A proto jsem se napřed raději ptal jestli víte jak se startuje teplý a horký motor protože to je základ Jestli jste tohle nevěděli tak by se závada mohla hledat do nekonečna
Tak dík za radu a ještě jeden dotaz jak se šteluje bohatost u Fáčka u 120 jsem si to šteloval ale to je jinej karbec
Fáčko není 120... doporučuju zajet na emise kde ti to seřídí... těch 250-300 Kč (u nás) není zase tak moc a budeš mít jistotu že to je jak to má být protože u Fava to jde od oka jen horko těžko a ani ten kdo se tím zabývá to ani zdaleka neudělá tak přesně jak na analyzátoru
tak tam jsem byl před měsícem emise i technická a nic s tím nedělal ani nic neříkal
25.6.08, 16:36
Reklama
Reklama
Neex
Pak máš bohatost volnoběžné směsi správnou a jen šlo o to že jsi nevěděl jak horký motor startovat . Klid a nehledej v tom nic víc a začni startovat tak jak se má a mělo by to být ok
Pak máš bohatost volnoběžné směsi správnou a jen šlo o to že jsi nevěděl jak horký motor startovat . Klid a nehledej v tom nic víc a začni startovat tak jak se má a mělo by to být ok
a jak často se nechává štelovat zapalování?
25.6.08, 16:45
Šemik
Jak často chceš a nebo je potřeba, řídí se to podle toho co nastane dříve
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
25.6.08, 16:46
Vít
Hluchoň
jak štelovat zapalování zase ?
25.6.08, 16:49
Neex
To je fakt... Tam nic jiného než předstih nastavit nejde. Favorit má bezkontaktní zapalování kde se odtrh jako u kontaktního zapalování nastavovat nemusí a ani nedá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 58 návštevníků