|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Na co si dát pozor při výměně pístních kroužků?
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Zaša píše: Průser... Nevím jak se mi to mohlo stát, ale prostě jsem zapoměl přišroubovat jednu matku ojnice pístu... Myslíte že bez můžu riskovat nějakou kratší jízdu nebo je to úplná blbost? Potřeboval bych někam zajet a sundávat celou vanu si mi zrovna moc nechce... Díky!
Znicis to.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.6.08, 08:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jejda majda to sou veci ... no okamzite rozebrat prisroubovat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.6.08, 10:58 |
|
|
fatal
rejpal
|
Co dalšího jsi zapoměl? Máš tam válce? Písty?
|
17.6.08, 11:01 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
sousedovi se takhle sama od sebe povolila matka na ojnici u sekacky a sekacka sekala dal, jen sekala i letajici sroubek vevnitr
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.6.08, 13:01 |
|
|
Peter50kw
|
Kachnis píše: sousedovi se takhle sama od sebe povolila matka na ojnici u sekacky a sekacka sekala dal, jen sekala i letajici sroubek vevnitr
Ono je dost rozdiel medzi motorom a sekackou. S neutiahnutou ojnicou kolaps motora na pockanie.
|
17.6.08, 14:05 |
|
|
Zaša
|
Já to taky nechápu, prostě utáhnu poslední z těch x šroubků co jsou na vaně a ejhle náhle vidím, že mi zůstala jedna matka. Jak jsem to mohl přehlédnout fakt nechápu
|
17.6.08, 15:16 |
|
|
Kristensen
|
ani to nestartuj nebo to budeš moc třeba i zahodit!!!!!!!
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.6.08, 17:09 |
|
|
michalkatka
|
Zaša píše: Průser... Nevím jak se mi to mohlo stát, ale prostě jsem zapoměl přišroubovat jednu matku ojnice pístu... Myslíte že bez můžu riskovat nějakou kratší jízdu nebo je to úplná blbost? Potřeboval bych někam zajet a sundávat celou vanu si mi zrovna moc nechce... Díky!
nech ťa to ani nenapadne, po.....š ojnicu, vypadnú ti ložiská....
tak to z niekym odtlač, alebo odtiahni...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.6.08, 19:18 |
|
|
Zaša
|
Tak kroužky vyměněny, všechno zatím snad v cajku. Olej z výfuku neprská, svíčka na 4 válci zatím taky suchá, ale z hadice od víka ventilů jde viditelně spalin pořád dost. Je to normální? Nebo jak vlastně poznám co je ještě normální a co už je moc? Lze to nějak odstranit nebo ji mám nechat připojenou na filtr box nebo ji mám odpojit? Díky za rady
|
20.6.08, 22:09 |
|
|
michalkatka
|
Zaša píše: Tak kroužky vyměněny, všechno zatím snad v cajku. Olej z výfuku neprská, svíčka na 4 válci zatím taky suchá, ale z hadice od víka ventilů jde viditelně spalin pořád dost. Je to normální? Nebo jak vlastně poznám co je ještě normální a co už je moc? Lze to nějak odstranit nebo ji mám nechat připojenou na filtr box nebo ji mám odpojit? Díky za rady
tie krúžky si musia "sadnúť" aspoň 2000km, taký minizábeh, moc mu nenakladaj, spaliny by moc byť cítiť nemali s veka ventilov, tú hadicu tam nechaj, pokiaľ je tadiaľ iba cítiť spaliny to až tak nevadí, nesmie ti tadiaľ hádzať olej do filter boxu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.6.08, 07:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|