Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: Carlos píše: Tak se označím za lempla co posere cokoli, a teď mi někdo pomůže ? tak na to nehrab a nevymejšlej kraviny, máš to vačici ruplou nebo co? nebo se honíš za klokanama?
Nahánim klokany.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
19.6.08, 20:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Carlos píše: Nahánim klokany.
A brzdy už máš udělaný?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
19.6.08, 20:26 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Brzdy ne e, jediný co budu muset udělat je ručka, ta nebrzdí, jinak brzdíme velice dobře.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
19.6.08, 20:32 |
|
|
CROWACK
|
Carlos píše: Brzdy ne e, jediný co budu muset udělat je ručka, ta nebrzdí, jinak brzdíme velice dobře. Carlos, 25.5. píše: Tak jste mě vyhecli, až budu mít aspoň na černou a červenou, docílím toho jak to bylo předtím (až na 4 oko a samolepky) možná o něco horší, za to s dobrejma blatníkama, teď to vyzní blbě, ale zevnějšek mě teď nějako netrápí, spíš destičky, pakny, a brzdovku .
Chceš honit klokany? Brzdy? Podvozek?
|
19.6.08, 20:44 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hele, asi takhle, já vim že se má začít timhle, ale jaksi mám nabídku, která se nedá odmítnout, a nemyslím si že motor s vačkou a vahadlama by byl trhač asfaltu, takže sice když ti řeknu že teď tohle, tak mě zpéruješ, ale času dost, přecejen za rok se toho dá zvládnout dost, a pravděpodobně celý výdělek z brigády pujde do auta, takže teď nemám dost peněz, ale jak říkám je to supr cenová nabídka.
|
19.6.08, 20:48 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
nahanat klokany je dost strastipna cesta viem o com hovorim
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.6.08, 20:55 |
|
|
CROWACK
|
Napred dej auto do tiptop stavu a pak budes mit dostatek zkusenosti i rozumu k tomu abys mohl zacit tunit. Jinak ti z toho brzo vyleze neco nehezkyho...
pérovat tě nebudu, nemám proč...klidně vačici kup a schov v sádlovým papiře. Až budeš vědět co a jak tak při její výměně zároveň uděláš rozvody (nový, ne z jinýho auta ) , rozdělovač, třeba i další věci, proč ne...ale kdyz na vycvachtanym motoru jenom vymenis vacici s tim ze rrozvody, vymenu oleje a podobne odlozis na jindy, to neni zrovna idealni metoda...
|
19.6.08, 20:56 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: Napred dej auto do tiptop stavu a pak budes mit dostatek zkusenosti i rozumu k tomu abys mohl zacit tunit. Jinak ti z toho brzo vyleze neco nehezkyho... pérovat tě nebudu, nemám proč...klidně vačici kup a schov v sádlovým papiře. Až budeš vědět co a jak tak při její výměně zároveň uděláš rozvody (nový, ne z jinýho auta ) , rozdělovač, třeba i další věci, proč ne...ale kdyz na vycvachtanym motoru jenom vymenis vacici s tim ze rrozvody, vymenu oleje a podobne odlozis na jindy, to neni zrovna idealni metoda...
Tak ten motor má olej měněnej před 2 měsíci, M7ADS3, rozvody samo že nový, motor jede supr, ale rozvody chrastěj, a rozděl je 10 let starej, všecky kontakty nový a kondík taky.
|
19.6.08, 21:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: Napred dej auto do tiptop stavu a pak budes mit dostatek zkusenosti i rozumu k tomu abys mohl zacit tunit. Jinak ti z toho brzo vyleze neco nehezkyho... pérovat tě nebudu, nemám proč...klidně vačici kup a schov v sádlovým papiře. Až budeš vědět co a jak tak při její výměně zároveň uděláš rozvody (nový, ne z jinýho auta ) , rozdělovač, třeba i další věci, proč ne...ale kdyz na vycvachtanym motoru jenom vymenis vacici s tim ze rrozvody, vymenu oleje a podobne odlozis na jindy, to neni zrovna idealni metoda...
No souhlasim s tebou ... Ale ja vlivem okolnosti musel taky zacinat od motoru kdyz se nam hryzla vacka
Ale melo by se skutecne zacinat odspoda
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.6.08, 21:08 |
|
|
Šemik
|
Crowack má na jednu stranu pravdu, ale na druhou stranu dokud si člověk sám od sebe nenatluče držku tak se prostě nepoučí - Já jsem udělal na autech spoustu kravin a volovin, hraním si s dráty za palubkou když mi bylo 5let počínaje, motorem LS v Pastelce konče, za některé se dnes i hluboce stydím a vezmu si je s sebou do hrobu, ale myslím si, že můžu říci že jsem se z nich poučil a vícekrát je, nebo něco podobného neudělám.
Carlosi, pokud budeš dělat vačku, kup alespoň ty nové rozvody. Ušetříš si dost práce potom
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
Naposledy upravil Šemik dne 19.6.08, 21:15, celkově upraveno 1
|
19.6.08, 21:11 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Rozvody bych koupil tak jako tak, jen kde sehnat nějaký rozumný, co se hned nevytahaj, jinak opravdu nejsem ten co na všem šetří, takže vačku koupim i vahadla, ale pošlu je tam až budu mít na rozvody.
|
19.6.08, 21:13 |
|
|
Šemik
|
Rozvody se dají koupit za 300 jako originální ND, ale výdrž těch ČSSR bohužel nemají
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.6.08, 21:15 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: Rozvody se dají koupit za 300 jako originální ND, ale výdrž těch ČSSR bohužel nemají
No právě, mě by nevadilo kdyby stály třeba 500 ale ať vydržej ...
|
19.6.08, 21:17 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Carlos píše: Šemik píše: Rozvody se dají koupit za 300 jako originální ND, ale výdrž těch ČSSR bohužel nemají No právě, mě by nevadilo kdyby stály třeba 500 ale ať vydržej ...
bohuzial dnes aj keby si bol ochotny dat 1000, tak nove kvalitne nekupis kupoval som v skodovke a po 5 tisic to uz planta, da sa to zniest ale po tych par km, otras...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.6.08, 21:19 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
deekay píše: Carlos píše: Šemik píše: Rozvody se dají koupit za 300 jako originální ND, ale výdrž těch ČSSR bohužel nemají No právě, mě by nevadilo kdyby stály třeba 500 ale ať vydržej ... bohuzial dnes aj keby si bol ochotny dat 1000, tak nove kvalitne nekupis kupoval som v skodovke a po 5 tisic to uz planta, da sa to zniest ale po tych par km, otras...
Hmmm tak jo no
|
19.6.08, 21:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|