Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 16:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Smisene opravy Fabia 
Autor Zpráva

Příspěvek 
pro názornost
Obrázek

18.6.08, 07:34
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Ano, kontrolka motoru je takový ten patvar, který motor nepřipomíná ani vzdáleně. :)

18.6.08, 07:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Hm.. kdyz jsem to koupil bylo to v servisu v tim, at se na to komplexne podivaji, jestli to je ok... nic o tom nerikali... nerozne se ani po zapnuti zapalovani.. do *** asi budu rad, ze to jezdi... ci co

18.6.08, 08:18
rejpal

Příspěvek 
Jo tak když servis řekne, že auto je v pořádku, vůbec to neznamená, že opravdu je v pořádku. Servis klidně prohlásí za zkontrolované i auto, které běží na tři válce... Jak který samozřejmě, některé servisy kontroly dělají opravdu poctivě. :wink:

Nepanikař a projdi si nejprve manuál, třeba je tam nějaká výjimka. :wink:

18.6.08, 08:23

Příspěvek 
fatal píše:
Nepanikař a projdi si nejprve manuál, třeba je tam nějaká výjimka. :wink:

myslím, že ne

18.6.08, 08:43

Příspěvek 
Koukal jsem do manualu a marne hledal hvezdicku, ze se to tyka jen neceho...

18.6.08, 08:51
rejpal

Příspěvek 
Tak teď je vhodný okamžik na PANIKU! :shock:

18.6.08, 08:52

Příspěvek 
Dik.. to jsem se uklidnil :?
ale jezdi to.. imho normalne..

Mam na tom najeto cca 6t km a nezpozoroval jsem, ze by to jelo nejak neklidne, ci co

18.6.08, 08:56

Příspěvek 
Pokud ti nesvítí kontrolka závady za jízdy....Neřeš to.... :wink: Až to povezeš do servisu nebo k někomu kdo má diagnostiku,řekne ti co s tím je a co by bylo potřeba,ale jen v tom případě,pokud něco najdou a budeš s tím souhlasit....Buď rád že ti servo jde......Jinak to stojí balík....a to jak hřeben kterej taky občas teče na pravé straně u manžety tak čerpadlo které se netočí díky sežranejm konektorům,který jsou od napájení elektromotoru tak i závadou uvnitř....Pokud začne senzor blbnout,řízení občas vynechává což není nic příjemnýho za jízdy....ale to stojí proti čerpadlu pakatel.... :P...Pokud vše funguje neřeš to....To klepání jsou tyčky,stabilizátor nebo i silentbloky ramen,spojovačka u řízení...kulák na rameni moc neodchází a na spojovačce též ne....

18.6.08, 19:20
Mistr mechanik

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Pokud ti nesvítí kontrolka závady za jízdy....Neřeš to.... :wink: Až to povezeš do servisu nebo k někomu kdo má diagnostiku,řekne ti co s tím je a co by bylo potřeba,ale jen v tom případě,pokud něco najdou a budeš s tím souhlasit....Buď rád že ti servo jde......Jinak to stojí balík....a to jak hřeben kterej taky občas teče na pravé straně u manžety tak čerpadlo které se netočí díky sežranejm konektorům,který jsou od napájení elektromotoru tak i závadou uvnitř....Pokud začne senzor blbnout,řízení občas vynechává což není nic příjemnýho za jízdy....ale to stojí proti čerpadlu pakatel.... :P...Pokud vše funguje neřeš to....To klepání jsou tyčky,stabilizátor nebo i silentbloky ramen,spojovačka u řízení...kulák na rameni moc neodchází a na spojovačce též ne....

patriku silenbloky v ramenech neklepou, ani táhla řízení, kloub v rameni mi taky neklepal, tyto krámy jen ojíždí gumy, klepání jsem zjistil jen táhla a gumy stabiláku, a při ostrém trhnutí volantu za jízdy umí klepnou vyžvýkaná guma na hrorním tlumiči u koktávky, nevím o co ale po výměně ten klep znizel miloš

18.6.08, 19:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3