|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
romik.kahanec
|
LPG z auta na auto?
Mam dva roky stare LPG na Skode 105, ktera je ale tak shnila, ze mam strach s ni jezdit, tak jsem premyslel, zda by LPG slo prehodit do Skody 120, myslite ze by to bylo mozne? Popripadne na kolik CZK by to vyslo? Plyn je asi dva mesice po kontrole a vse O.K.
Anglicka klavesnice [proto bez hacku a carek]
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
uživatel Romik.kahanec = uživatel Cames
|
8.7.08, 05:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Pokud vím, mělo by to být bez problémů, stačí zajet do dílny kde montují LPG a tam by ti měli vše říci a udělat.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.7.08, 15:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin píše: Pokud vím, mělo by to být bez problémů, stačí zajet do dílny kde montují LPG a tam by ti měli vše říci a udělat.
vše jde ale za těžkou vatu , no pokud to máš tak shnilé že stříká voda dá se to řešit pláštěnkou a jinými vhodnými doplnky, co se týče strachu na ten se vyprdni ten nikdy nic dobrého nepřinesl miloš
|
8.7.08, 18:42 |
|
|
romik.kahanec
|
Na té S105tce to už je všechno na odpis, prakticky bez prahů, podlaha diravá, brzdy skoro K.O. a ten plyn je skoro nový po kontrole a rád bych ho využil v Š120, tak doufám že to půjde, protože 12tisíc nechat ve shnilé Š105-to bych mě sakra mrzelo
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
|
9.7.08, 09:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
romik.kahanec píše: Na té S105tce to už je všechno na odpis, prakticky bez prahů, podlaha diravá, brzdy skoro K.O. a ten plyn je skoro nový po kontrole a rád bych ho využil v Š120, tak doufám že to půjde, protože 12tisíc nechat ve shnilé Š105-to bych mě sakra mrzelo
jedině si ten plyn předělat sám a použít i papíry ¨ze 105 kde je ten plyn zapsaný, miloš
|
9.7.08, 13:14 |
|
|
romik.kahanec
|
předělat si ten plyn sám? tak do toho bych fakt nešel, ono by ta S120 potom letěla vzduchem pěkně daleko... a to taky musí být asi složitý-ne?
|
9.7.08, 13:22 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jednou jsem viděl nějakého mechanika jak něco kutí s LPG s cigárem v puse, od té doby si myslím, že to zas tak složité není.
|
9.7.08, 13:27 |
|
|
jacobsz1
|
fatal píše: Jednou jsem viděl nějakého mechanika jak něco kutí s LPG s cigárem v puse, od té doby si myslím, že to zas tak složité není.
já sem ho teda osobně neviděl ale u kousek od nás taky borec dělal LPG se špinkou v puse,mrdlo mu to a teď vypadá jak fredy krůgr.. takže bych měl asi boba to sám předělávat
_________________ Škoda felicia 1.9D kombi,rv 1996
|
9.7.08, 13:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
romik.kahanec píše: předělat si ten plyn sám? tak do toho bych fakt nešel, ono by ta S120 potom letěla vzduchem pěkně daleko... a to taky musí být asi složitý-ne?
Nic neni slozity, pokud vis jak na to. Jak sleduju, ty mozna radsi toho mechanika (nic ve zlym samozrejme).
Na vymenu motoru v aute LPG si troufnu, sundat zadni celo i s nasosnikem taky, ale prendat nadrz... no nevim nevim. Je k tomu dost pravidel co se musi dodrzet, napriklad i z hlediska upevneni nadrze. Ale skoleni je prej levny, tak mozna si zaplatit skoleni a muzes si to orazitkovat sam.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
9.7.08, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|