Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Felicia 1,3 cukanie 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Felicia 1,3 cukanie
mojito píše:
cukání je určitě ve vysokém napětí,
mojito klapka se zanáší u MPi ale u BMM ne protože ji čistí vstřikované palivo, to se časem všechno naučíš,
výměna svíček není záruka že cukání přestane cukají i nové a pokud je někdo neumí měnit poláme izolátory :D miloš

Nemyslel jsi to spis obracene Milosi? BMM je prece u Fáva-a to mi prave delala ta klapka.. MPI je na Felde.[/quote]

Určitě to obráceně nemyslel....Pokud znáš systém,nenapsal bys to jako otázku Milošovi :) ...To že se zasírá ....to máš recht....Jsou černý oboje dvoje... :wink:Mpi dokonce několikanásobně,z důvodu již vysvětleného výše Milošem.

23.6.08, 21:26
Pspvek Reklama

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já se jen ptám, že prostě klapku na BMM jsem zaneřáděnou neviděl, mám tam v dílně tři a ty klapky jsou jako nové že je pořád čistí vstřikované palivo, možné je naprosto všechno miloš

Ono jde o to,ze jak u starsich ceskych motorek,tak i aut to bylo s tim tak,ze co kus to prakticky original.Ja jsem se naopravoval motorek,a co u 3 nebylo mozny,tak to u 4. mozny proste bylo.S tim mym Favem jsem tam prijel,rekl jsem mu co mi to dela (a i kdyz mi hodne lidi rikalo/psalo : jo,strikacka,ta je linejsi nez karburator,atd...jenze to je nesmysl,strikacka ma vzdy lepsi,rychlejsi odezvu na plyn nez karbik-at u masin,tak i u aut)
Proste vzal sprej na cisteni karbiku,ja pridaval plyn,on to parkrat prostriknul a za minutu bylo po problemu.Ptal jsem se ho,jestli ta klapka byla zaneradena- prej jo a hodne.Zaplatil jsem mu 120,- za sprej + 80,- dýško a jel jsem vesele dom.Auto ted jezdi jak drak,posilovac vymenen,takze to brzdi,a s tema obcasnyma zvysenyma volnobeznyma otackama si zatim lamat hlavu nebudu. Jenom pisu co mi rekl on :wink:

24.6.08, 02:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
já tě právě nechci poučovat nebo ti něco vnucovat pokud sem budeš chodit budeš tu jak ryba ve vodě,my tu tak debatujem a omíláme i kravinu pořád dokola, tomu na kloub nikdy nepřijdeš pokud jsi tu klapku neměl rozebranou a sám si ji nečistil, a napiš jak se ti to cukání stalo, u té BMM se benzín na volnoběh pořád plazí po té klapce a tak ji udržuje a čistotě, pokud jezdíš na LPG tak je to jinak plyn ji nečistí a olej na ní karbonuje, ale ty na LPG nejezdíš, já měl snad všechny závady spínač volnoběhu, motorek nejel, vstřikovač nestříkal, motor vynechává, netáhne, ale cukání jsem zašel vždy ve vysokém napětí, to už u míme i vychytávky že se sráží odtrhy a podobně

24.6.08, 11:38
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Felicia 1,3 cukanie
14jolo píše:
Zdravim vsetkych mam problem.Mam feliciu 1996 1,3 a cuka mi pri otackach 2200 az 2500 a potom az pri vyssich 2800 a vyssie boli menene kable,sviecky.hlava rozdelovaca.palec rozdelovaca a palivovi filter a stale robi to iste kamarat mi radil nech vymenim este raz palivovi filter poradte co mam dalej robit

podívěj pokud máš v pořádku vysoké napětí tak musíš nasadit tlakoměr do hadice co ti vede jako ke karbecu, pojezdi a napiš nám jaký máš tlak, jestli při tom cukání se tlak mění já si ten tlakoměr vyvedu nad kapotou a připlácnu stěračem na slo a jedu a vidím, bez tohoto údaje nevyloučíš problém s palivovou soustavou miloš

24.6.08, 13:12
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2