|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Olej - mám už vyměnit nebo můžu ještě počkat?
Autor |
Zpráva |
miomio
|
Olej - mám už vyměnit nebo můžu ještě počkat?
Zdravím, díval jsem se jak jsem na tom s olejem a momentální stav je, že to ukazovalo přesně v půlce mezi ryskami. Měl jsem jej měnit před asi jedním tisícem km a tak nevím:
1) mám ještě čekat z důvodu, že to není taková krize a dá se s tím v pohodě jezdit
nebo
2) určitě jej vyměnit co nejdříve, protože to má vliv na pohodový chod motoru a celkově to je lepší?
Používám plně syntetizovaný. Změnil jsem práci, takže teď každý měsíc najezdím okolo 1600km.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
28.6.08, 18:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja bych to vymenil, je to prace na chvili
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.6.08, 18:29 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Výška hladiny oleje nemá vliv na to, jestli je čas ho měnit - jestli teda dobře chápu otázku.
Pokud jsi již najel daný počet km nebo uplynula předepsaná životnost oleje, je třeba vyměnit...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.6.08, 19:37 |
|
|
utia
|
hans píše: Výška hladiny oleje nemá vliv na to, jestli je čas ho měnit - jestli teda dobře chápu otázku.
Pokud jsi již najel daný počet km nebo uplynula předepsaná životnost oleje, je třeba vyměnit...
Tak tak. Mas predepsany vymenny interval oleje toho se drz! To ze ti nezere olej je super ale s vymenou to nema nic spolecneho.
_________________ VAZ 2109
|
28.6.08, 19:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Olej - mám už vyměnit nebo můžu ještě počkat?
miomio píše: Zdravím, díval jsem se jak jsem na tom s olejem a momentální stav je, že to ukazovalo přesně v půlce mezi ryskami. Měl jsem jej měnit před asi jedním tisícem km a tak nevím: 1) mám ještě čekat z důvodu, že to není taková krize a dá se s tím v pohodě jezdit nebo 2) určitě jej vyměnit co nejdříve, protože to má vliv na pohodový chod motoru a celkově to je lepší?
Používám plně syntetizovaný. Změnil jsem práci, takže teď každý měsíc najezdím okolo 1600km.
a servisní interval nasttavit umíš? na přístrojovce? miloš
|
29.6.08, 10:59 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|