|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
alternator - zahreje sa a chrčí
Autor |
Zpráva |
cyz
|
Jestli to šustí tak to může být tím že řemenice není v ose a řemen jede křivě, tím pádem to jakoby vrže. Vezmi mýdlo s trochu ho obrus o strany toho řemene, uvidíš jestli to přestane (já vím, u Favorita to jde blbě )
|
11.6.08, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
sťahovák som nepoužil, ale to pôvodné ložisko som rozobral a ten vnútorný prstenec som na brúske rozbrúsil až na hriadeľ a potom to povolilo....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.6.08, 20:58 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: Jestli to šustí tak to může být tím že řemenice není v ose a řemen jede křivě, tím pádem to jakoby vrže. Vezmi mýdlo s trochu ho obrus o strany toho řemene, uvidíš jestli to přestane (já vím, u Favorita to jde blbě )
susti to len ked sa zohreje, inac je uplne ticho, tak neviem, mozno vytiekla napln alebo co
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
11.6.08, 21:01 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.6.08, 21:07 |
|
|
Šemik
|
No, tak já to zadní ložisko dostávám ven stahovákem na kulové čepy - musím to dělat tak, že ve svěráku rozdrtím vnější kroužek ložiska (ale zakrýt to zezhora dřevem nebo tak něčím, ty kousky vnějšího kroužku umí hezky létat ) a ten vnitřní koužek právě přesně padne do otvoru stahováku
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
12.6.08, 06:27 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Šemik píše: No, tak já to zadní ložisko dostávám ven stahovákem na kulové čepy - musím to dělat tak, že ve svěráku rozdrtím vnější kroužek ložiska (ale zakrýt to zezhora dřevem nebo tak něčím, ty kousky vnějšího kroužku umí hezky létat ) a ten vnitřní koužek právě přesně padne do otvoru stahováku
Já řikám že s kalenou ocelí není prdel...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
12.6.08, 08:57 |
|
|
spartra
|
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
12.6.08, 19:16 |
|
|
Reklama