|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mart
|
POMOC!!!
Dneska při cestě domů se mi trochu zvedala teplota - pustil jsem topení a zase klesla, ale při parkování před barákem najednou vylítla nahoru, tak sem okamžitě vypnul motor. Při otevření kapoty jsem zjistil, že víčko není na nádrži chladicí kapaliny (leželo vedle, ale já když jsem vyjížděl, bylo zašroubovaný) a všechna voda byla na chodníku.
Co s tím?
jo a mam formana
|
25.7.08, 17:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
FerdikF
|
to víčko by tam mělo držet jestli ti to tlakuje do vody, tak asi půjde hlava dolů.......
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
25.7.08, 18:00 |
|
|
mart
|
no a co se s tim dá dělat?
|
25.7.08, 18:12 |
|
|
FerdikF
|
Asi s tím moc zkušeností nemáš, tak to odvez nějakýmu garážníkovi a on už ti řekne. Bude muset asi sundat hlavu a kouknout co tomu je. Jestli jen těsnění, nebo vyžraná hlava, popřípadě utopený vložky. Jinak se to tu řešilo už mockrát.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
25.7.08, 18:30 |
|
|
Kaliban123
|
Název teda jak prase, ale prvně bych začal kontrolou případně výměnou víčka nebo nádobky pokud tam to víčko nedrží ono by mělo držet určitý tlak bez něj je problém s teplotou to vím protože když jsem koupil svoje favo tak cestou dom mi lítala teplota doma jsem zjistil že prosakuje voda skrz víčko protože už netěsnilo takže začni tímhle no a teprve pak sundání hlavy a jestli je to hlava či těsnění pod hlavou se dá poznat nejdřív tak, že ubývá voda nebo olej či to buble do vody (jdou tam bublinky)
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
25.7.08, 18:33 |
|
|
mart
|
tak sem zkusil dolejt vodu a většina jí vytekla...
|
25.7.08, 18:37 |
|
|
FerdikF
|
mart píše: tak sem zkusil dolejt vodu a většina jí vytekla...
Záleží kudy, už jsem to viděl týct proudem i kolem hlavy.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
25.7.08, 19:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|