 -ex 146 1.6 r.v. 98 - ex Octavia 1.9 tdi 81kw r.v. 01
|
11.6.08, 16:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|