Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
tak hoši ....paráda, o půl jedný sem byl doma a do devíti večer sem spravoval vodárnu...naši sou na dovolený......jinak ...cestou domů sem jel od 100 vejš, z kopce sem si zkusil i 160, na dvouproudovce sem potahal chrysler voyager bez spz (jel sem zanim, pak sem ho předjel, najednou vidim v zrcátku černej dým a vystřelil zamnou.....chvíli se trápil a pak se vzdaloval v zrcátku, bliknul na mě výstražnejma a zařadil se).....kousek před trhovou kamenicí mě a ještě jednoho řidiče málem sejmula jedna kráva ve Fabii II HTP ...jela jako piča, začala předjíždět, v zatáčce potkala auto a málem toho chlapíka ve fávu sestřelila do přikopa (asi jako ta škodárna tatru )....jinak pohodička cesta dom
takže dneska pohodička den no, hlavně bylo teplejc než v sobotu....jo ještě mi jde strašně pomalu net, takže vůbec nejsem nasranej
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.8.08, 22:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak ja mel cestu zajimavou kdyz ste vsichni odjeli zustali sme tam jen ja, Sarah-team a Bukaj.. Hansovi delal Bukaj rucni brzdu a pak se premistil k memu obcas cukajicimu vozu... jemnymi poklepy o velke intenzite zbavil muj rozdelovac veskerych vuli, nastavil predstih a rozloucili jsme se ovsem hned po vyjezdu z kempu mi Hans s obema vozy ujel a ja skubal a skubal , predstih sem musel prestelovat, pan Bukaj omylem nastavil sepnuti nadsiho valce namisto rozepnuti predchoziho,neva jen sem pootocil rozdelovacem a rikal se, ze to bude dobre , Hans se pro me vratil a razili jsme dal...ovsem hned za Zdarem zacal pepca znova skubat , na benzin vubec, potom jen trochu a tohle sem vydrzel az do tabora... tam jsem nechal hodinu vystydnout motor, sundal karbec, zkontroloval, vyndal zas rozdelovac, prosel vsechny kabely, zkusil jesli civka dava dobrou jiskru a nakonec rikam........JESTE ZKOUKNU SVICKY... no a byla to ta na 4. valci mela rozdrolenou prostredni elektrodu ...vymenil sem svicku a uz sem predjizdel Thalii, Feliici, potkany a jeste sem cestou potkal nejakou 110r, modrostribrnou s predkem z 1000MB..parada, ale varil...pomoct nepotreboval, tak sem sprintoval dal
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
11.8.08, 09:15 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Cesta domů byla perfektní,zelená byla nějak ve formě,tak sem se nebránil ani vyšším rychlostem a zneuctění jedné tédéí koktávky:)Jenom mě mrzí že sem musel jet už ráno a nestihnul sem se se všemi rozloučit...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
11.8.08, 10:24 |
|
|
Radic
|
já sem si cestu domu taky užil...na přehradě a hradě bylo fajn...brnem sme jen propluli a pak na dálnici sem si užil i 155 na tacho...pak pár kliček po objížďkách a nakonec Buchlovské hory...fabia TD I neujela...do kopce se vzdálila a v zatáčce sem ji zase měl akorát těch policajtů tam...ale brali jenom jednostopáky co jeli jak prasata... nakonec pohodová cesta až k domu v rytmu 3500ot.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
11.8.08, 10:37 |
|
|
Dawid130
|
My jsme měli cestu domů taky pohodouvou... s Martinem007 šetřil mě a nikam neutíkal. Jeli jsme přes skuteč, zatáčky dobrý všechno v pohodě. Taky jsem tomu občas přišláp. Na 4 4500ot a jel jsem.
