Autor |
Zpráva |
Bashi
|
Pořád to vaří
Ahoj,nedavno jsem psal o problemu s karburatorem,ale ted bych jeste potreboval pomoc s varenim mej skody 120.Vubec uz nevim cim to muze byt.
1.termostat mam v aute novej zn.Wahler,je uplne v poradku
2.menilo se tesneni pod hlavou
3.kdyz jsem dal pryc termostat,tak auto jezdilo jako hodinky kdyz jsem dal termostat zpatky,tak to za chvilku zaclo varit,obcas to spadlo a jindy zas ne.Vetsinou to spadlo jen kdyz jsem zapnul topeni
Vubec nevim cim to muze byt.Nemuze to byt treba ve vodní pumpě?
Diky za pomoc
|
19.6.08, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No a jak to vari? Hned po jizde nebo nepravidelne, v kolonach? Bubla voda v nadrzce? Mozna to nekde prisava vzduch
Kdo menil tesneni pod hlavou? Zkontroloval presahy valcu? Hlava je rovna nezkroucena?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.6.08, 21:10 |
|
|
Šemik
|
Hlava, těsnění, přesahy vložek něco z toho je špatně.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.6.08, 21:13 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Hlava, těsnění, přesahy vložek něco z toho je špatně.
ach, už aj tu? kazdy vari
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.6.08, 21:17 |
|
|
Bashi
|
Tak vaří to při normalní jízdě nebo spis to hnedka vyleze pri jizde do kopce.Tesnění se vyměnovalo doma v garaži,hlava byla v poradku,jinak ty valce nevim,zas tak moc do toho nevidim.Jenom me byla recena moznost,ze to muze byt ta vodni pumpa.
|
19.6.08, 21:17 |
|
|
Šemik
|
deekay píše: ach, už aj tu? kazdy vari To je ten rok 2008 Bashi píše: Tak vaří to při normalní jízdě nebo spis to hnedka vyleze pri jizde do kopce.Tesnění se vyměnovalo doma v garaži,hlava byla v poradku,jinak ty valce nevim,zas tak moc do toho nevidim.Jenom me byla recena moznost,ze to muze byt ta vodni pumpa.
Pumpu bych vyloučil. Kdyby to bylo jí, mělo by to vařit i bez termostatu. Nejpravdepodobneji fouká těsnění pod hlavou. Doporučuju shodit hlavu a kouknout tam
|
19.6.08, 21:22 |
|
|
Bashi
|
Ja myslel,ze kdyz bude spatny tesneni pod hlavou,tak budu mit vody v oleji nebo tomu tak neni?
|
19.6.08, 21:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Bashi píše: Ja myslel,ze kdyz bude spatny tesneni pod hlavou,tak budu mit vody v oleji nebo tomu tak neni?
zalezi od toho ako mas zle tesnenie ale to by si videl ze ti pribuda olej
druha moznost je to co mas zrejme ty: fuka ti pod tesnenim zo spalovacieho priestoru do vody a tak sa tam dostava vzduch,
mam taky isty problem prave teraz ale na favorite
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 19.6.08, 21:26, celkově upraveno 1
|
19.6.08, 21:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mi to dělá stará už jsem ji měnil všechno a pořád vaří za chvíli se neunesu miloš
|
|
|
Šemik
|
Bashi píše: Ja myslel,ze kdyz bude spatny tesneni pod hlavou,tak budu mit vody v oleji nebo tomu tak neni?
Obvykle tomu tak bývá, avšak někdy se to ale nestane. Vzhledem k tomu že to vaří nepravidelně a hlavně když se tomu naloží do kopce může to být klidně tento případ...
Naposledy upravil Šemik dne 19.6.08, 21:27, celkově upraveno 1
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: mi to dělá stará už jsem ji měnil všechno a pořád vaří za chvíli se neunesu miloš
Alespon nemusis pouzivat 2m trubku na povolovani matky kdyz menis homokloub u fava
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.6.08, 21:27 |
|
|
Bashi
|
ok skusim se na to s nekym mrknou,protoze bych si nevedel rady stim presahem válců
|
19.6.08, 21:29 |
|
|
fatal
rejpal
|
Byla hlava před montáží nového těsnění srovnána?
|
19.6.08, 21:30 |
|
|
Bashi
|
ne nebyla,jenom se vymenilo tesnění
|
19.6.08, 21:31 |
|
|
Šemik
|
Bashi píše: ne nebyla,jenom se vymenilo tesnění
Základní chyba, hlava se musí vždy nechat srovnat.
|
19.6.08, 21:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|