Felicie 1.3spi poradte prosím
Autor |
Zpráva |
mechanik.peta
|
Felicie 1.3spi poradte prosím
motor jede až nečekaně dobře na dálnici jsem z toho vytáhl 147 a v papírech je 142 ale to není důležité motor nedrží otáčky (narstartuju a fpoho po 5minutách otáčky spadnou ale furt to šlape jenom ten přechod tam je)když položím ruku na filtr tak to klepe svíčky všechny pálí! nevíte čím to může být?tipnul bych lambda sondu? a na svodach je taková drubka namontovaná a vede nahoru za karburátor a na konci mám plastovou krytku -to tak má být nebo to někdo nepřidělal tam kde to má být-kde to má být??díky mocccc
|
4.7.08, 16:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Ta trubka je myslím na sondu, když měří emise. Je to na měření před lambda sondou, alespoň mi to tak říkali. Mám sice Fávo, ale ten samý motor. Ty otáčky nevím, já mám taky pořád nějaké problémy. Navíc mi teď po montáži LPG padá volnoběh na benzín, když nastaruju trochu zahřátý motor. Zkusím vyměnit čidlo teploty kapaliny na sacím potrubí a uvidím.
|
4.7.08, 17:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Felicie 1.3spi poradte prosím
mechanik.peta píše: motor jede až nečekaně dobře na dálnici jsem z toho vytáhl 147 a v papírech je 142 ale to není důležité motor nedrží otáčky (narstartuju a fpoho po 5minutách otáčky spadnou ale furt to šlape jenom ten přechod tam je)když položím ruku na filtr tak to klepe svíčky všechny pálí! nevíte čím to může být?tipnul bych lambda sondu? a na svodach je taková drubka namontovaná a vede nahoru za karburátor a na konci mám plastovou krytku -to tak má být nebo to někdo nepřidělal tam kde to má být-kde to má být??díky mocccc
a SPi to už jsme měli je to BMM jednobod že? miloš
|
4.7.08, 18:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: Felicie 1.3spi poradte prosím
slovacek.milos píše: a SPi to už jsme měli je to BMM jednobod že? miloš
Ajo, mas pravdu ja si nemohl uvedomit o co jde
Singl pojnt injekšn
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.7.08, 18:56 |
|
|
mechanik.peta
|
ss
spi jedno bod (ferarity mají akrburátory-spi je jenom ve feldách) tak čím to je?a teplotní čidlo na kapalinu fakt nenajdeš v sacím potrubí!!! lambda sonda?halluv to být nemůže to by natočit nešlo a uhel škrt.klapky taky ne to by nešlo natočit tak co?kdybych měl vaga tak to napíchnu a vim hneds (((191548600 icq dikyyy
|
5.7.08, 09:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: ss
mechanik.peta píše: spi jedno bod (ferarity mají akrburátory-spi je jenom ve feldách) tak čím to je?a teplotní čidlo na kapalinu fakt nenajdeš v sacím potrubí!!! lambda sonda?halluv to být nemůže to by natočit nešlo a uhel škrt.klapky taky ne to by nešlo natočit tak co?kdybych měl vaga tak to napíchnu a vim hneds (((191548600 icq dikyyy
spi je snad i na favoritech ne? pokud se dívám do věštecké koule tak by to mohlo být, čidlem teploty, zapalovacím modulem, VN kabely, svíčkama,snímačem otáček, řídící jednotkou, servomotorkem, snímačem úhlu a spínačem volnoběhu, spínačem odsávání, lambádou, no víc jsem nevyčetl, já bych začal na VAG a tlakem čerpadla
|
5.7.08, 11:43 |
|
|
mechanik.peta
|
slovacek.milos píše: mechanik.peta píše: spi jedno bod (ferarity mají akrburátory-spi je jenom ve feldách) tak čím to je?a teplotní čidlo na kapalinu fakt nenajdeš v sacím potrubí!!! lambda sonda?halluv to být nemůže to by natočit nešlo a uhel škrt.klapky taky ne to by nešlo natočit tak co?kdybych měl vaga tak to napíchnu a vim hneds (((191548600 icq dikyyy spi je snad i na favoritech ne? pokud se dívám do věštecké koule tak by to mohlo být, čidlem teploty, zapalovacím modulem, VN kabely, svíčkama,snímačem otáček, řídící jednotkou, servomotorkem, snímačem úhlu a spínačem volnoběhu, spínačem odsávání, lambádou, no víc jsem nevyčetl, já bych začal na VAG a tlakem čerpadla
tak ty jsi borec kdyby byly vn kabely tak to nejede 147 svíčky to samé,hallův + uhel klapky by nešlo nastartovat,atd......kdyby ta lambda nebyl tak drahá tak ju kupim a vyměním a zkusím co to dělá ale tak nevim no vaga musím sehnat bože ty jsi mistr mechanik přes knížky
|
5.7.08, 12:56 |
|
|
Drak
|
Hlavně že máš v nicku mechanik a nedokážeš si poradit s takovou věcí a špačkuješ na lidi, co se snaží poradit...
