Autor |
Zpráva |
Kikan
|
rasa píše: Nepér píše: Bukaj píše: Jinak je možnost přepojit napájení ventilátoru z 1. pojistky na pojistku 2. - (aktivace klíčkem), některá auta to tak mají (Felicie?)... Jen tak pro informaci, fávo to má přes klíček... Nejni to tak docela pravda nejsem si jistej s fávem do r.v. 92 ale 93 vejš (Ty s monovstřikem a kompem) běží i bez klíčku ...
No tak mě to bez klíčku nejede. A to jsem to nepředělával.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
12.10.06, 17:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
rasa
|
Kikan píše: rasa píše: Nepér píše: Bukaj píše: Jinak je možnost přepojit napájení ventilátoru z 1. pojistky na pojistku 2. - (aktivace klíčkem), některá auta to tak mají (Felicie?)... Jen tak pro informaci, fávo to má přes klíček... Nejni to tak docela pravda nejsem si jistej s fávem do r.v. 92 ale 93 vejš (Ty s monovstřikem a kompem) běží i bez klíčku ... No tak mě to bez klíčku nejede. A to jsem to nepředělával.
nepřu se ... fotřík má BMM 93 r.v. a větrák mu jede i bez klíčku teda pokud si čidlo usmyslí že je to potřeba ... v mým fávu to mám na spínač
a přes čidlo ale nijak jsem to u toho mýho nezkoumal ...
_________________ Škoda Favorit 135 BMM 40kW LPG
Škoda Octavia I 1.6i 75kW LPG
S Pozdravem
Rasa
|
13.10.06, 11:56 |
|
|
Kikan
|
rasa píše: Kikan píše: rasa píše: Nepér píše: Bukaj píše: Jinak je možnost přepojit napájení ventilátoru z 1. pojistky na pojistku 2. - (aktivace klíčkem), některá auta to tak mají (Felicie?)... Jen tak pro informaci, fávo to má přes klíček... Nejni to tak docela pravda nejsem si jistej s fávem do r.v. 92 ale 93 vejš (Ty s monovstřikem a kompem) běží i bez klíčku ... No tak mě to bez klíčku nejede. A to jsem to nepředělával. nepřu se ... fotřík má BMM 93 r.v. a větrák mu jede i bez klíčku teda pokud si čidlo usmyslí že je to potřeba ... v mým fávu to mám na spínač a přes čidlo ale nijak jsem to u toho mýho nezkoumal ...
Já jsem aj slyšel že favorit to má přes klíček, a až felície to maj na ostro. Já osobně jsem se nesetkal s favoritem, který to nemá přes klíček.
|
13.10.06, 19:05 |
|
|
elegant
|
Zaujmavé... Pokiaľ viem, tak ten ventilátor má chladiť kvapalinu aj keď sa vypol motor. Aj keď len v bloku chladiča. U nás na formane r.v. 94 BMM to fungovalo aj bez kľúčika.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
14.10.06, 09:36 |
|
|
Kikan
|
|
14.10.06, 19:04 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No kdyz mas prehraty motor tak staci to na chvili zdechnout a vetrak ti i tak ochladi vodu v chladici, takze muzes driv odjed (nez kdyby se to nechalo ochladnout samo o sobe)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.10.06, 19:09 |
|
|
Kikan
|
No a proč bych nemohl odjet? Když nastartuju a pojedu, tak ten větrák to stejně ochladí. A to už snad nemá žádný význam jestli chladí při zapnutém, nebo vypnutém motoru.
|
14.10.06, 19:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No jo no, je to vicemene bezceny, kdyz nebezi cerpadlo, proste to tak soudruzi vymysleli
Kdyz je voda v chladici ochlazena tak se po nastartovani promicha a tou horkou a melo by se to snad ochladit rychlejc
|
14.10.06, 19:23 |
|
|
spartra
|
no prosě to čidlo vypíná a zapíná v určitým teplotním rozsahu v součinosti s termostatem a celým chlazením, by jsi to neupek
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
14.10.06, 19:50 |
|
|
Kikan
|
Matthes píše: No jo no, je to vicemene bezceny, kdyz nebezi cerpadlo, proste to tak soudruzi vymysleli Kdyz je voda v chladici ochlazena tak se po nastartovani promicha a tou horkou a melo by se to snad ochladit rychlejc
Jsem rád že jsme se zhodli na tom, že je jedno jestli je to přes klíč, nebo né.
|
14.10.06, 20:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kikan píše: Jsem rád že jsme se zhodli na tom, že je jedno jestli je to přes klíč, nebo né.
Hhee ja to cidlo stejne nemam zapojeny jedu pres manualni vypinac (na prvni poistku)
|
14.10.06, 20:11 |
|
|
Kikan
|
Matthes píše: Kikan píše: Jsem rád že jsme se zhodli na tom, že je jedno jestli je to přes klíč, nebo né. Hhee ja to cidlo stejne nemam zapojeny jedu pres manualni vypinac (na prvni poistku)
A tak to já zas né. Já mám čidlo vyměněné a plně mu důvěřuju. Zatím.
|
14.10.06, 20:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mama mu tehda taky duverovala a uvarila to
No az bude nekdy cas tak tam asi dam novy cidlo ( + necham vypinac )
|
14.10.06, 20:16 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: Mama mu tehda taky duverovala a uvarila to No az bude nekdy cas tak tam asi dam novy cidlo ( + necham vypinac )
no ja mam nove cidlo+vypinac+kontrolku.
vsechno funguje cidlo cidluje, kontrolka kontroluje, jen to nekdy v kopcich, nebo zacpe nevydrzim a jsem rychlejsi, nez cidlo... takze vetsinou vetrak zapinam sam a to cidlo tam mam pro pripad, kdybych to vyjimecne zapomnel zapnout
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
15.10.06, 06:37 |
|
|
Kikan
|
Kontrolku + nové čidlo mám a o tom spínači pouvažuji. Ale nevím kde bych ho dal.
|
15.10.06, 10:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|