Autor |
Zpráva |
Zdeněk
|
Máte někdo zkušenost s olejovými filtry STARLINE?
_________________ Forman 135i, r.v. 1994
|
27.6.08, 04:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
Zdeněk píše: Máte někdo zkušenost s olejovými filtry STARLINE?
obecně všechno od starline levnej šunt. Já teda koupil od starline filtr do fiesty a nemám s ním problém. Příště tam dám něco lepšího.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
27.6.08, 05:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Zdeněk píše: Máte někdo zkušenost s olejovými filtry STARLINE?
starlina sou výrobky je hlavní aby byli co nejlevnější
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.6.08, 09:12 |
|
|
florisimo
|
Re: Klepot
p20k píše: slovacek.milos píše: slovacek.milos píše: perfekrní asi ten mann je fakt nejlepší vyzkoušel jsem tu viku asi 100 filtrů a OK je to kopie mannu, ale nikdo to neberte nějak osobně je to moje zkušenost i dodavatel, mann je asi nejlepší filtr třeba ten AQ, palivový vyšel borce ve feldě na 20.000 kč varuji, i AQ čerpadla do felicií namá to tlak, co koliv je zatím na problémy miloš AQ nevím, ale tu viku beru je to mann, mám to od jednoho dodavatele se kterým nebyl problém, ono 99% dílů je z číny jestli se nepletu miloš Já jsem taky občas známým dal filtr AQ, protože chtěli co nejlevnější, ale řekl bych, že to filtruje asi tak 500-1000km potom začne dlouho zhasínat kontrolka a motor má zvuk jako když se nemaže. Já dávám do svého favorita pouze mann a jsem s ním spokojenej ten určitě filtruje (jak píše Miloš), ale tomu AQ se raději vyhnout.
Aha, to vysvětluje proč se mi po výměně oleje a olejovýho filtru(ve kšeftě mi chlap strčil AQ) kontrolka mazaní zhasíná později.
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
27.6.08, 19:56 |
|
|
p20k
|
Re: Klepot
florisimo píše: p20k píše: slovacek.milos píše: slovacek.milos píše: perfekrní asi ten mann je fakt nejlepší vyzkoušel jsem tu viku asi 100 filtrů a OK je to kopie mannu, ale nikdo to neberte nějak osobně je to moje zkušenost i dodavatel, mann je asi nejlepší filtr třeba ten AQ, palivový vyšel borce ve feldě na 20.000 kč varuji, i AQ čerpadla do felicií namá to tlak, co koliv je zatím na problémy miloš AQ nevím, ale tu viku beru je to mann, mám to od jednoho dodavatele se kterým nebyl problém, ono 99% dílů je z číny jestli se nepletu miloš Já jsem taky občas známým dal filtr AQ, protože chtěli co nejlevnější, ale řekl bych, že to filtruje asi tak 500-1000km potom začne dlouho zhasínat kontrolka a motor má zvuk jako když se nemaže. Já dávám do svého favorita pouze mann a jsem s ním spokojenej ten určitě filtruje (jak píše Miloš), ale tomu AQ se raději vyhnout. Aha, to vysvětluje proč se mi po výměně oleje a olejovýho filtru(ve kšeftě mi chlap strčil AQ) kontrolka mazaní zhasíná později.
Přesně tak když si přišel pro auto a nastartoval, tak jsem ho na to upozornil, že maže až za delší dobu asi 3-5s to trvalo, ale říkal, že mu to nevadí hlavně že je ten filtr levný. Tyhle filtry pochybné výroby NEBRAT. Cenový rozdíl třeba od Mann filtru zase není tak velký a je určitě kvalitnější a hlavně filtruje
_________________ Favorit 135L rok výroby 1991.
|
28.6.08, 11:29 |
|
|
Šemik
|
Hm, a máte někdo nějaký postřeh k filtrům "PRIDE" ?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.6.08, 11:36 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Hm, a máte někdo nějaký postřeh k filtrům "PRIDE" ?
made in china
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.6.08, 11:56 |
|
|
mikypeak
|
Filter vymeneny
Filter som vymenil, FRAM. Mazanie zhasina tesne po nastartovani, alebo max za 2 sekundy. Takze vyrazna zmena! Uvidim po par kilometroch. Povodny filter bol AQ...
Miro
|
7.7.08, 20:49 |
|
|
FerdikF
|
O víkendu jsem vyměnil olej a dal olejový filtr MANN, klepání po staru úplně zmizelo. Takže rozhodně nekupovat filtr PRIDE nebo AQ. Bohužel ne všude mají na výběr víc značek a dají vám vybrat.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
14.7.08, 05:55 |
|
|
p20k
|
FerdikF píše: O víkendu jsem vyměnil olej a dal olejový filtr MANN, klepání po staru úplně zmizelo. Takže rozhodně nekupovat filtr PRIDE nebo AQ. Bohužel ne všude mají na výběr víc značek a dají vám vybrat.
Mě taky po nastartování s filtrem AQ ten motor měl takový divný zvuk dal jsem MANN a taky hned OK. MANN doporučuji!
_________________ Favorit 135L rok výroby 1991.
|
14.7.08, 09:12 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No tak ve svym autě mám nějakej za 45Kč vložku, manna nikde neměli, no a v KAčku je VIKA a v pohodě, premává jak má.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
14.7.08, 10:38 |
|
|
bany.xf.cz
|
Mám filtr MANN v Š1125L a po delší jízdě pak při volnoběhu kontrolka mazání nesvítí, ale už jenom bliká.
Mann je dobrej filtr. Jenom ho nekupuj v Tescu, jinak za něj dáš 200 Kč.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
19.7.08, 11:18 |
|
|
septim
|
A poznate niekto filtre UNICO? Maju certifikat ISO a robia ich v Bosne a Hercegovine, ale vraj renomovana medzinarodna firma. Dostal som ho zadarmo k oleju Valvoline, tak ho idem skusit.
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
21.7.08, 08:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|