Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 16:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 jak legálně napsat alu kola do techničáku 120 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
kingbacker píše:
Martin 007 píše:
Kaspi.l píše:
:) děkuju za odpověď ...byrokrati zasraný to sou.."papír papír dejte mi papír :evil: " ...je to pro mě celkem nepochopitelný..že bych tam nemohl mít kola který jsou pro to auto vyrobený :D

Jak říkáš no...ale se strašně moc snažej ty auto dostat ze silnic a donutit Nás koupit si Fobii a sní vybavit nejlépe celý národ...

Radši nekomentovat, jak se chovaj ve škodovce, tam už pomalu i fileta je mrtvá, natož xxx-136

filety maj v lidlu, ve škodovce maso nikdy neprodávaly

15.7.08, 05:45
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek 
Kaspi.l píše:
:) děkuju za odpověď ...byrokrati zasraný to sou.."papír papír dejte mi papír :evil: " ...je to pro mě celkem nepochopitelný..že bych tam nemohl mít kola který jsou pro to auto vyrobený :D

Podle myho nazoru bys mel jit na STK, dohodnoout se s nima a nechat si zapsat do protokolu, ze jsi pouzil lite disky schvaleneho typu, KN Meteor 2.

Prinejhorsim to budou chtit jako prestavbovou STK, coz je sice komplikace ale mohlo by to projit. Musis pochopit dnesni dopravku.... je to mestsky urad, potrebujou potvrzeni, jinak nemaji pravomoc neco udelat.

Cvokárium: Youtube Instagram

15.7.08, 07:11
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
právě že to zapisuje úředník a ten Ti vytáhne ze šuplíku prohlášení Škodovky, kde se píše, že se Škoda k těmto autům již nevyjadřuje. A je vykydáno. Ikdyž vyjímka se může najít.

V roce 2004, když jsem dával motor 742.136, tak měli mekty, že to nejde. Tak jsem jí uzemnil, že tohle je 742 a ne 781, ukázal jsem jí aktuální vyjádření Škoda, ona si to prohlášení taky vyndala ze šuplíku. Jen jí bylo divný, že si toho nevšimli na STK (aby ne, když se na ten motor ani nepodívali :lol: )

15.7.08, 07:30
Pan Kapitán

Příspěvek 
MATTESS píše:
právě že to zapisuje úředník a ten Ti vytáhne ze šuplíku prohlášení Škodovky, kde se píše, že se Škoda k těmto autům již nevyjadřuje. A je vykydáno. Ikdyž vyjímka se může najít.

Jo, tam je napsano ze Skodovka kladne vyjadreni nevyda na auta starsi 10 let a ze se to musi resit individualne podle zakona buhvijakyho. Dalo by se asi rict, ze to vyjadreni se na upravy/prestavby aut starsich deseti let nevztahuje. Jediny co tam pisou je zamennost motoru jako nahradniho dilu, ale to neni uprava/prestavba.

Jednoduse receno.... musime najit nekoho kdo vyda jakejkoli rozumnej papir. Nekdy to znamena fiktivne auto prodat do okresu, kde maji technici na DI rozum.... ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

15.7.08, 08:04
Profil ICQ YIM
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2