Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Schématka
Nemá náhodou někdo z Vás schéma na dešťový spínač/senzor, soumrakový spínač, měřič napětí a tak různě hloupustky?
|
16.6.08, 07:22 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Schématka
Dawid130 píše: Nemá náhodou někdo z Vás schéma na dešťový spínač/senzor, soumrakový spínač, měřič napětí a tak různě hloupustky?
Ja mam doma schema atomovy elektrarny tak kdybys chtel tak ti ho poslu a muzes si to z toho vytahnout. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
Cvokárium: Youtube Instagram
|
16.6.08, 08:12 |
|
Dawid130
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Schématka
Viky píše: Dawid130 píše: Nemá náhodou někdo z Vás schéma na dešťový spínač/senzor, soumrakový spínač, měřič napětí a tak různě hloupustky? Ja mam doma schema atomovy elektrarny tak kdybys chtel tak ti ho poslu a muzes si to z toho vytahnout. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No to vidim jako nerealný ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) ještě by se u mě začli stahovat rakušáci a blokovat mi parkoviště:-)
|
16.6.08, 08:21 |
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: Ja mam doma schema atomovy elektrarny tak kdybys chtel tak ti ho poslu a muzes si to z toho vytahnout. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Já bych měl zájem. Pošleš? Dawid130 píše: ...ještě by se u mě začli stahovat rakušáci a blokovat mi parkoviště:-)
Nepanikař, rakušáci teď blokují Šemika. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
16.6.08, 08:44 |
|
Dawid130
|
fatal píše: Viky píše: Ja mam doma schema atomovy elektrarny tak kdybys chtel tak ti ho poslu a muzes si to z toho vytahnout. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Já bych měl zájem. Pošleš?
Jo a pak pojedu do Havířova, a nad obzorem se budou tyčit 4 chladicí věže.... nic mu neposílej. ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
16.6.08, 09:26 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
fatal píše: Já bych měl zájem. Pošleš?
No ne... do zahranici neposilam. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
|
16.6.08, 09:48 |
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: fatal píše: Já bych měl zájem. Pošleš? No ne... do zahranici neposilam. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jaké zahraničí? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Dawid130 píše: Jo a pak pojedu do Havířova, a nad obzorem se budou tyčit 4 chladicí věže.... nic mu neposílej. ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ne, toho se neboj, u Havu se nadále bude do výšky tyčit pouze a jen silo. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
16.6.08, 10:06 |
|
Dawid130
|
fatal píše: Viky píše: fatal píše: Já bych měl zájem. Pošleš? No ne... do zahranici neposilam. ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jaké zahraničí? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Dawid130 píše: Jo a pak pojedu do Havířova, a nad obzorem se budou tyčit 4 chladicí věže.... nic mu neposílej. ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ne, toho se neboj, u Havu se nadále bude do výšky tyčit pouze a jen silo. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
16.6.08, 10:15 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
fatal píše: Jaké zahraničí? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Hawyrzow prece ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
16.6.08, 11:31 |
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: Hawyrzow prece ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nevymlouvej se a posílej, už ať je to u mě.
PS: http://lamer.cz/quotes/show/3719 ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
16.6.08, 11:51 |
|
Dawid130
|
Viky píše: fatal píše: Jaké zahraničí? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Hawyrzow prece ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Něco proti?
|
16.6.08, 12:02 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Do zahranici neposilam.
A uz vubec ne takovejm rejpalum. ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) Urcite jsi agent.
|
16.6.08, 12:04 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|