|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
Pás
Náhodou, nevíte někdo, čím je upůsobeno to, že pás nezasekává? Navíjí výborně, ale seká až když je hodně vytáhnutý. Normálně je přidělanej jak má být, ale neseká. Dík za info
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
5.7.08, 12:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Jedině ho rozdělat a podvíat se do něj. Není tam nic těžkého na pochopení jak to funguje a co tam bude asi špatně. Možná jen zatuhnul ten kolíček který skáče do toho ozubeného kola. Sám uvidíš.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.7.08, 13:17 |
|
|
kingbacker
|
gokralik píše: Jedině ho rozdělat a podvíat se do něj. Není tam nic těžkého na pochopení jak to funguje a co tam bude asi špatně. Možná jen zatuhnul ten kolíček který skáče do toho ozubeného kola. Sám uvidíš.
Jednou jsem už psá rozdělával a pak nebyl funkční vůbec. Zkusim na to kouknout s bráchou, ať to mám na koho hodit Ale je fakt, že tak či tak je k ničemu
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
5.7.08, 13:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vezmi si ochrany stit.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.7.08, 17:53 |
|
|
gokralik
|
Jojo to péro je docela ostré. Ale když celý pás navineš, tak drží.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.7.08, 20:28 |
|
|
ventYl
|
ochranny stit netreba, bohate staci rozmyslat pri rozoberani, a vnimat pocity z ruky. zakladnym pravidlom ale je, ze pred zhodenim bocneho plastoveho krytu musi byt pas vybrany z auta a na maximum navinuty, inac sa pero premeni na masiara.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
5.7.08, 20:36 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ventYl píše: ... bohate staci rozmyslat pri rozoberani ...
A v tom je prave zakopany pes
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.7.08, 20:44 |
|
|
kingbacker
|
ventYl píše: ochranny stit netreba, bohate staci rozmyslat pri rozoberani, a vnimat pocity z ruky. zakladnym pravidlom ale je, ze pred zhodenim bocneho plastoveho krytu musi byt pas vybrany z auta a na maximum navinuty, inac sa pero premeni na masiara.
Ten štít třeb nebyl, teď se mi povedlo půviodně nefunkční pás bez jakýchkoliv změn naisnatlovat a jede bez problémů. Seká, navíjí, zkrátka šáde, funguje. Až nepojede, začnu řešit
|
5.7.08, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|