Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 06:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 vymena motoru fel do fa 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
fatal píše:

Sorry za OT, ale to šedé na celé vačce kromě ložisek je co? Rozdíl ve vačkách je skoro nezpozorovatelný...

povrchová úprava cementováním :wink:

11.5.08, 09:06
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: vymena motoru fel do fa
slovacek.milos píše:
krf píše:
slovacek.milos píše:
krf píše:
Cau,
chci se pouštet do akce motor z felicie do favoritu, jsou tam nejake problemy?? budu davat favo karbec a nevim ja je to na felinách s pumpou a tak. dik

musíš se podívat jestli je tam záslepka na AC pumpu na prvních feldách byla pak je to problém, stím čerpadlem vřazeným do okruhu se skoro nikdo nedomluvil, z 1203 čerpadlo skoro sehnat nejde nebo za cenu že :shock: , pak nezapomen na číslo pokud ti najdou na typu motoru B tak je to zásah do kontrukce motoru a z technické vyletíš miloš

Takže když tam bude záslepka na čerpadlo, tak je to ok i na vačku? hm, ten typ B :-) ma nekdo typ jak ten typ B odstranit? z vyjadřeni o přestavbách jsem moc rozumu nepochytil

polyesterový tmel, epoxidové lepidlo, když je motor venku a ejhle béčko tam není, vybrousit všechno je blbost, chybí typ motoru a je problém miloš

myslis normalne to Bcko zalepit tzv. tekutým kovem a zarovnat?... Není prosimte 160tkm na tenhle motor moc? abych zase nemusel něco řešit, už me nebaví menit tesneni pod hlavou :-)

11.5.08, 09:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek 
Sadra17 píše:

Dík. Nemáš náhodou odkaz na stránky, kde bych se o tom dočetl více?
Neměly by být před montáží hřídele jednotlivé vačky na hřídeli vyleštěné, lesklé?

11.5.08, 09:16

Příspěvek 
[
quote="fatal"]
Sad/ra17 píše:

Dík. Nemáš náhodou odkaz na stránky, kde bych se o tom dočetl více?
Neměly by být před montáží hřídele jednotlivé vačky na hřídeli vyleštěné, lesklé?[/quote]

ne jenom mista kde davas ojnice tak maji byt vylestene aby to klouzalo.

11.5.08, 10:08

Příspěvek 
tie dve vačky sú určite mpi :?: nie sú s posledných BMM :?:

čo mi je známe mpi už nemá excenter na mechanické palivové čerpadlo...

11.5.08, 10:47

Příspěvek 
nuger píše:
NA motoru felicie mpi je štupl......díry na uchycení ac pumpy se musej vyvrtat....vacka je na to připrevená...takže jen se do toho pustit.....Dělal jsem to už.... tak vím

asi jak který

když jsem ten motor kupoval, bylo mi řečeno, že je to MPI, i tam byla snad ta zapalovací lišta (nebo už nevim co, podle čeho to bylo poznat) a má to větší ložiska než BMM

11.5.08, 11:37
Mistr mechanik

Příspěvek Re: vymena motoru fel do fa
krf píše:
slovacek.milos píše:
krf píše:
slovacek.milos píše:
krf píše:
Cau,
chci se pouštet do akce motor z felicie do favoritu, jsou tam nejake problemy?? budu davat favo karbec a nevim ja je to na felinách s pumpou a tak. dik

musíš se podívat jestli je tam záslepka na AC pumpu na prvních feldách byla pak je to problém, stím čerpadlem vřazeným do okruhu se skoro nikdo nedomluvil, z 1203 čerpadlo skoro sehnat nejde nebo za cenu že :shock: , pak nezapomen na číslo pokud ti najdou na typu motoru B tak je to zásah do kontrukce motoru a z technické vyletíš miloš

Takže když tam bude záslepka na čerpadlo, tak je to ok i na vačku? hm, ten typ B :-) ma nekdo typ jak ten typ B odstranit? z vyjadřeni o přestavbách jsem moc rozumu nepochytil

polyesterový tmel, epoxidové lepidlo, když je motor venku a ejhle béčko tam není, vybrousit všechno je blbost, chybí typ motoru a je problém miloš

myslis normalne to Bcko zalepit tzv. tekutým kovem a zarovnat?... Není prosimte 160tkm na tenhle motor moc? abych zase nemusel něco řešit, už me nebaví menit tesneni pod hlavou :-)

dobře odmastit a klidně ten tekutý kov, na co čumím tak že tam někdo píše že je tam štupl a díry se musí vyvrtat, já do toho bloku zskoušel vrtat a zjistil jsem že ten otvor je zalitý jako z výroby, nakonec jsem dal do okruhu čerpadlo pro topení z tatra 613 miloš

11.5.08, 11:48

Příspěvek 
když jsem ten motor kupoval, bylo mi řečeno, že je to MPI, i tam byla snad ta zapalovací lišta (nebo už nevim co, podle čeho to bylo poznat) a má to větší ložiska než BMM[/quote]

MPi by malo mať plôšku na snimač klepania.

11.5.08, 18:00

Příspěvek 
tak co uz jsi to tam narval?

25.6.08, 14:15
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3