|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
|
13.6.08, 12:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
juki
|
Prostě jsem holka. Jak to mám asi dokázat? A nechápu, proč se to tady řeší, když se tady mají řešit auta.
|
13.6.08, 15:01 |
|
|
bitmap
|
Hm, skoda, ze moje stara misto "jsem" pise "sem"
|
13.6.08, 15:07 |
|
|
juki
|
Budou se řešit auta? Konkrétně motor? Nebo zase nějaký jiný téma.
|
13.6.08, 15:10 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C ... 3%AD_motor to si prostuduj a čemu nebudeš rozumět, na to se zeptej nebo napiš co hledáš do www.google.cz tam najdeš snad všechno a rychleji než se dočteš odpověď tady... tak to zkus a dej vědět, co ti není jasné
|
13.6.08, 15:24 |
|
|
juki
|
Vít--> Děkuji, aspoň někdo, kdo mi odpoví, na co jsem se ptala, děkuji..
|
13.6.08, 16:06 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
rádo se stalo
|
13.6.08, 16:08 |
|
|
CROWACK
|
juki píše: Vít--> Děkuji, aspoň někdo, kdo mi odpoví, na co jsem se ptala, děkuji..
že jsi holka neospravedlňuje tvoji slepotu, to co napsal vít sem psal už na minulé straně, holka nebo kluk, utfw, utfg, linky tam máš taky...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
13.6.08, 16:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
CROWACK píše: juki píše: Vít--> Děkuji, aspoň někdo, kdo mi odpoví, na co jsem se ptala, děkuji.. že jsi holka neospravedlňuje tvoji slepotu, to co napsal vít sem psal už na minulé straně, holka nebo kluk, utfw, utfg, linky tam máš taky... buďmě mírní, juki na tomhle fóru začíná... naučí se to jako všichni
|
13.6.08, 16:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|