Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
komfortní systém octavia
nemáte někdo nebo nevíte, potřebuji motorky stahovaček s řídící jednotkou na koktávku rv.1998 do LP a PP dveří mám tam motorky BRF z roku 2001 a ty nekomunikují kvuli kabeláži mezi s bou ani mezi ostatními dveřmi měl jsem tam motorky BRM H z 1999 a ty jely OK, tak něco takového hledám, na vrakecu na mě hledí jak na martana, jeden mi je před nosem prodal, 6500 za kus nedám, já mám zas BRF LP + PP a K4 i s řídící jednotkou LP+PP díky miloš
|
18.6.08, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
bitmap
|
Pomohly by ti motorky i s ridici jednotkou z modelu 1997?
Kamosovi se vali v garazi, tak se muzu kdyztak poptat, jestli neproda.
EDIT: teda takhle, na motorku je datum 1997, buhvi z ceho to vykuchal
|
18.6.08, 19:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
bitmap píše: Pomohly by ti motorky i s ridici jednotkou z modelu 1997? Kamosovi se vali v garazi, tak se muzu kdyztak poptat, jestli neproda. EDIT: teda takhle, na motorku je datum, ze 1997 buhvi z ceho to vykuchal
to nevím možná jo protože 97 ze začátku měla řídící jednotky mimo motorek kdybys mi napsal na email já ti pošlu fotku co hledám díky moc miloš
|
18.6.08, 19:37 |
|
|
bitmap
|
Ridici jednotka se do toho jakoby zacvakava z boku.
Kdyztak posli foto na bitmap@post.cz
|
18.6.08, 19:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
bitmap píše: Ridici jednotka se do toho jakoby zacvakava z boku. Kdyztak posli foto na bitmap@post.cz
fotku jsem ti poslal pokud bydlíš na moravě tak bych i přijel , před pár lety jich bylo hodně a přišla doba kdy se to kazí a je v tom pěkný guláš miloš
|
18.6.08, 20:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Elektromotoř od Miloše
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.6.08, 20:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo kdo běhá na jiných forech bych prosil o link, já se zapsal na nějaký s koktávkama sna pěkrát vyplnoval formulář pořád stejné heslo a nedostal jsem se tam, nakonec jsem si našel borce u nás a napsal díky miloš
|
19.6.08, 06:04 |
|
|
Paulie I.
|
Re: komfortní systém octavia
slovacek.milos píše: nemáte někdo nebo nevíte, potřebuji motorky stahovaček s řídící jednotkou na koktávku rv.1998 do LP a PP dveří mám tam motorky BRF z roku 2001 a ty nekomunikují kvuli kabeláži mezi s bou ani mezi ostatními dveřmi měl jsem tam motorky BRM H z 1999 a ty jely OK, tak něco takového hledám, na vrakecu na mě hledí jak na martana, jeden mi je před nosem prodal, 6500 za kus nedám, já mám zas BRF LP + PP a K4 i s řídící jednotkou LP+PP díky miloš
Neviem či sú tie BRFky 2,5 alebo 3generácia - ono by bolo jednoduchšie vymeniť a spárovať k nim komfortku a urobiť pár úprav v zapojení...ale pochybujem že by sa ti chcelo s tým sr.ť
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
19.6.08, 11:12 |
|
|
Paulie I.
|
Ešťe ma napadlo že by si sa mohol obrátiť na Vášu,Cosbyho alebo MartinaRS z Škoda Comunity - či náhodou nemajú motorky alebo RJ...
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
19.6.08, 11:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Paulie I. píše: Ešťe ma napadlo že by si sa mohol obrátiť na Vášu,Cosbyho alebo MartinaRS z Škoda Comunity - či náhodou nemajú motorky alebo RJ...
se poptej miloš
|
19.6.08, 16:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Paulie I. píše: slovacek.milos píše: nemáte někdo nebo nevíte, potřebuji motorky stahovaček s řídící jednotkou na koktávku rv.1998 do LP a PP dveří mám tam motorky BRF z roku 2001 a ty nekomunikují kvuli kabeláži mezi s bou ani mezi ostatními dveřmi měl jsem tam motorky BRM H z 1999 a ty jely OK, tak něco takového hledám, na vrakecu na mě hledí jak na martana, jeden mi je před nosem prodal, 6500 za kus nedám, já mám zas BRF LP + PP a K4 i s řídící jednotkou LP+PP díky miloš Neviem či sú tie BRFky 2,5 alebo 3generácia - ono by bolo jednoduchšie vymeniť a spárovať k nim komfortku a urobiť pár úprav v zapojení...ale pochybujem že by sa ti chcelo s tým sr.ť
jak to chceš poměnit ti ty přední musí komunikovat se zadními deřmi a spárovat komfortku jak ji napáruješ na kabeláž a ostatní komfort, zrcátka, centrál, pak kodování, shodné protokoly, já jsem zatím takového borce neviděl miloš
|
19.6.08, 16:17 |
|
|
Paulie I.
