Potřebuju poradit s hlavou u 120ky
Autor |
Zpráva |
Bashi
|
Potřebuju poradit s hlavou u 120ky
Chtěl bych se zeptat, proc na tesneni hlavy u škody 120 u 3 a 4 válce nejsou diry na prutok vody. děkuji
|
4.7.08, 15:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ukaz radeji fotku ... Ale jestli myslis to co myslim, tak je to normalni, ale radsi ukaz ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.7.08, 15:12 |
|
|
Bashi
|
Bohužel foto ted není možné:( snad to opravdu bude normalni
|
4.7.08, 15:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.7.08, 15:27 |
|
|
Bashi
|
Tak přesně takovýhle těsnění mam.nevíš proč nejsou otvory i mezi tim 3 a 4 válcem,kdyz na hlave jsou?
|
4.7.08, 15:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nejspíše aby se chladila hlava i u 1. a 2. válce.
|
4.7.08, 15:46 |
|
|
Bashi
|
supr tak diky,tedka jdeme vymenit tesneni,hlavu jsem si nechal srovnat ,tak uvidime jestli varim z jinyho duvodu
|
4.7.08, 15:49 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud jsi vařil, zkontroluj přesah vložek a dotáhni hlavu správným postupem správným momentem.
|
4.7.08, 16:01 |
|
|
Bashi
|
Tak jsem zjistil,ze v aute neni cidlo na spinani vetrani,ale je pod volantem a spina se rucne,coz jsem vubec nevedel,ze tam je.Je mozne,ze to varilo kvuli tomu?
|
4.7.08, 19:03 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud jsi vařil za jízdy tak ne, jedině pokud jsi vařil při jízdě do hodně prudkého kopce nebo v zácpě apod.
|
4.7.08, 19:12 |
|
|
ventYl
|
Bashi píše: Tak jsem zjistil,ze v aute neni cidlo na spinani vetrani,ale je pod volantem a spina se rucne,coz jsem vubec nevedel,ze tam je.Je mozne,ze to varilo kvuli tomu?
ak si jazdil vela po meste v kolonach, pripadne striedal dlhe useky na plny vykon a potom prudko brzdil a chvilu stal (trebars semafor hned na vstupe do mesta a pod.), tak je mozne, ze ano. dokonca by som povedal, ze je to velmi pravdepodobne.
kazdopadne si este pozri, ci nemas poslednu vlozku obrastenu kotlovym kamenom. malo by pomedzi vlozky byt vidno, ci tam nieco je, alebo nie. ked ano, tak to odtial niecim vyplachni, budes mat lepsi pocit a motoru sa bude lahsie jazdit, hlavne sa mu to potom prejavi na zivotnosti.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
4.7.08, 19:15 |
|
|
Bashi
|
diky za radu,je pravda,ze to varilo vetsinou pouze pokud jsem jel do kopce
|
4.7.08, 19:17 |
|
|
Bashi
|
snad uz to bude konecne vyreseny:) takova blbost a ja jsem si nechal rovnat hlavu a menil jsem tesneni pod hlavou
|
4.7.08, 19:21 |
|
|
jirkaR
|
Ahoj ve spolek
měl bych dotaz
zničeho nic jsem uvařil a pak už se to stávalo pravidlem nic méně jsem už věděl že tam protýká voda do motoru
vyměnil jsem těsnění voda neutíká dotáhl ádně momentákem ale když jsem jel hodně naložený na střeše cca 100kg tak jsem znova uvařil ale venku bylo 30st. a ted už zase dobrý ,ale prozměnu jsem měl blbý těsnění pod víkem tekl dost olej tak jsem cca po 150 km znova dotáhl hlavü při té příležitosti a tak se chci zeptat jestli to stačí?,
Navíc ty vložky jsem nekontroloval
|
4.7.08, 19:29 |
|
|
Šemik
|
Dost bych se obával toho, že to nestačí.
Pokud chceš mít jistotu na delší cesty, hlavu dolů, podívat na přesahy vložek, hlavu srovnat.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.7.08, 11:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|