|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jvalasekcz
|
Benzínová soustava
Zdar kucíí! Mám pro vás jednu záhadu, jestli vás něco nenapadne: Mám v autě namontované LPG. Používám většinou automatiku (start na benál a pak se to přepne). Začala se mi dít divná věc. Někdy se stane, že na benzín nastartovat nejde. Prostě normálně někde zastavim, vypnu motor klíčkem, přijdu a už to na béňo nechytne. Tak to nakopnu na LPG, ale i když přepnu na benál při jízdě tak už to nejde. Prostě můžu mít pedál na podlaze a tak dlouho to zpomaluje, až to zdechne. Jako by tam vůbec žádnej benzín nešel. Řikám si je v hajzlu pumpa. Ale neni. Zjistil sem, že stačí vytáhnout tu hadičku co přivádí benál z nádrže ke vstřikování, párkrát otočit klíčkem do první polohy, aby z tý hadice uchcalo trochu benzínu a pak to zapojim zpátky a jede to úplně normálně. Když to neodpojim, nenechám kus benzínu vychcat na zem a nezapojim zpět, tak si to prostě ani neuprdne. A můžu s tim startérem točit půl minuty v kuse. Někdy se to stane 1x za měsíc, někdy 3x za den. POMÓÓÓÓÓCCCC!!!! Chci jet za měsíc do Chorvatska a stímhle se trochu bojím!
_________________ 1. FELICIA 1.3BMM 50KW krátká, rv. 95, naj. 215 000 km, LPG pohon od 160 000 km, 45l toroid. nádrž - už spí 2. OPEl CORSA 44KW, rv.97, 1.4ltr, benzín, naj. 200 000 km - šel do světa 3. FABIA 1.9 SDi kombi, rv. 2003, naj. 210 000 km 4. Piaggio Liberty 125
|
23.6.08, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no jesli nechceš investovat do nového čerpadla třeba šestku tak bych dal od trubky k čerpadlu průhlednou hadici to čerpadlo ti asi tlačí pěnu, můj tip: někdo měnil jen čerpadlo a tu spodní gumičku skříp, sací koš vyteče a je prázdný, když dáš plnou nádrž tak tento problém asi mít nemudeš miloš
|
23.6.08, 21:32 |
|
|
jvalasekcz
|
No pukud já vim, tak na čerpadlo se nešahalo min. 2 roky, ale vůbec by mne nedocvaklo to, že když byla nádrž plná, tak se to vlastně nestávalo. Teď sem ji vyjel na 1/3 a začalo se to dít častěji. Není třeba možný, že je nějak zničenej ten koš jak tady píšeš? Když mi na chalupě ve studni chcal koš, tak mi čerpadlo taky nikdy nic nenatáhlo, páč tam byl jenom vzduch...
_________________ 1. FELICIA 1.3BMM 50KW krátká, rv. 95, naj. 215 000 km, LPG pohon od 160 000 km, 45l toroid. nádrž - už spí 2. OPEl CORSA 44KW, rv.97, 1.4ltr, benzín, naj. 200 000 km - šel do světa 3. FABIA 1.9 SDi kombi, rv. 2003, naj. 210 000 km 4. Piaggio Liberty 125
|
23.6.08, 21:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|