|
slovacek.milos píše: Paulie I. píše: slovacek.milos píše: nemáte někdo nebo nevíte, potřebuji motorky stahovaček s řídící jednotkou na koktávku rv.1998 do LP a PP dveří mám tam motorky BRF z roku 2001 a ty nekomunikují kvuli kabeláži mezi s bou ani mezi ostatními dveřmi měl jsem tam motorky BRM H z 1999 a ty jely OK, tak něco takového hledám, na vrakecu na mě hledí jak na martana, jeden mi je před nosem prodal, 6500 za kus nedám, já mám zas BRF LP + PP a K4 i s řídící jednotkou LP+PP díky miloš Neviem či sú tie BRFky 2,5 alebo 3generácia - ono by bolo jednoduchšie vymeniť a spárovať k nim komfortku a urobiť pár úprav v zapojení...ale pochybujem že by sa ti chcelo s tým sr.ť jak to chceš poměnit ti ty přední musí komunikovat se zadními deřmi a spárovat komfortku jak ji napáruješ na kabeláž a ostatní komfort, zrcátka, centrál, pak kodování, shodné protokoly, já jsem zatím takového borce neviděl miloš
To je tak ked čítam medzi riadkami - som bol v tom že tam sú len predné okná v elektrike...i´m sorry
|
19.6.08, 19:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Paulie I. píše: slovacek.milos píše: Paulie I. píše: slovacek.milos píše: nemáte někdo nebo nevíte, potřebuji motorky stahovaček s řídící jednotkou na koktávku rv.1998 do LP a PP dveří mám tam motorky BRF z roku 2001 a ty nekomunikují kvuli kabeláži mezi s bou ani mezi ostatními dveřmi měl jsem tam motorky BRM H z 1999 a ty jely OK, tak něco takového hledám, na vrakecu na mě hledí jak na martana, jeden mi je před nosem prodal, 6500 za kus nedám, já mám zas BRF LP + PP a K4 i s řídící jednotkou LP+PP díky miloš Neviem či sú tie BRFky 2,5 alebo 3generácia - ono by bolo jednoduchšie vymeniť a spárovať k nim komfortku a urobiť pár úprav v zapojení...ale pochybujem že by sa ti chcelo s tým sr.ť jak to chceš poměnit ti ty přední musí komunikovat se zadními deřmi a spárovat komfortku jak ji napáruješ na kabeláž a ostatní komfort, zrcátka, centrál, pak kodování, shodné protokoly, já jsem zatím takového borce neviděl miloš To je tak ked čítam medzi riadkami - som bol v tom že tam sú len predné okná v elektrike...i´m sorry
to se nemusíš omlouvat to moje podání není taky stropro jedná se o plná komfort, stahovačky 4 x centrál 5x zrcátka v elektrice, vyhřívané, abych pravdu řekl tak jsem koktávku jen předek komfort neviděl, fábka běžně miloš
|
19.6.08, 19:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
až to dořeším tak budu mít za sebou pěkné zkušenosti, to jsem si koupil kuriozitu kterou nepořešil dvakrát autorizovaný servis, několik mechaniků. elektro odborníků. každý něco a poslal někam, ABS a erbeg je už OK, ještě domakat to co píšu miloš
|
19.6.08, 19:43 |
|
|
Paulie I.
|
slovacek.milos píše: Paulie I. píše: slovacek.milos píše: Paulie I. píše: slovacek.milos píše: nemáte někdo nebo nevíte, potřebuji motorky stahovaček s řídící jednotkou na koktávku rv.1998 do LP a PP dveří mám tam motorky BRF z roku 2001 a ty nekomunikují kvuli kabeláži mezi s bou ani mezi ostatními dveřmi měl jsem tam motorky BRM H z 1999 a ty jely OK, tak něco takového hledám, na vrakecu na mě hledí jak na martana, jeden mi je před nosem prodal, 6500 za kus nedám, já mám zas BRF LP + PP a K4 i s řídící jednotkou LP+PP díky miloš Neviem či sú tie BRFky 2,5 alebo 3generácia - ono by bolo jednoduchšie vymeniť a spárovať k nim komfortku a urobiť pár úprav v zapojení...ale pochybujem že by sa ti chcelo s tým sr.ť jak to chceš poměnit ti ty přední musí komunikovat se zadními deřmi a spárovat komfortku jak ji napáruješ na kabeláž a ostatní komfort, zrcátka, centrál, pak kodování, shodné protokoly, já jsem zatím takového borce neviděl miloš To je tak ked čítam medzi riadkami - som bol v tom že tam sú len predné okná v elektrike...i´m sorry to se nemusíš omlouvat to moje podání není taky stropro jedná se o plná komfort, stahovačky 4 x centrál 5x zrcátka v elektrice, vyhřívané, abych pravdu řekl tak jsem koktávku jen předek komfort neviděl, fábka běžně miloš
Boli aj len s predkom ja som konkrétne jednu robil nekominukovalo LP motor s komfortkou - bol tam stuďák na RJ ale je zas pravda že si tú Octávu chalan doviezol z Bulharska
|
19.6.08, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|