Caute mam dotaz muze byt spatny konektor co je pripojen na teplotni cidlo (4 pinove ). Kdyz snim zahybu tak teplota na chvili ukazuje a pak zase ne . Cidlo jsem dal nove. Muze to byt tim konektorem radeji se zeptam nez draty ucvaknu a znova natahnu. Nema nekdo zapojeni tech barev. Vim ze cerny je na budik, ale ty ostatni nevim. r.v. 96
24.2.06, 19:13
Reklama
Reklama
vopaje
Nepíšeš co je to za auto,ale asi fel.
Takže -kontakt č1-/čedozelený vodič/ -do řídící jednotky
kon.č.2- /černý/-přístroj. deska /budík/
kon.č.3 - /hnědobílá/ - ukostření / v řidící jednot./
kon.č.4 -/hněda/ - ukostření /na převodovce/
Napiš zda to takto stačí. čus
24.2.06, 21:01
kecka
Ok zajdu to zitra zkontrolovat akorad nechapu proc to ma 2 kostry
24.2.06, 21:32
vopaje
To čidlo má dva snímače /proměnné odpory/. Kostra ECU a přívod do ECU je jedno čidlo. A -kostra a odvod k budíku je druhé čidlo. Jedno i druhé čidlo je jeden díl /snímač/. čus
24.2.06, 21:37
kecka
Ok dik vyzkousim prvni tu kostru a uvidim Cus
24.2.06, 21:48
vopaje
Počkat,podud myslíš tu od převodovky ,tak O:K./kontakt č.4-hnedý drát/ Ta druhá ,jak jsem psal je do řídíc.jednotky pro data jak se má motor chovat. Pro budík je svorka č.2 a svor.č.4./černý a hnědý drát/.
Držím palce a dej vědět jak jsi dopadl. čus
24.2.06, 21:54
vopaje
Ještě dodatek.Nedalo mě to a tak se dívám na schéma a od svorky č.1/ na říd.jednotku/ může být i modrý vodič /místo šedozeleného/, jak jsem popisoval před tím.
To jenom abych byl přesný. čus
24.2.06, 22:19
kecka
Tak uz jsem to vyresil draty byly v poradku aji cidlo. Ale zjistil jsem ze byl na ho**o termostat . Jak jsem ho vytahl tak byl ulomenej a ta pruzinka se tam volne poflakovala jeste ze nezapadla nekam do vnitr Tak ta voda nemela zadny odpor a proto se to vubec nezahrivalo
25.2.06, 14:49
vopaje
Neva,hlavně že máš po problému. čus
25.2.06, 16:25
bobeš
Ty termostaty jsou hrozný krámy. Za letošní zimu jsem už vyměnil dva a jeden se zasekává a druhy otevírá ještě před 70°. A jsou značkové.
26.2.06, 18:38
vopaje
Bobeš - to máš pravdu.Na PMIčku jsem v prosinci měnil a teď mě čeká výměna znova. Celý komplet stojí 600,-, a také byl origo.Co se dá dělat,jezdit se musí,utrácet a vydělávat také. čus
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 51 návštevníků