|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vlastik
|
Výměna vstřiku Fel 1,6
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jak je náročná výměna vstřiku u Fel 1,6 (konkrétně u 1 válce). Dá se toto zvládnout doma v garáži a nebo je lepší zajet do servisu? Je zapotřebí Vag a nebo nějaké speciální vybavení?
Díky za odpověď- Vlastik
|
13.6.08, 10:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
No pokud je špatný tak nejspíš bude chyba v paměti závad, jinak musíš vytáhnout všechny, je dobré koupit na všechny nové O-kroužky (ve škodovce 80kč jeden!!!!!!!!!!) a když to tam budeš dávat tak mě se to lépe nasazovalo že jsem všechny nejprve nacvakal do vrchní lišty a pak to celé posadit a natlačit na hlavu, hlavně pořádně máznout O-kroužky aby to tam pěkně vklouzlo a opravdu si s tím vyhrát, rády se shrnujou a pak to netěsní saje vzduch houpou otáčky.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
13.6.08, 10:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: ... je dobré koupit na všechny nové O-kroužky (ve škodovce 80kč jeden!!!!!!!!!!)
V instalaterstvi za 2Kc
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.6.08, 10:39 |
|
|
Vlastik
|
Díky za informaci. V paměti závad mám chybu o vadném vstřiku prvního válce a projevuje se to tak, že motor občas zhasíná a houpou otáčky. Na zkoušku plánuji použít čistič palivové soustavy a když to nepomůže, nechám vstřik vyměnit. Pak napíšu jestli je problém vyřešen.
Vlastik
|
13.6.08, 22:30 |
|
|
Kristensen
|
Vyměň palivový filtr a zkus ten čistič ale si myslím že to moc fungovat nebude, no uvidíš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.6.08, 05:23 |
|
|
Vlastik
|
Zdravim
Tak jak jsem slíbil, píšu své zkušenosti s čističem palivové a vstřikovací soustavy, který jsem na svém voze použil. Pozitivní na celé věci je, že čistič motoru ani jiným součástem neuškodí, takže moje reference je taková, že doporučit jeho použití lze. Co se týče mého problému s volnoběžnými otáčkami, tak po celou dobu provozu na benzin (vyjetí jedné nádrže obohacené již zmiňovaným čističem) se vyskytlo jen jednou "zhoupnutí" otáček, ale k zhasnutí motoru nedošlo. Nyní jezdím opět na LPG a zatím bez problémů.
Závěrem: čistič mohu doporučuji už jako docela dobrou prevenci proti úsadám v palivovém systému. Rozhodně ničemu neuškodí (viz. etiketa výrobce na láhvičce přípravku).
Vlastik
|
23.6.08, 10:42 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|