|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Michal Vrabec
|
elektrický schéma
ahoj tak jak ste si asi někteří všimli sem ten kdo sháněl el. na ecotronika tak tu už mám je tam daná teď momentálně odhlučňuju ale řešim problém s tou el. jak sou páčky u fáčka tak mám ty starší každá páčka má dva vývody na plasty s konektorama a mě na jedný chybí ten plast tak nevim kterej drátek kam vede nemáte někdo elektrický schéma na fávo nebo odkaz jo a jak je to s tim zapojenim centrálu bez dálky jen klíček k tomu taky neni kabeláž díkes
|
4.10.06, 20:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Michale,máš to mailu.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
4.10.06, 21:27 |
|
|
Michal Vrabec
|
super díky s timhle už se nějak poperu jo a jestli můžu tak ti zejtra mailem pošlu foto něčeho je to asi nějakej přepnač nebo je to takový polorozebraný mám to na tý nový el. a nevim kam s tim vzhledem k tomu že interiér ještě nemám sehnanej tak nevim kam to zapojit teda ono to zapojený je ale víš jak to myslim tak jestli mi pak poradíš jestli to poznáš díky sem prostě na el. antitalent
|
4.10.06, 22:13 |
|
|
vopaje
|
Nemáš zač.Fotku pošli,mrknu na to. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
5.10.06, 17:51 |
|
|