Koupili jsme benzín. Nejvíc mě pobavilo když na mě MArtin čekal a na benzince zastavil u stojanu LPG chlapík s hadici v ruce hledal a hledal a hledal a pak nasrany s kroucením hlavy odešel.
|
11.8.08, 12:57 |
|
|
Ondras83
|
jo...to já sem jí dával docela dost do těla....ze žďáru směr chrudim, pardubice jsou dost rovný úseky údolíma, takže vidíte do dálky, cesty docela v pořádku, prvního a posledního policajta sem potkal ve žďáru na křižovatce, kde nějakej kokot s fabií (už nevim co si ti kreténi v tom myslej) prostál zelenou a když se teda uráčil odjet, tak sem tam zase čekal....jinak sem jel v pohodičce, akorát sem se v pardubkách připojil za jednu koktávku, aby mě protáhla a zajel sem do levýho, předjíždim, vidim jí, tak za ní (5500 rpm ) no a zařadil sem se za něj, tak rýýýn, von odbočoval doprava a já za nim, pak sem zjistil, že jede tankovat ...takže sem se hezky votočil a valil domů úplně sám a pohodička.....na rychlostce kolem HK šla 140 a všichni čuměli (je to tam 2x přerušený kruhákama, takže už se tam nedá lítat tak jako kdysi, fotřik tam zkoušel oktávku)....jo ještě sem zahrál divadlo na jednu stopařku se stopařem ...hned za kruhákem stopovali, tak sem zajel ke krajnici (nebyl provoz), rozutekli se ke mě a rýýýýn, trošičku prach a byl sem pryč :D:D...musel sem se rozptýlit trochu z tý pičky ve fábce
jinak provoz byl skoro nulovej, fízlové zase zazezlý někde....nevim kde (ikdyž pro mě lepší) takže parádní den, odpoledne sem se jel ještě projet
Naposledy upravil Ondras83 dne 11.8.08, 13:59, celkově upraveno 1
|
11.8.08, 13:32 |
|
|
bany.xf.cz
|
Na nás taky všichni čuměli když sem na D1 a D8 všechny předjížděl. Nějakej Ford Fjůžn se mi v levym pruhu lepil na prdel. Když jsem šlápnul na plyn, rozjel jsem se nad 150 a Fjůžn zmizel..
Díky Bukajovi a Šemikovi za všechno co mi do vozu nacpali.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
11.8.08, 13:53 |
|
|
Ondras83
|
hoši, že vy ste mi dali kabely i na 4. válec....já jezdim jen na 3, aby to míň žralo a cestou domů ze srazu to jelo jak píchlá svině :D:D
|
11.8.08, 14:36 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: hoši, že vy ste mi dali kabely i na 4. válec....já jezdim jen na 3, aby to míň žralo a cestou domů ze srazu to jelo jak píchlá svině :D:D
Dobrej vtip, ale možná na virt. My víme, že palivo by tam šlo tak jako tak, jenom by se nespalovalo že? A až by jednou přeskočila jiskra....
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
11.8.08, 14:38 |
|
|
Ondras83
|
bany.xf.cz píše: Ondras83 píše: hoši, že vy ste mi dali kabely i na 4. válec....já jezdim jen na 3, aby to míň žralo a cestou domů ze srazu to jelo jak píchlá svině :D:D Dobrej vtip, ale možná na virt. My víme, že palivo by tam šlo tak jako tak, jenom by se nespalovalo že? A až by jednou přeskočila jiskra....
nemám tam svíčku a mám tam záslepku v sání hned za klapkou, tu musel taky někdo vyndat
|
11.8.08, 14:41 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Dawid130 píše: My jsme měli cestu domů taky pohodouvou... s Martinem007 šetřil mě a nikam neutíkal. Jeli jsme přes skuteč, zatáčky dobrý všechno v pohodě. Taky jsem tomu občas přišláp. Na 4 4500ot a jel jsem. Koupili jsme benzín. Nejvíc mě pobavilo když na mě MArtin čekal a na benzince zastavil u stojanu LPG chlapík s hadici v ruce hledal a hledal a hledal a pak nasrany s kroucením hlavy odešel.
Já sem tě šetřil jo ??? Si jel jak prase že sem ti měl co stačit woe málem sem se rozmáz v jedný debilní zatáčce...halt Vysočina no...a vlastně nemám tlumiče taky...
