Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Jonny píše: Inac pozor na tie spoje na ktore sa pripevnuju hadice - tie zelezne rurky co su zalisovane do karbcu , AC pumpy .... Moze byt uvolnena a tadeto unika benzin ! ja som si to vsimol az ked sa mi auto chytilo horiet . Takze poriadne tieto rurky prekontrolovat , uvolnene staci zaklepnut kladivom ( s citom ) a ak nepomoze radsej vymenit cely kus. Pretesneniu nako neverim
Prooooosimte, co je to horici karbec proti zkouseni topspeed ... ohrana pisnicka no
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.6.08, 20:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: Jonny píše: Inac pozor na tie spoje na ktore sa pripevnuju hadice - tie zelezne rurky co su zalisovane do karbcu , AC pumpy .... Moze byt uvolnena a tadeto unika benzin ! ja som si to vsimol az ked sa mi auto chytilo horiet . Takze poriadne tieto rurky prekontrolovat , uvolnene staci zaklepnut kladivom ( s citom ) a ak nepomoze radsej vymenit cely kus. Pretesneniu nako neverim Prooooosimte, co je to horici karbec proti zkouseni topspeed ... ohrana pisnicka no HAHAHAHAHAHAHA Mooooooc vtipne . ale mne to take smiesne neprislo ked som ho hasil....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.6.08, 20:49 |
|
|
bany.xf.cz
|
Jonny píše: Matthes píše: Jonny píše: Inac pozor na tie spoje na ktore sa pripevnuju hadice - tie zelezne rurky co su zalisovane do karbcu , AC pumpy .... Moze byt uvolnena a tadeto unika benzin ! ja som si to vsimol az ked sa mi auto chytilo horiet . Takze poriadne tieto rurky prekontrolovat , uvolnene staci zaklepnut kladivom ( s citom ) a ak nepomoze radsej vymenit cely kus. Pretesneniu nako neverim Prooooosimte, co je to horici karbec proti zkouseni topspeed ... ohrana pisnicka no HAHAHAHAHAHAHA Mooooooc vtipne . ale mne to take smiesne neprislo ked som ho hasil....
Hlavně žes uhasil. Já viděl v Ústí cikána s červenou škodovkou, co neuhasil. Jenom čekal na hasiče.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
9.6.08, 20:55 |
|
|
Martin Sedláček
|
CROWACK píše: Špatně těsnící víčko karburátoru poznáš na chodu motoru. To co popisuješ by spíš ukazovalo na tzv. syndrom hořící škodovky ...to znamená spatně držící / těsnící kovová trubička co se na ni nasazuje hadice od benzínu, nebo třeba může být povolenej ten šroub co je u toho s tím sítkem...když po jízdě otevřeš motor, smrdí benzín? Ahoj, tak tenhle problém přesně mám:)
|
10.6.08, 12:59 |
|
|
Dival
|
pls poradte... menil som celu ac pumpu a od tej doby auto zacolo totalne blbnut... chvilu bezi ako hodinky a asi tak po 3min jazdy zacne auto strasne stracat vykon a ked skusim zoslapnut plyn tak zacne akoby "bublat" a ked to dam do trojky a idem tak 40km/h tak sa to jako tak ustali... fakt neviem cim to mozeme byt,to pumpu som tam dal na 100%spravne..ved inak to vlastne ani nejde
|
25.6.08, 15:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a membrána v pumpě je taky 100 % správně ?
|
25.6.08, 15:28 |
|
|
Šemik
|
Hadice jsi dal nové? A těsní?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.6.08, 16:16 |
|
|
Dival
|
Vít píše: a membrána v pumpě je taky 100 % správně ?
pumpa je uplne nová
|
25.6.08, 16:22 |
|
|
Dival
|
Šemik píše: Hadice jsi dal nové? A těsní?
ee hadice su povodne lan tesnenie je nove
|
25.6.08, 16:23 |
|
|
Šemik
|
Dival píše: Vít píše: a membrána v pumpě je taky 100 % správně ? pumpa je uplne nová
A co je to značku té pumpy? Nepocházé třeba z PL nebo ČLR?
|
25.6.08, 16:23 |
|
|
Dival
|
Šemik píše: Dival píše: Vít píše: a membrána v pumpě je taky 100 % správně ? pumpa je uplne nová A co je to značku té pumpy? Nepocházé třeba z PL nebo ČLR?
hh mede in china
|
25.6.08, 16:25 |
|
|
Šemik
|
Aha, tak to je jasné.
Pumpu vyhoď a oprav starou.
|
25.6.08, 16:34 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no to ještě taky zkontroluj hladinu oleje, možná se ti benzín přestěhoval z nádrže ke klikovce
|
25.6.08, 16:42 |
|
|
Dival
|
Šemik píše: Aha, tak to je jasné. Pumpu vyhoď a oprav starou.
Tak som sa kukol na tu staru pumpu...a ako je ten filter na nej tak to puzdro na nom je prasknute a tade ked som cel napumpovat "chcal" benzin...zbitok vyzera normalne,membrana tiez(sice nevim ci na 100% lebo som lamka a este sa len ucim na chybach ) moze to byt tym? mozem pouzit ten filter s tej "čínskej" ???
pls poradte
|
26.6.08, 11:31 |
|
|
Dival
|
hm... ja dilino amatersky som zabudal dat na tesnenie tej pumpy HERMETIK... mohlo to byt aj tym??? sak vlastne skusim a uvidim
|
26.6.08, 15:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|