Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
což o to poloosu bych ted možná sehnal ale sem 300 kiláků od něj
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.7.08, 20:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Stinovlas
|
no hlavne aby dojeli domu... pak uz muzou zitra sehnat poloosu a vymenit ji v klidu, ne na kruhaci :/ s pickupem se nam povedlo podobne, nikdy nam nic neutikalo, ale kdyz jsme jeli z turnova do slaneho (asi 100km), 9 km pred slanym se rozsvitilo hladovy voko, ve slanym na kruhaci to zdechlo a podarilo se mi to akorat roztlacit.. nastesti je hned vedle plus nebo co, takze parkoviste.tam jsem to omrknul, protoze z nas sel fakt hnusnej kour (bilej), tak jsem si rikal, ze asi voda. samozrejme to bylo prazdny. jeste jsem zkontroloval olej - najednou taky prazdny dosli jsme teda na benzinku, vzali trochu benonu, nalili olej, po cca 45 minutach stani jsem nalil vodu a dojeli jsme na misto urceni. druhej den jsme meli nalozeno, chteli jsme odjet a po nejaky dobe marnyho snazeni jsem sel do servisu v sousedstvi (mame tam dum, tam jsme byli). chlapik chvili zkousel a muselo se vymenit tesneni pod hlavou + termostat.
cela ta historka sem nepatrila a puvodne jsem ji sem nechtel napsat, ale nejak jsem se nestihnul zarazit vcas patri sem teda vlastne jen to, ze stani na kruhaci neni fakt nic moc
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
22.7.08, 20:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak pul osa uz snad sehnana... Snad mu ten clovek i pomuze s vymenou ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.7.08, 20:43 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
někdo z kachnisem nemluvil, jak dopadl ? já s ním telefonoval naposled včera kolem půl desátý, když vyndával poloosu z jiný škodovky
|
23.7.08, 12:12 |
|
|
Šemik
|
Kachnis dopadl dobře, před hodinou jsem s ním mluvil
Okolo půlnoci už Pepča zase jel byly sice jisté potíže které se dořešily dnes, ale povedlo se Kachnis jistě napíše sám až přijde na TW....
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.7.08, 17:20 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Výborně...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
23.7.08, 17:33 |
|
|
zokot
|
Já ty Škodovky miluju .....
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
23.7.08, 23:19 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ak sa smiem spytat: a v com ze to je ze sa na skodilakoch tak lamu tie polosy? je to take netradicne pre mna
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
23.7.08, 23:21 |
|
|
zokot
|
Je to dáno uložením hřídel - kužel bubnu. Časem se to vymačká a únavový lom nenechá na sebe dlouho čekat.
Spojení to je jednoduché, ale má to své mouchy
|
23.7.08, 23:24 |
|
|
fatal
rejpal
|
A každýmu z nich jsem tady na tý točně řikal: Nepřetěžuj to, nepřetěžuj to, nebo to ukroutíš! Ale je to marný, je to marný, je to marný…
|
24.7.08, 10:33 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Takze dekuju vsem za snahu poloosu semsehnal od cloveka jmenem Petr s otunenou Mazdou... nechal me ji vymontit z jeho skodovky za 250 penez i s nohavici... parada... s vymenou mi pomohla Petra, poloosu jsme do auta namontovali az za tmy... nastesti kousek od nas byla lampa VO a ja vozim s sebou LED celovku druhy jsem prasklou manzetu opravil igelitakem, odvzdusnil do te doby neodvzdusnene brzdy ( at maj treba 10 okruhu, stejne se zeserou ) a sehnal sroub co spojuje rameno s nohavici ( ten mi na koupenym rameni chybel a muj nesel vyndat ( blby lepidlo na zavity) ) a vse sme utahly... na jedny strane mam ted prasatko 22mm , na druhy ( ty ulamovaci) 19mm.. ten buben sem uz nesundaval.... taky nemam pripojenej lanovod rucky vsechno bych chtel udelat,ale ne za cnu, ze se mi to zas ulomi.... takze radsi az pred zimou... kdyby tak sly sehnat prvovyrobni poloosy ......
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.8.08, 19:05 |
|
|
zokot
|
Dá se to nějak poznat že jsou z prvovýroby? U nás je mají zatavené v igelitu bez jakéhokoli označení
|
2.8.08, 20:50 |
|
|
škodař
|
zokot píše: Dá se to nějak poznat že jsou z prvovýroby? U nás je mají zatavené v igelitu bez jakéhokoli označení řekl bych že prvovýoba bude ve vosku
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
4.8.08, 09:15 |
|
|
Ondras83
|
škodař píše: zokot píše: Dá se to nějak poznat že jsou z prvovýroby? U nás je mají zatavené v igelitu bez jakéhokoli označení řekl bych že prvovýoba bude ve vosku
ne...bude v prdeli, protože kdo to má, si to nechá, nebo neznalej vyhodí....a prvovýroba už se nedělá (myslim kvalitou prvovýroba)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.8.08, 10:10 |
|
|
fatal
rejpal
|
A nedá se to prostě někomu zadat? Rozměry a tvary jsou známé, někdo vhodně vzdělán by snad měl vědět, jaký materiál použít a jak ho obrobit, ne?
|
4.8.08, 10:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|