A nevim proč si musel zastavit na nejdebilnější benzínce co znám a to je ta ve Skutči...jako mohl sem si všimnout že se cpu k stojanu s LPG, ale chlapík nemusel hnedka bejt protivnej...mě tak akorat nasral...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.8.08, 14:51 |
|
|
Dawid130
|
Martin 007 píše: Dawid130 píše: My jsme měli cestu domů taky pohodouvou... s Martinem007 šetřil mě a nikam neutíkal. Jeli jsme přes skuteč, zatáčky dobrý všechno v pohodě. Taky jsem tomu občas přišláp. Na 4 4500ot a jel jsem. Koupili jsme benzín. Nejvíc mě pobavilo když na mě MArtin čekal a na benzince zastavil u stojanu LPG chlapík s hadici v ruce hledal a hledal a hledal a pak nasrany s kroucením hlavy odešel. Já sem tě šetřil jo ??? Si jel jak prase že sem ti měl co stačit woe málem sem se rozmáz v jedný debilní zatáčce...halt Vysočina no...a vlastně nemám tlumiče taky... A nevim proč si musel zastavit na nejdebilnější benzínce co znám a to je ta ve Skutči...jako mohl sem si všimnout že se cpu k stojanu s LPG, ale chlapík nemusel hnedka bejt protivnej...mě tak akorat nasral...
No když ty rovinky sváděli, taky spotřeba vzrostla proto benzinka. No ale projel jsem to alespoň dostatečně.
Miluji Garde
|
11.8.08, 16:50 |
|
|
Kristensen
|
Tak my jsme cestou domu vytvořili takovou malou "východní kolonu" tvořenou Michalkatkou Deekayom Kwikom Radicem a mnou (+ spolujezdci samozřejmě, na ty jsem nezapoměl nebojte se) a zavítali jsme na vodní nádrž Vír, dále pak na hrad Pernštejn a pak jsme si poslední společné kilometry spestřili kvalitníma českýma silnicema a hledáním vhodné restaurace pro závěrečný oběd a hurá domu. No nevyužijte to když bylo tak hezký počasí doufám že se to líbilo
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
11.8.08, 20:23 |
|
|
michalkatka
|
Kristensen píše: Tak my jsme cestou domu vytvořili takovou malou "východní kolonu" tvořenou Michalkatkou Deekayom Kwikom Radicem a mnou (+ spolujezdci samozřejmě, na ty jsem nezapoměl nebojte se) a zavítali jsme na vodní nádrž Vír, dále pak na hrad Pernštejn a pak jsme si poslední společné kilometry spestřili kvalitníma českýma silnicema a hledáním vhodné restaurace pro závěrečný oběd a hurá domu. No nevyužijte to když bylo tak hezký počasí doufám že se to líbilo
nádrž bola super, ale tá kultúrna pamiatka ma fascinovala už od parkoviska ešte že na tom obede sma sa tak zobre nažrali....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.8.08, 20:29 |
|
|
Kristensen
|
michalkatka píše: Kristensen píše: Tak my jsme cestou domu vytvořili takovou malou "východní kolonu" tvořenou Michalkatkou Deekayom Kwikom Radicem a mnou (+ spolujezdci samozřejmě, na ty jsem nezapoměl nebojte se) a zavítali jsme na vodní nádrž Vír, dále pak na hrad Pernštejn a pak jsme si poslední společné kilometry spestřili kvalitníma českýma silnicema a hledáním vhodné restaurace pro závěrečný oběd a hurá domu. No nevyužijte to když bylo tak hezký počasí doufám že se to líbilo nádrž bola super, ale tá kultúrna pamiatka ma fascinovala už od parkoviska ešte že na tom obede sma sa tak zobre nažrali....
Jo tak ten strejda mě hned dostal na tom parkovišti no a to já pak strašně rád diskutuju s takovým člověkem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
11.8.08, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|