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
5.7.08, 13:10 |
|
|
CROWACK
|
mechanik.peta píše: tak ty jsi borec kdyby byly vn kabely tak to nejede 147 svíčky to samé,hallův + uhel klapky by nešlo nastartovat,atd......kdyby ta lambda nebyl tak drahá tak ju kupim a vyměním a zkusím co to dělá ale tak nevim no vaga musím sehnat bože ty jsi mistr mechanik přes knížky
debil jsi ty, popsat problém jako že když dáš ruku na filtrbox že klepe a že "narstartuju a fpoho po 5minutách otáčky spadnou ale furt to šlape jenom ten přechod tam je" tak z toho fakt každej hned pozná že je to lambda, fakt, ty vole miloš provozuje autoservis a denně mu projde rukama tolik aut co tobě prošlo za ceelej dosavadní život takže si ty kecy laskavě strč za klobouk. To že si myslíš že BMM bylo jenom ve feldách znamená že se ještě máš co učit. Tak zalez do dílny a kup si wag at muzes machrovat...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.7.08, 13:13 |
|
|
mechanik.peta
|
CROWACK píše: mechanik.peta píše: tak ty jsi borec kdyby byly vn kabely tak to nejede 147 svíčky to samé,hallův + uhel klapky by nešlo nastartovat,atd......kdyby ta lambda nebyl tak drahá tak ju kupim a vyměním a zkusím co to dělá ale tak nevim no vaga musím sehnat bože ty jsi mistr mechanik přes knížky debil jsi ty, popsat problém jako že když dáš ruku na filtrbox že klepe a že "narstartuju a fpoho po 5minutách otáčky spadnou ale furt to šlape jenom ten přechod tam je" tak z toho fakt každej hned pozná že je to lambda, fakt, ty vole miloš provozuje autoservis a denně mu projde rukama tolik aut co tobě prošlo za ceelej dosavadní život takže si ty kecy laskavě strč za klobouk. To že si myslíš že BMM bylo jenom ve feldách znamená že se ještě máš co učit. Tak zalez do dílny a kup si wag at muzes machrovat...
hi ted jsi mě dostal hlavně že miloš tu vyjmenoval všechny akční členy a to mi fakt pomohl kdyby se poptal esi to dělá za studena atd....tak dobré ale pan mechanik a vyjmenuje všecky cypoviny i když hall a uhel to 100% být nemůže ty ,pane
|
5.7.08, 13:37 |
|
|
Drak
|
Tak si proměř hodnoty všech členů, co máš v podezření a budeš vědět hned ty mudrlante, to vás ve škole neučí?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
5.7.08, 13:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mechanik.peta píše: CROWACK píše: mechanik.peta píše: tak ty jsi borec kdyby byly vn kabely tak to nejede 147 svíčky to samé,hallův + uhel klapky by nešlo nastartovat,atd......kdyby ta lambda nebyl tak drahá tak ju kupim a vyměním a zkusím co to dělá ale tak nevim no vaga musím sehnat bože ty jsi mistr mechanik přes knížky debil jsi ty, popsat problém jako že když dáš ruku na filtrbox že klepe a že "narstartuju a fpoho po 5minutách otáčky spadnou ale furt to šlape jenom ten přechod tam je" tak z toho fakt každej hned pozná že je to lambda, fakt, ty vole miloš provozuje autoservis a denně mu projde rukama tolik aut co tobě prošlo za ceelej dosavadní život takže si ty kecy laskavě strč za klobouk. To že si myslíš že BMM bylo jenom ve feldách znamená že se ještě máš co učit. Tak zalez do dílny a kup si wag at muzes machrovat... hi ted jsi mě dostal hlavně že miloš tu vyjmenoval všechny akční členy a to mi fakt pomohl kdyby se poptal esi to dělá za studena atd....tak dobré ale pan mechanik a vyjmenuje všecky cypoviny i když hall a uhel to 100% být nemůže ty ,pane
