Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
samolepku asi neberou, někde psali, že se musí přendat originální RZ
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
18.6.08, 07:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mb1
|
Re: Preprava kol
Taky přemýšlím o nosiči na tažný, nevím jestli to nebude na formana do zadu moc těžký, aby neseděl až na výfuku. S tou značkou je to blbý. Někde jsem četl nechat si udělat značku jako samolepku, těžko říct co na to cajti.[/quote]
Vozím na tom tři kola, manželčiné - 14kg, moje stará favoritka - 12kg, a dětské - 8kg, hmotnost nosiče je 18kg, takže celkem 52kg.
Nosič je sklopný, nosič i kola se dají zamknout. Do kufru auta se dostaneš kdykoliv i s naloženýma kolama, protože je sklopný. Udělat si značku jako samolepku není povoleno, musí se to přešroubovat. Přes léto vozím manželku ráno do práce s kolem, zpátky domu jede na kole. Mívám to namontováné pořád i 14 dnů a je to bez problému. Za tu cenu to nemá chybu. Demontáž (montáž) zvládnš do 5 minut tak není co řešit. Výrobce na to A-test, který je nalepen přímo na nosiči pro případ kontroly.
|
18.6.08, 08:04 |
|
|
FerdikF
|
co máš za auto?
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
18.6.08, 08:09 |
|
|
gokralik
|
Nepér píše: 100kg 4 kola
No máme terkingová kola s pořádnou výbavou
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.6.08, 08:13 |
|
|
mb1
|
Preprava kol
FerdikF píše: co máš za auto?
Mám Formana 135L rok výroby 1992. Podvozek HP sporting.
|
18.6.08, 08:29 |
|
|
mb1
|
Preprava kol
Stránky výrobce http://www.nosic-kol.cz/
a můžeš si to u nich rovnou objednat.
|
18.6.08, 08:36 |
|
|
utia
|
Kouli nemam takze nosic na nej neuvazuji (to bych musel dat cca 5-6tis za nosic + 3tis za kouli +montaz v servisu a opruz se zapisem TP. Nosice chci koupit dva znackove asi ty Thule a mozna i dva za nejaky 2-3 stovky kdybych nahodou vyjimecne jel s jeste nejakyma kamosema.. Na kola chci jezdit jen pres leto a je mi jedno, ze to bude trochu vic zrat. Vzadu si zase myslim ze tam musi byt dost bordel staci se podivat co mam po jizde na zadnim skle...
_________________ VAZ 2109
|
18.6.08, 09:28 |
|
|
MATTESS
|
utia: ty thule jsou suprový, kolo je v nich chycený hned, pevně, přesně
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
18.6.08, 09:42 |
|
|
Kristensen
|
mb1 píše: FerdikF píše: co máš za auto? Mám Formana 135L rok výroby 1992. Podvozek HP sporting.
Jestli dudeš s těma kolama jezdit hodně často tak by stálo za to posunout misku o jeden kroužek nahoru.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.6.08, 10:15 |
|
|
FerdikF
|
Kristensen píše: mb1 píše: FerdikF píše: co máš za auto? Mám Formana 135L rok výroby 1992. Podvozek HP sporting. Jestli dudeš s těma kolama jezdit hodně často tak by stálo za to posunout misku o jeden kroužek nahoru.
No právě, když jedu s rodinkou, naloženej kufr, tak už tak to sedí. Ještě 50kg na závěs, tak nevím.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
18.6.08, 10:37 |
|
|
Kristensen
|
FerdikF píše: No právě, když jedu s rodinkou, naloženej kufr, tak už tak to sedí. Ještě 50kg na závěs, tak nevím.
No jo ty máš ještě plyn tak to vubec by chtělo něco, ty HP vycházej s plynem na horní kroužek a auto je akorát, to by možná chtělo ještě péra s pickupa.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.6.08, 10:41 |
|
|
FerdikF
|
Kristensen píše: FerdikF píše: No právě, když jedu s rodinkou, naloženej kufr, tak už tak to sedí. Ještě 50kg na závěs, tak nevím.
No jo ty máš ještě plyn tak to vubec by chtělo něco, ty HP vycházej s plynem na horní kroužek a auto je akorát, to by možná chtělo ještě péra s pickupa.
No a před tím ještě kouknout jak vypadá uchycení tlumičů a nechat to vyvařit.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
18.6.08, 11:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|