Autor |
Zpráva |
Bukaj
|
objednat?
Máte někdo zkušenost s objednáváním pneu na www.nejlevnejsipneu.cz (nebo obecně objednávka přes net)?
Jak to doručej? To jako musim bejt furt doma, nebo jak?
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.10.06, 06:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejlevnější pneu neni nejlevnější na netu se dali ty samý gumy sehnat o 100 levnějc
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.10.06, 06:51 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
www.nejlevnejsipneu.cz je udajne dobrej obchod, naka stovka me uz nevytrhne, tenhle obchod je vazne jeden z nejlevnejsich, pri zachovani qality
A co ty Nokian HKPL NRW, mate s nima nekdo zkusenost ?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.10.06, 08:45 |
|
|
elegant
|
Ja mám univerzálky. Som s nimy spokojný. Ako sa na nich pozerá zákon, ak by platil o povinnej zimnej obuvy?
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
7.10.06, 12:40 |
|
|
Nepér
|
Kdyby na to byl zákon, asi by se pneu s označením M+S považovaly za zimní. (M+S bývá napsáno i na univerzálních)
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
7.10.06, 18:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: objednat?
ja sem objednaval konkretne od nejlevnejsipneu.. objednal sem ve ctvrtek a v pondeli sem je mel doma...oni sou dobry, jenom to zkurvil ten sulin od PPL, pac ti maj dat predem vedet kdy ti je privezou nebo kdy se ti to hodi, ale on se na to vybod a volal ze stoji za vratama a ja byl zrovna po uradech, taxme se nakonec dohodli ze si je vyzvednu v Chomutove, kdesem zrovna lital a on tam stejne mel cestu.neprijemnej byl jak osina v riti a jeste me upozornil ze jesli semi neco nelibi, taxi muzu stezovat..taxem si stezovat a z nejlevnejsipneu mi poslali omluvu, ale byla to chyba toho PPLaka, pac byl lajdak.. a jinaki matador stela MP 15 165/70 R14 za 849 penez...no parada
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.10.06, 17:41 |
|
|
pajavlk
|
Jaký rozměr zimních pneu na Š120?
Zdravím všechny. Já řeším spíš jiný problém.Do gum dám normálně vzduch ale jaké gumy tam mám dát, to je horší. Rozhoduju se mezi zimákama 155, nebo 165. Mám stodvacítku emko.Bojím se aby to na úzkých gumách neposkakovalo. Někdo mi radí ať tam dám 155, někdo zas tvrdí, že je to málo a lepší jsou 165.Co teď s tím? Doufám, že tu tenhle dotaz už nebyl, abych nezapatlával diskusi... Všem předem děkuji za názory.
|
2.11.06, 10:02 |
|
|
Bukaj
|
Re: Jaký rozměr zimních pneu na Š120?
pajavlk píše: Zdravím všechny. Já řeším spíš jiný problém.Do gum dám normálně vzduch ale jaké gumy tam mám dát, to je horší. Rozhoduju se mezi zimákama 155, nebo 165. Mám stodvacítku emko.Bojím se aby to na úzkých gumách neposkakovalo. Někdo mi radí ať tam dám 155, někdo zas tvrdí, že je to málo a lepší jsou 165.Co teď s tím? Doufám, že tu tenhle dotaz už nebyl, abych nezapatlával diskusi... Všem předem děkuji za názory.
Na sníh jsou lepší užší, na suchou silnici širší...
Tak zvaž, jestli jezdíš v zimě spíš po dálnicích a ve městech, kde jsou silnice suché či mírně mokré, ale bez vrstvy sněhu, nebo jestli jsi z nějaké oblasti se sněhovou pokrývkou trvalejšího charakteru.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
2.11.06, 10:58 |
|
|
Peter50kw
|
Nie som si isty, ale zda sa mi, ze 155 nieje schvalene pre stare skoditka.
|
2.11.06, 11:10 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
neresime schvalene, pac vetsinou neschvalene byva lepsi nez to schvalene... soused jezdil na zimu na emku se 155/80 R14 a chvalil si je hrozne moc... my mame snih castecne trvaleho charakteru....15km od chomutova a silnice 2.tridy= bez silnicaru.. ale diky buhu za to radsi snih nez sul.. ja jezdim na 165 a vynachvalit si je taky nemuzu..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.11.06, 11:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pokud chcete aby se auto dalo i ve vyssich rychlostech dobre ovladat, berte 165. Pokud jezdite do 80kmph a navic v hlubokym snehu volte 155.
Kdyz sem mel na predku 155/80, v 90kmph to tancovalo po cely silnici ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.11.06, 14:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|