Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 14:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 komfortní jednotka - fábie 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Všechny komfortky s číslem dílu končícím na písmeno "E" dálku podporují.

31.7.08, 21:15
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No dělej jak chceš,ale to z toho Raksa je to prachobyčejné univerzální ovládání centrálu,navíc i když se co do kvality o chlup zlepšily tak se nemůžou srovnávat s origo klíčema.Nějaký jsem už namontoval ale do svýho bych si to nikdy nedal.
Mrkni např sem http://forum.skodahome.cz/index.php?sho ... 9755&st=75 tady maníci prodávaj nový origo sady zámků + klíče za cca 1600 kč,a navíc ti i poraděj co se komfortek týká.

1.8.08, 22:27
Mistr mechanik

Příspěvek 
mikubene píše:
Všechny komfortky s číslem dílu končícím na písmeno "E" dálku podporují.

já mám na stole 6Q0 959 433 A, co podporuje nevím, pak tu mám L a ta umí jen uzamčení do minuty tuším v kanále 04 miloš

2.8.08, 06:24

Příspěvek 
6Q0 959 433 A umí centrál bez DO a 4xokna. V přizpůsobení komfortky v kanále 04 se nastavuje automatické odemknutí dveří po vytažení klíčku ze zapalování.

3.8.08, 12:53
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
mikubene píše:
6Q0 959 433 A umí centrál bez DO a 4xokna. V přizpůsobení komfortky v kanále 04 se nastavuje automatické odemknutí dveří po vytažení klíčku ze zapalování.

prosímtě a kde jsi to vyčetl? v manuále? a tomu komfortu rozumíš? nebo do toho děláš? já měl problémy s koktávkou komfort řešil jsem to půl roku, bylo to i v autorizovaném servisu a nikdo to nebyl schopen dát dohromady, nakonec jsem ze stejné kokty přehazoval komponenty a přišel na jiné přední motorky, hledal jsem i lidi co tomu rozumí a nikam jsem se nedopracoval miloš

3.8.08, 16:23

Příspěvek 
Diagnostikou se mírně zabývám, ale jen fabie. Mám už druhou v pořadí, tak jsem nějaké znalosti a praxi získal. Kódování, přizpůsobení, atd. vyčteš ve VISu. Je to fakt dobrý pomocník pro diagnostiku WV. Vřele doporučuju forum skodahome.cz Chodí tam spousta lidí co umí víc než autorizované servisy.

3.8.08, 17:10
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
mikubene píše:
Diagnostikou se mírně zabývám, ale jen fabie. Mám už druhou v pořadí, tak jsem nějaké znalosti a praxi získal. Kódování, přizpůsobení, atd. vyčteš ve VISu. Je to fakt dobrý pomocník pro diagnostiku WV. Vřele doporučuju forum skodahome.cz Chodí tam spousta lidí co umí víc než autorizované servisy.

já tam už byl a moc jsem nepochodil, diagnostika moc nenapověděla o mém problému, a vis máš jaký já jen 2.00, a ve fábce máš co za motor miloš

3.8.08, 17:49

Příspěvek 
VIS mám taky 2.0 Pro mě je dostatečný. Fabia tam je a víc nepotřebuju. 1.4MPi 50kW (AQW)

3.8.08, 17:53
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
mikubene píše:
VIS mám taky 2.0 Pro mě je dostatečný. Fabia tam je a víc nepotřebuju. 1.4MPi 50kW (AQW)

je to už ale slabotina ani na fábku nestačí, když zadáš postup odstranění závad tak některá čísla závad nezobrazuje až seženeš něco lepšího napíš miloš

4.8.08, 17:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2