si to ještě jednou přečti já ti poradil napíchnout se na VAG a změřit čerpadlo, zbytek jsem vyčetl z věštecké koule, říct třeba že je špatný helův snímač když to nejde nastartovat?, to si jen na začátku své kariéry, snímač ti může hlásit špařné otáčky motoru, vynechávat hlášky, přehřát se a pak motor začne blbnout a chcípne, a spoustu jiných vyhcytávek, základ je čtení paměti závad, čtení měřených hodnot a kontrola tlaku čerpadla nejlépe při projevu závady, až budeš mít všechno OK tak to bude třeba řj.KO drátek, kontakt, to se jmenuje opravy motorvých vozidel, dobrý borec je tu xenon ten ti řekne že vyhledávání sporadických závad je jeden z nejsložitějších problémů miloš
|
5.7.08, 14:08 |
|
|
mechanik.peta
|
slovacek.milos píše: mechanik.peta píše: CROWACK píše: mechanik.peta píše: tak ty jsi borec kdyby byly vn kabely tak to nejede 147 svíčky to samé,hallův + uhel klapky by nešlo nastartovat,atd......kdyby ta lambda nebyl tak drahá tak ju kupim a vyměním a zkusím co to dělá ale tak nevim no vaga musím sehnat bože ty jsi mistr mechanik přes knížky debil jsi ty, popsat problém jako že když dáš ruku na filtrbox že klepe a že "narstartuju a fpoho po 5minutách otáčky spadnou ale furt to šlape jenom ten přechod tam je" tak z toho fakt každej hned pozná že je to lambda, fakt, ty vole miloš provozuje autoservis a denně mu projde rukama tolik aut co tobě prošlo za ceelej dosavadní život takže si ty kecy laskavě strč za klobouk. To že si myslíš že BMM bylo jenom ve feldách znamená že se ještě máš co učit. Tak zalez do dílny a kup si wag at muzes machrovat... hi ted jsi mě dostal hlavně že miloš tu vyjmenoval všechny akční členy a to mi fakt pomohl kdyby se poptal esi to dělá za studena atd....tak dobré ale pan mechanik a vyjmenuje všecky cypoviny i když hall a uhel to 100% být nemůže ty ,pane si to ještě jednou přečti já ti poradil napíchnout se na VAG a změřit čerpadlo, zbytek jsem vyčetl z věštecké koule, říct třeba že je špatný helův snímač když to nejde nastartovat?, to si jen na začátku své kariéry, snímač ti může hlásit špařné otáčky motoru, vynechávat hlášky, přehřát se a pak motor začne blbnout a chcípne, a spoustu jiných vyhcytávek, základ je čtení paměti závad, čtení měřených hodnot a kontrola tlaku čerpadla nejlépe při projevu závady, až budeš mít všechno OK tak to bude třeba řj.KO drátek, kontakt, to se jmenuje opravy motorvých vozidel, dobrý borec je tu xenon ten ti řekne že vyhledávání sporadických závad je jeden z nejsložitějších problémů miloš
to mi došlo že to mám hodit na vaga ale když ho nemám tak sem se chtěl poptat co by to mohlo být esi to není vyrobní vada filet a esi se to někomu nestalo až nemusím schámět vaga a td......a jak se dá proměřit v paneláku lambda sonda to fakt nevim a čerpadlo asi pude dobré když to jede 147víc než je v papírech svíčky pálí a kable tam jsou ty červené neodrušené asi ale jinak šlape good kdyby jste někdo měl starší lambda sondu fuknční tak napište a nějak se domluvíme díky moc 191548600 sorry miloš
|
5.7.08, 15:55 |
|
|
Drak
|
Lambádu v paneláku asi nezměříš, ale na autě bez VAGu klidně, stačí ti prachobyčejnej multimetr, lambda by měla dávat hodnotu okolo 0,8-1,1 V.
|
5.7.08, 18:19 |
|
|
Jiri
|
to oznaceni SPI je opravdu pro jednobod ve svem scaneru v menu kdyz vybiram motor tak mam oznaceni treba 1.6CPi...nebo 1.6 mpi a je to tak u vsech aut co je jednobod tak je CPI vice Mpi taky sem na to koukal .. zase sme chytrejsi jinak s tou feldou ten vag je asi idealni no muze to delat cokoliv
|
6.7.08, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|