Jj na aukru se obcas najdou dobry veci, jako treba vystruznik 20H7 na ojnicni pouzdra Ale chtelo by to este sikovne ruce, 2 oka trouchu sejdrem, no ale na ucei dobry
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
4.8.08, 22:36
patrik-hp
Každej někdy děláme oválný díry...nejsme přeci ROBOTI a to ani nechceme i když se je z nás často snaží dělat...hlavně ve fabrikách pak jedeš metrem a lidi jsou nepřítomný,neuvěřitelně nepřítomný...maj tunel před sebou a jestli chce někdo nastoupit na eskalátor....musí hold čekat,až se ten robot koukne že taky ještě někdo chce jet po schodech do vestibulu metra všude samej robot
4.8.08, 22:55
ferrari
Jiri píše:
a k cemu tam ten nerezovej vyfuk bude...normalni..jak dlouho vydrzi...3..4roky urcite ne...a stoji 400..500....a vymena...to je na ctvrt hodiny....jinak se priklanim k favoritackemu
A ako sa tam dá natrepať Favoriťácky? PoraĎte...vďaka
5.8.08, 08:17
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Matthes píše:
Vydrzi dva roky
přesně dycky před technickou sem dával novej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
5.8.08, 11:30
M3Power
Já mám nerezový na své 125L, ale bohužel ho tam dával předchozí majitel, takže ani nevím kde ho kupoval ...
Vypadá normálně (je natřený stříbřenkou, takže nevím jak vypadal nový) a je z malinko tlusčího plechu než normální. Jde to vidět na koncovce ...
Taky se mi zdá, že má trochu jiný (hlubší) zvuk, ale to je subjektivní ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 návštevníků