|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Janop
|
alarm-Forman
Nevie niekto aký alarm sa montoval do Formanov r 94?
Bodol by manual a schema
|
19.6.08, 09:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kde co miloš
|
19.6.08, 09:40 |
|
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: kde co miloš
skor uz "kto čo? miloš"
nie?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.6.08, 10:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: slovacek.milos píše: kde co miloš skor uz "kto čo? miloš" nie?
já likvidoval nedávno celou sobotu alarm na feldě na ni ses blbě podíval a houkala, pořád se zamykala, nechtěla startovat, blikala, kdo to tam dal to byl profík dráty zamotal do svazků, rozpojení naletoval že to nebylo poznat, odhrnul izolaci naletoval a zas ji přehodil, to se vidí jednou za sto let přístrojovku palubku i sedačky ven, pakárna na celý den, odpojovalo to naprosto všechno, starter, zapalování, vstřik, řj,čerpadlo prostorové i otřesové čidlo, a zamklo tě to v autě, miloš
|
19.6.08, 10:56 |
|
|
Paulie I.
|
Re: alarm-Forman
Janop píše: Nevie niekto aký alarm sa montoval do Formanov r 94? Bodol by manual a schema
Origo asi META
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
19.6.08, 11:19 |
|
|
Paulie I.
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: slovacek.milos píše: kde co miloš skor uz "kto čo? miloš" nie? já likvidoval nedávno celou sobotu alarm na feldě na ni ses blbě podíval a houkala, pořád se zamykala, nechtěla startovat, blikala, kdo to tam dal to byl profík dráty zamotal do svazků, rozpojení naletoval že to nebylo poznat, odhrnul izolaci naletoval a zas ji přehodil, to se vidí jednou za sto let přístrojovku palubku i sedačky ven, pakárna na celý den, odpojovalo to naprosto všechno, starter, zapalování, vstřik, řj,čerpadlo prostorové i otřesové čidlo, a zamklo tě to v autě, miloš
Skoro ako moja robota Keď už niečo robím tak nech to stojí zato
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
19.6.08, 11:21 |
|
|
FerdikF
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: slovacek.milos píše: kde co miloš skor uz "kto čo? miloš" nie? já likvidoval nedávno celou sobotu alarm na feldě na ni ses blbě podíval a houkala, pořád se zamykala, nechtěla startovat, blikala, kdo to tam dal to byl profík dráty zamotal do svazků, rozpojení naletoval že to nebylo poznat, odhrnul izolaci naletoval a zas ji přehodil, to se vidí jednou za sto let přístrojovku palubku i sedačky ven, pakárna na celý den, odpojovalo to naprosto všechno, starter, zapalování, vstřik, řj,čerpadlo prostorové i otřesové čidlo, a zamklo tě to v autě, miloš
Mě jednou přimrzlo jedno servo a já si toho nevšimnul. Za jízdy mě to zamklo a začalo houkat
Jinak já tam mám nějaký LASERLINE, už jsem to s tím koupil a asi to nebude origo.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
19.6.08, 11:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|