|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Brus
|
nefunkcni central
prestal mi chodit central ne felde... mam bez d.o., pojistka je ok, predpokladam, ze by to mohla byt řj, ale kdyz nemam jinou, tak jak to zjistit?
|
19.2.06, 21:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: nefunkcni central
Brus píše: prestal mi chodit central ne felde... mam bez d.o., pojistka je ok, predpokladam, ze by to mohla byt řj, ale kdyz nemam jinou, tak jak to zjistit?
pozri poistku a ak ti cvaká RJ pri impulze ( pootočení kľúča ) môže byť vadné telé v RJ... Ak je mechanizmus ztuhnutý zvykne to vyraziť poistku...
|
19.2.06, 21:19 |
|
|
Brus
|
pojistka ok, nikde nic necvaka
|
23.2.06, 13:53 |
|
|
bobeš
|
Než začneš něco s ŘJ zkus zamknout dveře u spolujezdce. Může být špatný mikrospínač v motorku ve dveřích řidiče.
|
23.2.06, 14:41 |
|
|
Brus
|
nejde to ani z jedne strany
|
23.2.06, 15:08 |
|
|
michalkatka
|
Brus píše: nejde to ani z jedne strany
na RJ sú dva konektory jeden napája RJ ( kostra, 12V cez poistku, vodič zo zapalovania... ) a druhý je spoločný pre všetky dvere, (sú tam 2x2drôty pre zadné dvere a 2x5drôtov na predné dvere ), le pre istotu či máš ten typ?
poradím ti presnejšie, cez maila to bude rýchlejšie napíš mi na mail michalkatka@zoznam.sk
|
23.2.06, 15:20 |
|
|
vopaje
|
Odpověd máš na ,,elekrt. problém,, čus
|
23.2.06, 20:03 |
|
|
Brus
|
je tam i schéma, takže: žluty-LEVÉ, černý-PRAVÉ, bílošedý-DZ, zelenošedý-DO, 2*hnědý-kostra(asi), červený- U(se spodním indexem b), hnědy-MZ, modrý MO. jediné co jsem naměřil je: červený proti 2*hnědý 5.5V, červený proti kostře v autě 5.5V, jinak nikde nic ani když jsem oboje dveře odemykal, zamykal. měřil jsem to když jsem měl konektor odpojený. nemělo by tam být 12V místo 5.5V??
|
24.2.06, 13:28 |
|
|
vopaje
|
No to určitě.Přívod do řidící jednotky musí mít 12V.Tento přívod je z poj č.16,vývod ze svorkyBD /šestá z leva/ č.konektoru9 /žlutý drát/ Pokud tady máš +12V ,je záhada někde na cestě. Nebo můžeš z tohoto konektoru do přívodu k řídící jednotce proměřit obvod. /ohmetrem - nolový odpor/. Vyzkoušej-napiš. čus
|
24.2.06, 20:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|