Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 21:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 nefunkcni central 
Autor Zpráva
Příspěvek nefunkcni central
prestal mi chodit central ne felde... mam bez d.o., pojistka je ok, predpokladam, ze by to mohla byt řj, ale kdyz nemam jinou, tak jak to zjistit?

19.2.06, 21:11
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: nefunkcni central
Brus píše:
prestal mi chodit central ne felde... mam bez d.o., pojistka je ok, predpokladam, ze by to mohla byt řj, ale kdyz nemam jinou, tak jak to zjistit?

pozri poistku a ak ti cvaká RJ pri impulze ( pootočení kľúča ) môže byť vadné telé v RJ... Ak je mechanizmus ztuhnutý zvykne to vyraziť poistku...

19.2.06, 21:19

Příspěvek 
pojistka ok, nikde nic necvaka

23.2.06, 13:53
Profil ICQ
Příspěvek 
Než začneš něco s ŘJ zkus zamknout dveře u spolujezdce. Může být špatný mikrospínač v motorku ve dveřích řidiče.

23.2.06, 14:41

Příspěvek 
nejde to ani z jedne strany

23.2.06, 15:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Brus píše:
nejde to ani z jedne strany

na RJ sú dva konektory jeden napája RJ ( kostra, 12V cez poistku, vodič zo zapalovania... ) a druhý je spoločný pre všetky dvere, (sú tam 2x2drôty pre zadné dvere a 2x5drôtov na predné dvere ), le pre istotu či máš ten typ?

poradím ti presnejšie, cez maila to bude rýchlejšie napíš mi na mail michalkatka@zoznam.sk

23.2.06, 15:20

Příspěvek 
Odpověd máš na ,,elekrt. problém,, čus

23.2.06, 20:03

Příspěvek 
je tam i schéma, takže: žluty-LEVÉ, černý-PRAVÉ, bílošedý-DZ, zelenošedý-DO, 2*hnědý-kostra(asi), červený- U(se spodním indexem b), hnědy-MZ, modrý MO. jediné co jsem naměřil je: červený proti 2*hnědý 5.5V, červený proti kostře v autě 5.5V, jinak nikde nic ani když jsem oboje dveře odemykal, zamykal. měřil jsem to když jsem měl konektor odpojený. nemělo by tam být 12V místo 5.5V??

24.2.06, 13:28
Profil ICQ

Příspěvek 
No to určitě.Přívod do řidící jednotky musí mít 12V.Tento přívod je z poj č.16,vývod ze svorkyBD /šestá z leva/ č.konektoru9 /žlutý drát/ Pokud tady máš +12V ,je záhada někde na cestě. Nebo můžeš z tohoto konektoru do přívodu k řídící jednotce proměřit obvod. /ohmetrem - nolový odpor/. Vyzkoušej-napiš. čus

24.2.06, 20:39
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]